Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her şeyi unutuyorum kusura bakma hatırlamadım.Canim beni hatirladin mi? Devam ediyormussun bu aksam gördüm nasıl gidiyor
çok teşekkürlerkolaylıklar dilerim. Umarım hedefinize düşündüğünüz zaman ulaşırsınız. Karatay diyeti sayfasında ben de yazmaya başladım. Oraya da bekleriz...
Topigi ilk açtığında baya takılıyordum duzenli yazisiyorduk o zaman ama unutma normal epey oldu sonra Kilo verince yavşa yavaş bıraktım bi de ufaklıktan fırsat olmuyordu girmeye, iyi benim aynı 54-55 bandında geziyorum pilatesi bırakmıştım şimdi baktim gevşeme oldu 1 aydır yine başladım pilates geçmişim olduğu için bir ayda bile bayagı sonuç verdi ama pilatesin etkili olmadığı tek yerim alt karnımda derim sarkmış yani gevsemiş taş gibi kas da yapsan deri toplamiyor ona da nisan ayında mini karın germe yaptıracağım.
aa ne güzel inş..ben ara ara giriyorum yazın lütfen canlansın burasıbende 16 kilo falan verip 2. bebış düşünüyorum inşallah
dogru söylüyorsun..ama ben onda da bir hikmet oldugunu düşünmeye başladım..ama süreçler kolay değildir eminimbenim de 17 kilo gitmişti o dönem 2. bebekten sonra sonra iki yıl oldu sabit zaten ama kilo verince de işte sarkma oluyor bi de o çıktı şimdi gerçi kilo vücudumda çok kalmadığı i.in alt karnım dışında bir sarkma olmadı ama kadın olmak zor vesselam evlen doğur güzelleş bi daha doğur geri bozul, sonra bi daha güzelleş falan uğraş dur off erkekler bedavadan evlat sahibi oluyo canım :![]()
tesekkürler cevap için. evde fazla süt vardı da ona yaparım diye düşünmüştüm. içeyim bari sütleri :)HAYIR YASAK DİYE BİLİYORUM İRMİK AMA
karatayda yüksek glisemik indeks zararlı diye biliyorum irmiğinde yüksek..ama canın illa tatlı istedi ve yiyeceksen hazır bir şey almaktansa yapıp yiyebilirsiniz bencemerhaba; karatay diyetinde irmik tüketebilirmiyiz. şekersiz sütlü irmik yapsak içine belki kuru incir koyarım tata versin diye