film düşüncelerimiz ve paylaşımlarımız

geçenlerde film araştırıyordum kendime ne izlesem diye 3 idiots çıktı önüme ay dedim çok met ediyorlar izlesem mi sonra dedim yok ya sıkılırım ben bunda dedim ama bir izliyim ya merak ettim

Angelina Jolie seviyorsanız Günahkar diyorum.
Çok güzel bi film Antoino Banderas vardır bir de başrolde.
+18 sahneleri var yalnız.

geçenlerde film araştırıyordum kendime ne izlesem diye 3 idiots çıktı önüme ay dedim çok met ediyorlar izlesem mi sonra dedim yok ya sıkılırım ben bunda dedim ama bir izliyim ya merak ettim

Sen bi izle 3 idiots u muhtemel sonra diğer aamir khan filmlerinide izliceksindir :)

bu gece bir film izledim harikaydı filmin ismi "senden önce" ama ne güzel,romantik hem komik bir film bayıldım
neden ben böyle romantik filmler izliyorum ki sanki sonra romantik beyaz atlımı bekliyorum olmuyor bulamayınca bmyle romantik yıkılıyorum farkettim de böyle sempatik romantik full romantik aradığım adam figürü adamlar hep filmlerde sanırım

dün gece tv de 9 ay 10 gün filmini izledim pek psikolojik,dram,hafif romantik sanki ama bir o kadar karmaşık bir film birde finalini beğenmedim sabit bir finaal olmalıydı muaallak kaldım soru işaretleriyle bitirmişler

bu günde ne izlesem diye düşünürken romantik komedi izlemeye karar verdik yavru kuşumla sonra seçtik "ilk düğünüm"romantik hem komedi tam hakkını veriyor bazı sahnelerde kahkahalara boğulduk güzel film tavsiye ederim bacılar

dün gece tv de 9 ay 10 gün filmini izledim pek psikolojik,dram,hafif romantik sanki ama bir o kadar karmaşık bir film birde finalini beğenmedim sabit bir finaal olmalıydı muaallak kaldım soru işaretleriyle bitirmişler

bu günde ne izlesem diye düşünürken romantik komedi izlemeye karar verdik yavru kuşumla sonra seçtik "ilk düğünüm"romantik hem komedi tam hakkını veriyor bazı sahnelerde kahkahalara boğulduk güzel film tavsiye ederim bacılar

Tavsiye ederim, insana çok şey katıyor ve bakış açısını değiştiriyor. 3 Idiots filmiyle başlayabilirsiniz :)

aamir khan filmlerinin tarzı nedir?? bn cahilim bu konuda....

aldım elime kalem kağıtı not ediyorum şimdi:)))

birde bu aamir khanın başka hangi filmleri var?? hintlimi ne:)))

aamir khan filmlerinin tarzı nedir?? bn cahilim bu konuda....

aldım elime kalem kağıtı not ediyorum şimdi:)))

birde bu aamir khanın başka hangi filmleri var?? hintlimi ne:)))

3 Idiots; ezberci egitimi eleştiren güzel bir film, üstelik insanın hayallerinin peşinden gitmesi gerektiğini çok güzel anlatmış. Mühendislik okuyan hobi olarak fotografçılık yapan birine söylenen bi replik vardı. '' Sen fotografçılıgı seviyorsun ama makineyle evleniyorsun.'' bu sözden sonra hayatı değişiyor, fotografçılık yaparak harika yerlere geliyor.
Hem güldürüyor, hem eglendiriyor, hem aglatıyor. Motivasyon garantili
3 saatlik uzun bir film ama bittiğinde keşke bitmeseydi diyeceksin. sözlüklerde (ekşi, uludag...) film hakkında yazılanlara bakmanı tavsiye ederim, olumsuz bir yorum göremezsin. izleyipte begenmeyen yok, önce bu filmi izle derim. sonunda çok şaşıracaksın.

Genel olarak bir tarzı yok. Bir filmde tüm duyguları yaşatıyor ve hepsi güzel ders veriyor.
Benim favori 5im

3 Idiots
Taare Zameen Par ( her çocuk özeldir )
Fanaa
Ghajini
Rang De Basanti

İyi seyirler

.

Son düzenleme:
Ghajini yi izledim bugün şimdi bitti
dünde fanaa ya bakmıştım..

3 idiots oldu baya izleyeli
slumdog millioner den sonra en beğendiğim bollywood filmi.. ( her ne kadar ortak yapım olsada ) hiç bu kadar eğleneceğimi ve filmden dersler alacağımı tahmin etmemiştim. mutheşem bi film 3 idiots

ghajini de sürükledi beni. filmde yer yer sinirlendim mutsuz sahneleri görünce..

sanırım hayatım boyunca bu 4 hint filmini unutmayacağım..

vallahi burda o kadar çok emir khan ismi duydum ki artık merakımdan izleme kararı aldım herkesten bu adamın filmlerini duyuyorum

çooook teşekkür ederim canım yaaa...not aldım bile:)))

Laurana atama arkadaşım :)) kesinlikle aamir khan ın 2001 e kadar olan tüm filmlerini izle..

Ama 3 idiots şahanedir ve çektiği tüm filmlerin tarzından bambaşka taare zamane par hariç diyebiliriim sadece.

Hepsi şahane hiçbirinde sıkılmadım okadar uzun olmasına rağmen

Birileri Aamir Khan mı dedi "3 idiots" ve ardından "taare zaaman par"ı izledikten sonra Aamir Khan filmlerini izlemeye başladım. Vaktim oldukça izliyorum. Ghajini bence çok güzeldi, gün içinde iki kez izledim (yalnız ve arkadaşımla). Fanaa ilk başta çok güzeldi ama sonra üzüldüm ya ben çok mutlu bir son bekliyordum. 2 gün önce Hint filmlerine ara vereyim deyip nette romantik film ararken yine bir Hint filmine denk geldim "Barfi". İzlediğim en değişik ve güzel filmlerden biriydi, herkese tavsiye ederim.

son dönemde evde olduğum için bir sürü film izledim
en son izlediklerim;

*babamın penguenleri
*jack&jill
*iyi şanslar chuck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…