- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Aslında bazen söylüyo ne yapmam gerekiyor diye de o genelde hiç bişe olmamış gibi davranıyoçok üzüldüm sizin için..
eşinizin sevebileceğiniz hiç iyi yönü yok mu ?
bu yaptığı şey çok zor atlatılır çaba sarf etmesi gerekiyor eğer devam edecekseniz.
Sizi kazanması lazım yoksa böyle devam etmeniz ne sizin için ne çocuklarınız için hiç iyi değil.
Onlar olmasa katlanamazdım üstüne üstlük ilk çocuğum 6 aylıkken yüzü yandı daha ben neler yaşadım taş olsaydı çatlardıHerşey için dua edin. En garanti yoludur. Sizin için neyin şer neyin hayır oldugunuzu bilemezsiniz. Hayat devam ediyor . Umutsuz olmayın . Bazı seyler değişebilir . Çocuklarınızın daha çok üstüne düşün. En azından kafanız onlarla daha cok mesgul olsun.
Merhaba kızlar benim hayatımın anlatılacak bi tarafı yok ama birimleriyle konuşmasam çatlıcam artık
17 yaşındaydım gencecik bı kızdım
Küçük olmama rağmen halen daha unutamadığım bi sevgilim vardı o antalya da ben bursada
Bi kaç sene önce ablam bizim teyze oğluyla konuşmuş ama sonrasında aileler izin vermeyince konuşmayı bırakmış aradan 2 3 yıl geçiyor ve ablam bi başkasıyla evleniyor sonra bu teyze oğlu ben abi derdim gelip bana abi deme ben sana karşı başka duygular besliyorum dedi dünya başıma yıkıldı sanki önceden herşey içime doğmuş ta ben farkedememişim
Ben tabiki karşı geldim nasıl böyle bişe dersin diye bu her tarafta karşıma çıkmaya başladı zaten alt üst oturuyorum merdivenlerde bilerek karşılaşma bizim eve gelme vss
Ben zaten cahildim bi gün sevgilimle kavga edip ayrıldık
O zaman bana msj attı içki teklif etti ah ben salaklığıma yanayım bende gittim nerden bileyim o zaman benim aklım başımdan gidince beni taciz etceğini
Kendime bi geldim ki benimle birlikte olmuş dünyam başıma yıkıldı anneme babama ben nasıl yüzlerine bakıcaktım sevgilime bunu nasıl derdim
O zaman ilk nefret edişimdi
İstediğine ulaşmıştı ben ona muhtaçtım
Mecburen evlenicektim bi gün annesine demiş geldi anneme dedi tabii kıyametler koptu annem beni alıp buradan götürmeyi söyledi ama bana neler demedi
Bi gün kaçıcaz dedi bende kurbanlık koyun gibi tamam dedim ve kaçtık
Bu hayatımda yaptığım en büyük hataydı
Kaçtıktan sonra teyze oldu en büyük KV onlardan görümcelerimden neler çektim
Ben istemediğimi halde düğün yaptılar ve toplanan herşeyi kendilerine aldılar hepsinden nefret ediyorum
Şimdi ben bu adamla evliyim eski sevgilime ne mi oldu evlendikten sonra dayanamadım bi kereliğe mahsus aradım neden dedi herşeyi anlattım oda bana ben seni her şekilde kabul ederdim dedi
Babam yeni barıştı bense halen daha kocamdan nefret ediyorum
Şimdi kızlar yapıyorlar ediyorlar hiç bişe olmamış gibi geçip gidiyor
Ben bunun için hayatımı verdim
Şimdi ise ölü gibiyim
Aslında bazen söylüyo ne yapmam gerekiyor diye de o genelde hiç bişe olmamış gibi davranıyo
Sana karşı Duygularım var demiş istememişsin.Sonra içki içmeye çağırdı gittim diyorsun ne işin vardı içkiye koştun hiçmi düşünülmez önce kendini sorgulaman gerek Ha şimdi dersin bilemedim orada olmamalıydın.. Neyse artık geçmiş bitmiş bide üstüne doğurmuşsun tiksindiğin adamdan yapma daha fazla yeme bizi..Ben isteyerek oldum galiba oradan öyle mi gözüküyorum
Kazanmaya çalışıyo farkındayım evlendikten sonra eski sevgilimi aradığımı söylemiştim şaşırmadım o gün çok mutluydun ben senin yüzünü bi kere olsun hiç güldürememiştim demiştiEeee eşiniz size karşı nasıl, yani onu sevmediğinizi biliyor, hani sizin sevginizi kazanmaya mı çalışıyor yoksa zaten elimde diyip sizi umursamıyor mu?
Ya allah aşkına ben daha 17 yaşındaydım ben kimseyi kandırmayla uğraşmıyorum işim gücüm yok bunca dersin tasanın içinde birilerini mi kandırcam sadece dertleşmek istedim bu kadar ya ne kadar anlaması zorSana karşı Duygularım var demiş istememişsin.Sonra içki içmeye çağırdı gittim diyorsun ne işin vardı içkiye koştun hiçmi düşünülmez önce kendini sorgulaman gerek Ha şimdi dersin bilemedim orada olmamalıydın.. Neyse artık geçmiş bitmiş bide üstüne doğurmuşsun tiksindiğin adamdan yapma daha fazla yeme bizi..
Dışardan da olsa bi türlü okucam başarmam lazım kendim çocuklarım içinBence hiç bişey yapmasın. Hayatını mahvederek yeteri kadar yapmış yapacağını Allah'tan bulsun! kuzum kusura bakma çocuklarının babası ama sana bu yapılanı hazmetmek çocuklarının babası dahi olsa katlanılmaz bi durum.
Sevmediğin bir adamla aynı yatağı paylaşmayı bırak aynı havayı solumak bile insana acı verir..
Adına çok çok üzüldüm.
Okula devam etme şansın varsa mutlaka okumalısın. Diplomanı al eline. Ayaklarının üzerinde durana kadar sabret. Sonrasında Allah yardım eder İnşallah sana.
Kazanmaya çalışıyo farkındayım evlendikten sonra eski sevgilimi aradığımı söylemiştim şaşırmadım o gün çok mutluydun ben senin yüzünü bi kere olsun hiç güldürememiştim demişti
Haklısın konuşmam lazım zaten ona karşı yabancı gibiyim oda farkındaEeee sevgini sana tecavüz ederek değil en başından bu şekilde kazansaymış.
Yani eğer ki çok mutsuzsan ayrılman gerek, bu psikoloji ile çocuklarına iyi bakamazsın.
Ama mümkün değilse tedavi ve destek al.
Kocana söylenecek çok söz var ama bunları söyleyip daha çok nefretini kazanmanı istemem. Bence otur ve onunla derinlerine kadar neler hissettiğini, onun yüzünden yaşadığın acıyı, tecavüzün bir kadını nasıl sarstığını, yaşadığın azabı anlat. Bunları duyunca belki yaptığı öküzlüğü anlar ve kendini sorgular... Hem sen rahatla hem de bu sorumluluğu ona at...
Ben inanmıyorum olayın anlattiginiz gibi olduğuna nedense. Sevgilinizle kavga ettiniz ama bu sevmediğiniz adamla alkol almayı kabul ettiniz. O sarhosken size tecavüz etti. Aileniz gidelim burdan dedi ama siz onla kaçmayı tercih ettiniz. Çok duzgunsunuz ama sevgiliniz varken başkasıyla içiyor ve evliyken eski sevgilinizi arıyorsunuz. Eşiniz sizi sarhoş edip tecavüz edecek kadar kötü biri ama sizi öyle bırakacak kadar kötü değil vs vs Bu senaryoya inanmam ben. Yaptınız bir hata faturayı çocuklara yuklemeyin rahat durun yerinizde.Merhaba kızlar benim hayatımın anlatılacak bi tarafı yok ama birimleriyle konuşmasam çatlıcam artık
17 yaşındaydım gencecik bı kızdım
Küçük olmama rağmen halen daha unutamadığım bi sevgilim vardı o antalya da ben bursada
Bi kaç sene önce ablam bizim teyze oğluyla konuşmuş ama sonrasında aileler izin vermeyince konuşmayı bırakmış aradan 2 3 yıl geçiyor ve ablam bi başkasıyla evleniyor sonra bu teyze oğlu ben abi derdim gelip bana abi deme ben sana karşı başka duygular besliyorum dedi dünya başıma yıkıldı sanki önceden herşey içime doğmuş ta ben farkedememişim
Ben tabiki karşı geldim nasıl böyle bişe dersin diye bu her tarafta karşıma çıkmaya başladı zaten alt üst oturuyorum merdivenlerde bilerek karşılaşma bizim eve gelme vss
Ben zaten cahildim bi gün sevgilimle kavga edip ayrıldık
O zaman bana msj attı içki teklif etti ah ben salaklığıma yanayım bende gittim nerden bileyim o zaman benim aklım başımdan gidince beni taciz etceğini
Kendime bi geldim ki benimle birlikte olmuş dünyam başıma yıkıldı anneme babama ben nasıl yüzlerine bakıcaktım sevgilime bunu nasıl derdim
O zaman ilk nefret edişimdi
İstediğine ulaşmıştı ben ona muhtaçtım
Mecburen evlenicektim bi gün annesine demiş geldi anneme dedi tabii kıyametler koptu annem beni alıp buradan götürmeyi söyledi ama bana neler demedi
Bi gün kaçıcaz dedi bende kurbanlık koyun gibi tamam dedim ve kaçtık
Bu hayatımda yaptığım en büyük hataydı
Kaçtıktan sonra teyze oldu en büyük KV onlardan görümcelerimden neler çektim
Ben istemediğimi halde düğün yaptılar ve toplanan herşeyi kendilerine aldılar hepsinden nefret ediyorum
Şimdi ben bu adamla evliyim eski sevgilime ne mi oldu evlendikten sonra dayanamadım bi kereliğe mahsus aradım neden dedi herşeyi anlattım oda bana ben seni her şekilde kabul ederdim dedi
Babam yeni barıştı bense halen daha kocamdan nefret ediyorum
Şimdi kızlar yapıyorlar ediyorlar hiç bişe olmamış gibi geçip gidiyor
Ben bunun için hayatımı verdim
Şimdi ise ölü gibiyim
Bu bir seneryo vs değil size yalvaramam inanın inanmayın diye sizi kandırınca yalan söyleyince elime bişe geçmez benim cnm daha fazla yansın diye yazmadım ben buraya benim yaşadıklarımın binde birini yaşasaydınız o zaman belki biraz anlardınız şimdi oturduğunuz yerdwn keyif aldığınız hayattan konuşmak çok rahat çok kolay geliyo demiBen inanmıyorum olayın anlattiginiz gibi olduğuna nedense. Sevgilinizle kavga ettiniz ama bu sevmediğiniz adamla alkol almayı kabul ettiniz. O sarhosken size tecavüz etti. Aileniz gidelim burdan dedi ama siz onla kaçmayı tercih ettiniz. Çok duzgunsunuz ama sevgiliniz varken başkasıyla içiyor ve evliyken eski sevgilinizi arıyorsunuz. Eşiniz sizi sarhoş edip tecavüz edecek kadar kötü biri ama sizi öyle bırakacak kadar kötü değil vs vs Bu senaryoya inanmam ben. Yaptınız bir hata faturayı çocuklara yuklemeyin rahat durun yerinizde.
Ben isteyerek oldum galiba oradan öyle mi gözüküyorum
Bu bir seneryo vs değil size yalvaramam inanın inanmayın diye sizi kandırınca yalan söyleyince elime bişe geçmez benim cnm daha fazla yansın diye yazmadım ben buraya benim yaşadıklarımın binde birini yaşasaydınız o zaman belki biraz anlardınız şimdi oturduğunuz yerdwn keyif aldığınız hayattan konuşmak çok rahat çok kolay geliyo demi
Geçen sene karar aldık nettik ayrılcaz diye sonra hamile olduğumu öğrendimherkesin türlü türlü derdi var.
lise mezunu olan birinin de 2 çocuk yapmamak için neler yapılacağını bilmesi gerekirdi di mi?
hadi 1. oldu 2. yi neden önlemedin.
şimdi boşan desek 2 çocukla ne yapacaksın çalışamıyorsun da..
adama alış desek adam tecavüzcü. insan aynı çatı altında duramaz.
bu iş böyle giderse ne olur biliyor musun? ayrılamazsın da ama 22 yaşındasın başkasına aşık da olursun çünkü yaşın çok genç ve istemediğin bir evlilik içindesin.
Aynı düşüncedeyim ben okumaya devam edince çocuklarında büyür bu şekilde geçinirizDaha çok gençsin kızım.
Kuaförlük, güzellik uzmanlığı vb bir meslek edin derim sonra da çalışmaya başla ve boşan. Paran, mesleğin olunca bence boşanmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?