- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
bu aamir khanın adını ne çok duyar oldum son günlerde ayol bende izliyim bakim bir filminide
geçenlerde film araştırıyordum kendime ne izlesem diye 3 idiots çıktı önüme ay dedim çok met ediyorlar izlesem mi sonra dedim yok ya sıkılırım ben bunda dedim ama bir izliyim ya merak ettim
Angelina Jolie seviyorsanız Günahkar diyorum.
Çok güzel bi film Antoino Banderas vardır bir de başrolde.
+18 sahneleri var yalnız.
Tavsiye ederim, insana çok şey katıyor ve bakış açısını değiştiriyor. 3 Idiots filmiyle başlayabilirsiniz :)
aamir khan filmlerinin tarzı nedir?? bn cahilim bu konuda....
aldım elime kalem kağıtı not ediyorum şimdi:)))
birde bu aamir khanın başka hangi filmleri var?? hintlimi ne:)))
3 Idiots; ezberci egitimi eleştiren güzel bir film, üstelik insanın hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini çok güzel anlatmış. Mühendislik okuyan hobi olarak fotografçılık yapan birine söylenen bi replik vardı. '' Sen fotografçılıgı seviyorsun ama makineyle evleniyorsun.'' bu sözden sonra hayatı değişiyor, fotografçılık yaparak harika yerlere geliyor.
Hem güldürüyor, hem eglendiriyor, hem aglatıyor. Motivasyon garantili
3 saatlik uzun bir film ama bittiğinde keşke bitmeseydi diyeceksin. sözlüklerde (ekşi, uludag...) film hakkında yazılanlara bakmanı tavsiye ederim, olumsuz bir yorum göremezsin. izleyipte begenmeyen yok, önce bu filmi izle derim. sonunda çok şaşıracaksın.
Genel olarak bir tarzı yok. Bir filmde tüm duyguları yaşatıyor ve hepsi güzel ders veriyor.
Benim favori 5im
3 Idiots
Taare Zameen Par ( her çocuk özeldir )
Fanaa
Ghajini
Rang De Basanti
İyi seyirler
.
bana aşk filmi önerin kızlar bu gece film izleyeceğim
ağlak olabilir
the notbook ( not defteri ) filmini tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?