- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Hayır cnm dönmem iki tane yavrum var onun için katlanıyorum başka bi hata daha yaparsm annemgilin yüzlerine bakamame peki şuan ne düşünüyorsun yani yapmak istediğin nedir erkek arkadaşına geri dönmek mi ?
Hayır cnm dönmem iki tane yavrum var onun için katlanıyorum başka bi hata daha yaparsm annemgilin yüzlerine bakamam
Ne ara iki çocuk yaptiniz? Hap içerek gizliden korunsaydin bari. Ayrica çocuk için de katlanılmaz. Mutsuz aile = sorunlu ve mutsuz çocuklar.Hayır cnm dönmem iki tane yavrum var onun için katlanıyorum başka bi hata daha yaparsm annemgilin yüzlerine bakamam
İşte bunu bilmiyorum ne kadar daha daynıcam nasıl bu şekilde olacak bilmiyorum oma bakınca eskiler geliyor gözümün önüne o zaman hiç dayanamıyorumBu kadar nefret ettiğin bir insana daha ne kadar dayanabilirsin ki ama bunun çaresi intihar falan da değil.
Allaha şükür şiddet vurma vs yok sadece bi kere konuştum başka arkdan haberini aldım yeni 2/3 gün önce evlenmişşuan 22 yaşındasın sanırım çokta gençsin keşke daha temkinli davransaydın
sana karşı şiddet vs varmı şuan ? eski erkek arkadaşınız ile hala telefonda görüşüyormusun.
Ayrılmak istesen başına bela olacak bir tip gibi geldi bana. Çevrenin ne düşündüğünü çok da takma. Ne yani severek evlenenler ayrılmıyor mu? Ama çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.İşte bunu bilmiyorum ne kadar daha daynıcam nasıl bu şekilde olacak bilmiyorum oma bakınca eskiler geliyor gözümün önüne o zaman hiç dayanamıyorum
Çevrem sevdiğim istediğim için kaçtığımı biliyorlar
Amiiiin inş ama keşke dövseydi o zaman bahanem olurdu geri dönmeyeAyrılmak istesen başına bela olacak bir tip gibi geldi bana. Çevrenin ne düşündüğünü çok da takma. Ne yani severek evlenenler ayrılmıyor mu? Ama çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.
Amiiiin inş ama keşke dövseydi o zaman bahanem olurdu geri dönmeye
Allaha şükür şiddet vurma vs yok sadece bi kere konuştum başka arkdan haberini aldım yeni 2/3 gün önce evlenmiş
İnanın 2sinide ben istemeyerek oldu onun amacını tahmin edebiliyorum
Boşansam çocuklarla nasıl yapabilir miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?