Ben de Charlize Theron filmlerine takılmış durumdayım:) Günde en az 1 film izliyorum. Zaman güzel geçiyor. Korku filmi dışında bütün filmleri seviyorum. Son izlediğin romantik komedi tarzında önereceğin bir film var mı? Netten bakayım.
Başlık olarak EŞİM BU GECE EVE GELMEDİ yazmalıydın:) bu yazılara rağbet daha fazla.
Benim adım Sam
3 idiots
Yeryüzündeki yıldızlar
Black
Bu filmleri izledim ve çok beğendim özellikle son 3'ü hayat boyu unutamam kızlar.. Tavsiye ederim.
Bu gece bakarım bu filmlere, teşekkürler.
ama yorum yapmamışsın filmler hakkında tatlım
mesela 3 ünü unutamamanın sebebi ney konuları neler izlemem için yani?[/QUO
Black: Doğuştan kör ve dilsiz bir kıza bir özel öğretmen tutuluyor ve bu öğretmen kıza hayatı öğretiyor.. Ve kız üniversiteye kabul bile ediliyor çünkü o dilsiz ve kör olmasına rağmen öğretmeni sayesinde kendini muhteşem ifade edebiliyor. Anlatırken bile tüylerim diken diken oldu.. İzleyince neler hissedeceğinizi anlatmama gerek var mı?
3 idiots: Üniversiteye giden 3 gencin öyküsünü konu alıyor.. Üniversite eğitimini sorguluyor ve meydan okuyor bu gençler. Hayata bakış açınızı değiştirecek. Ve muhteşem bir dostluk göreceksiniz..
Yeryüzündeki yıldızlar: Tek cümle ile açıklayacağım. ''Her çocuk özeldir.'' film bunu ispatlıyor kızlar. İyi seyirler..
Niçin bu üçü.. Çünkü sıradışı.. Çünkü 3 saat sürmelerine rağmen tek dk sıkıldığımı hatırlamadığım filmler bunlar. Ve ben öğretmenim. Öğretmenlerin izlemesi gereken filmler bence mutlu kalın
Black: Doğuştan kör ve dilsiz bir kıza bir özel öğretmen tutuluyor ve bu öğretmen kıza hayatı öğretiyor.. Ve kız üniversiteye kabul bile ediliyor çünkü o dilsiz ve kör olmasına rağmen öğretmeni sayesinde kendini muhteşem ifade edebiliyor. Anlatırken bile tüylerim diken diken oldu.. İzleyince neler hissedeceğinizi anlatmama gerek var mı?
3 idiots: Üniversiteye giden 3 gencin öyküsünü konu alıyor.. Üniversite eğitimini sorguluyor ve meydan okuyor bu gençler. Hayata bakış açınızı değiştirecek. Ve muhteşem bir dostluk göreceksiniz..
Yeryüzündeki yıldızlar: Tek cümle ile açıklayacağım. ''Her çocuk özeldir.'' film bunu ispatlıyor kızlar. İyi seyirler..
Niçin bu üçü.. Çünkü sıradışı.. Çünkü 3 saat sürmelerine rağmen tek dk sıkıldığımı hatırlamadığım filmler bunlar. Ve ben öğretmenim. Öğretmenlerin izlemesi gereken filmler bence mutlu kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?