film düşüncelerimiz ve paylaşımlarımız

koku filmi çok ilginçti, sevdim ben öneririm

3 idiots harikaydı.

bunun yanında türk yapımı olanlardan... Dedemin insanları' nı kesinlikle tavsiye ederim

ya bızde esımle bole ruhlu muhlu fılmler degılde gercek konulu gerılım fılmı sewıorz ben serı katıl fılmlerının hastasyım sanırım hepsnı ızlemısımdr...
dehset trenını ızledımmı bılmıorm ya teksas katlıyamıda guzeldı bak

3 idiots harikaydı.

bunun yanında türk yapımı olanlardan... Dedemin insanları' nı kesinlikle tavsiye ederim

aslında cok mıllıyetcıyımdr ama turkler fılm yapamıyor ya ben konsantre olamıorm sewemıorm

onerebılecın bol ıskencelı gercek hıkaye olursa dahada ıyı olur o tarz bı fılm var mı

gerçek hikayelerden etkileniyorsan ve korku seviyorsan sana musallat ve musallat lanet'i öneririm en iyi türk korku diyebilirim hemde gerçek hikaye hepside
ve özellikle üç harfliler marid'i öneririm çünkü en çok bundan korktum ben hala aklıma gelince geceleri uyuyamıyorum bazen çok feci korku ya ayrıca bu da gerçek hikaye hatta filmin başlangıcında ve sonunda başına gelen kadın konuşuyor gerçek ses kaydı ve görüntülerle yaşadıklarını anlatıyor sonra başlıyor film çok ürperticiydi yani izlersen yalnız izleme derim:18:

3 idiots harikaydı.

koku filmini ve 3 idiots u bi kaç kişi daha önermişti bana vakit bulunca izlicem bunları :26:

koku filmini izlemeden önce kitabını okumanızı tavsiye ederim..filmi daha anlaşılır kılıyor çünkü..avrupada filmi yapılamayacak kitaplar listesindeymiş koku ama buna rağmen yönetmeni inat edip çekmiş filmi..iyi filmdir...

aslında ben kitabını okumak isterdim ama sonra hayal kırıklığı olabiliyor yani
bir ay kadar önce ejderha dövmeli kız romanını aldım 500 den fazlaydı sayfası ve ben o kadar heyecanlı okucum ki o kitabı 2 gecede bitirdim ciddi ve o kadar sürükleyiciydi düşün bi gece hele sabah 4-5 e kadar okudum kitabı ama sonra filmini izliyim dedim
sonra filmini izliyim dedim isveç yapımı filmini izledim ama hayal kırıklığına uğradım resmen kitabın yarısı kadar bile sürükleyici değildi kitabda her ayrıntı veriliyordu ama filminde özetini çekmişler sanki gibiydi
sonra abd yapımını izledim o biraz daha iyiydi ama onunda kitabla aynı değildi finali yani ya kitab bundan sonra ya film

en son hard candy filmini izledim, iyi konusu olmasına rağmen film iğrençti kesinlikle tavsiye etmiyorum.. ondan sonra survive style 5+ filmini izlemeye çalıştım.. yarısında kapadım hiç beğenmedim onu da

lımıt yok fılmını tawsıye edıyorum harıka...
bana serı katıl fılmı lazım ya bulamıorm artık

en son hard candy filmini izledim, iyi konusu olmasına rağmen film iğrençti kesinlikle tavsiye etmiyorum.. ondan sonra survive style 5+ filmini izlemeye çalıştım.. yarısında kapadım hiç beğenmedim onu da

hard candy :ewet konu ılgınc gelıyor ama olmamıs fılm nedense

lımıt yok fılmını tawsıye edıyorum harıka...
bana serı katıl fılmı lazım ya bulamıorm artık

elm sokağında kabus var ya onun 2011 yapımı filmi çok güzel çok beğendim soluksuz izledim ben
birde scream serisinin sonuncusunu kardeşimle nefessiz izledik çok şaşırıcaksın bu kez çıkan katile

korku filmi izlemek isteyen arkadaş :) bendensin.. yüksek tansiyon, dehşet evi , kiracı , tepenin gözleri , the hike, oda arkadaşı, evdeki düşman, dehşet treni.. bu filmleri izleyebilirsin.. yüksek tansiyondan ben çok etkilenmiştim bence onu izlemelisin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…