film düşüncelerimiz ve paylaşımlarımız

atractive

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
8.450
40
0
Bursa
kızlar ben film izlemeyi çok severim
ve bu aralar mutsuzluğumdan mıdır nedir hergün iki üç film izlemeye başladım boş vvakitlerimde hatta gün içinde işim gücüm olsa bile akşam ya da gece uyumadan izliyorum yani
o yüzden ben bundan sonra buraya her gün izlediğim filmleri ve olumlu olumsuz yönlerini yazıcam sizde bana katılın istiyorum
isteyen herkes o gün izlediği ve tavsiye ettiği filmi yazsın izlemeyenlerede fikir olur hem ne dersiniz

ben başlıyorum dün göl evini izledim
ve gerçekten de önerilen ve övülen kadar var çok güzel bir aşk filmi ağlattı beni hikayesi sonunda kavuşsunlar istedim
aynı zamanda şeytan çarpmasını izledim ama ıyy hiç beğenmedim hatta sıkıldım yani

Ben de Charlize Theron filmlerine takılmış durumdayım:) Günde en az 1 film izliyorum. Zaman güzel geçiyor. Korku filmi dışında bütün filmleri seviyorum. Son izlediğin romantik komedi tarzında önereceğin bir film var mı? Netten bakayım.

son bir haftada izlediğim filmleri aktarıyorum
kolera günlerinde aşk=ehh idare eder işte
elm sokağında kabus 2010=waoowww süper di yerimde duramadım izlerken
göz=süperrrrdii 10 üzerinden 8 verdim filme
kasımda aşk başkadır=güzel bir aşkk izlenebilir ama keşke sonu kötü bitmeseydi ya
çelik yumruklar=harika şiddetle tavsiye ediyorum
cesaretin var mı aşka?=ehh işte sıkılmadım ama saçma yerleri çoktu
sahtekar=güzel gerçek bir hikayeeyi ele almış film angelina da iyi oynamış yani
tren=iğrençç sakın izlemeyin daha filmin ilk sahneleri iişkence ve kanla başlıyor adamaları parçalıyorlar canlı canlı midem bulandı yani:26:
dorian gray=ilginçç bir eski dönem filmi hem büyülü bir film sevenler izleyebilir kötü diyemem yani
kutsal damacana draacula=sakınnn ama sakınnn izlemeyinn derim beee o en yaaa izlediğim en berbat film benim içinn:120:

canım sana şu günlerde izlediğim romantik filmlerden
kasımda aşk başkadır
göl evi ni tavsiye ederim
bir de benim hırçın sevgilim var
ağladım gözlerim şişti üçündede

ha birde unutmadan bu kız beni aşar ve alacakaranlık şafak vaktini izledim ikisinide beğenmdeim
alacakaranlık hele beklentilerimin tamamen altında gelişti olaylar iyiki sinemaya gitmemişim bu fiilmi izlemeye yani
bellanın hamileleiğiyle geçti bi filmm vasattı

benden başka kimse film izlemiyor mu yahuuu nerde bu kızlarrr
film paylaşımları yapalım fikir alalım istemiştim ama

Benim adım Sam
3 idiots
Yeryüzündeki yıldızlar
Black

Bu filmleri izledim ve çok beğendim özellikle son 3'ü hayat boyu unutamam kızlar.. Tavsiye ederim.

Benim adım Sam
3 idiots
Yeryüzündeki yıldızlar
Black

Bu filmleri izledim ve çok beğendim özellikle son 3'ü hayat boyu unutamam kızlar.. Tavsiye ederim.

ama yorum yapmamışsın filmler hakkında tatlım
mesela 3 ünü unutamamanın sebebi ney konuları neler izlemem için yani?

black filminden çok etkileneceğim kesin o zaman izleyeyim bakalım bu üçünü
bende jessica albanın başrollerinde olduğu "göz" filmini izledim ve çok etkilendim izlemeni tavsiye ederim
3 idiots u da duyuyorrdum ismini ama açıkcası konusunu bilmiyordum sağol bilgilerin için

bu arada iki gündür vakit buldukca spartacüs vengeance bölümlerini izledim zaten severdim bu diziyi ama yeni sezonu harika olmuş ya çok heyecanlı yerimden kalkamadım izlerken 5.bölümündeyim daha diğer bölümlerini meraklanıyorum boş vaktimde de onları izlicem

bu gün izlediğim filmler ve tavsiye ettiklerim;

adı çıkmış:süperdi bir kızın bir anlık söylediği yalanın nasıl olupta büyüyüp nerelere geldiğini anlatıyor çok eğlenceli

koruyucu meleğim:gerçekten harika bir filmdi sonunda hıçkırıklara boğuldum kızın hayali arkadaşı bir gün çıkageliyor ve kız deli gibi aşık oluyor ama kız nişanlı evlenmek üzere ve onu hayatında en iyi tanıyan insan ise hayali arkadaşı:26:

sandra bullock : Blind Side, gercek yasanmis bir hikaye cok ama cok guzel ve anlamli duygusal ve bos bir film degil
The Help, buda guzel ve anlamli oscar adayida olmustu gercekten cok guzel
eski ama bin defa bir film Safe the last Dance romantik bir film
P.S. L Love You , kitapi muhtesemdi filme bakinca biraz hayel kirikligi oldu ama kitapi bilmeyenler icin guzel bir film duygusal romantik
Coco Chanel 2009 kesinlikle bakilmali derim:) harika
Love Actually bir hit romantik komedie tadinda harika bir film unlulerle dolu
Dragonfly Kevin costner in bir harika film cok ama cok duygusal gizemli bir film
Hachiko Richard gere gercek bir hikaye o kopegin japonyada bir heykeli bile var, cok etlikenmistim aglamamak elde degil
film manyagi oldugum icin:) korku haric dahada tavsiye ederim hic biri bos filmler degil

bugün sahte nişanlımı izledim gerçekten hoştu finali özellikle
ve başrolde ki çocuk da çok çekiciydiii kaslar falan uhuuuu

benden başkada kimse yazmıyor buraya yalnız ha kendi topiğime kendim yazıyorum
bu günde çömez filmini izledim güzeldi izlenebilir sıkıcı değil sürükleyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…