- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
yuvanız olmuş bak ne güzel 2 tane meleğinde var onlar sana daha iyi gelir, belli bir zaman kendine zaman tanı eşini sevmeye çalış yuva kurmuşsun bak yıkmamaya çalış aklına eskileri getirme görme belki bu zamana kadar sadece hep eski olayları düşündün nefret ettin ondan şimdide birşey yokmuş gibi davranıp mutlu olmaya bak baktın olmuyor ailenden destek alırsın ve ayrılırsın....Liseyi dışardan bitirdim dershanede kayıt muhasebeye bakıyordum bebeğim olunca çıktım unutmaya çalışıyorum belki biraz sevgi olsa içimde unuturum diye düşünüyorum
Fikirlerin için tşkler cnm zaten o meleklerin için katlanıyorum geçmişi unutsam belki sorun kalmaz eşimi sevmem ama alışırımyuvanız olmuş bak ne güzel 2 tane meleğinde var onlar sana daha iyi gelir, belli bir zaman kendine zaman tanı eşini sevmeye çalış yuva kurmuşsun bak yıkmamaya çalış aklına eskileri getirme görme belki bu zamana kadar sadece hep eski olayları düşündün nefret ettin ondan şimdide birşey yokmuş gibi davranıp mutlu olmaya bak baktın olmuyor ailenden destek alırsın ve ayrılırsın....
Güzelim ben kimseyi neden kandırayım ben sadece derdimi anlattım bunda ne var illa bana inanın gibi kelimeler sarf etmedim ki isteyen bişeler der katkıda bulunur isteyen okur geçereskı sevgılınıze gerı mı donmeyı dusunuyorsunuz?
17 yasında bızde olduk boylle hatalar yapmadık oturun yuvanızda cocuklarınıza sahıp cıkın ve esınıze bakın
nefret edıyorum gıbı yalandan laflarla bızımı kandıracaksın hemcınslerını? bak bakalım yermıyız sence
sıze tecavuzmu ettı?Güzelim ben kimseyi neden kandırayım ben sadece derdimi anlattım bunda ne var illa bana inanın gibi kelimeler sarf etmedim ki isteyen bişeler der katkıda bulunur isteyen okur geçer
Taciz dedim evet TECAVÜZ kelimesini sevmiyorum zaten yazdığımı öylesine değil de anlayarak okusaydınız ne demek istediğimi anlardınızsıze tecavuzmu ettı?
ben hıc oyle anlamadım sızde yazmamıssınız arkadaslar yazmıs dogru mu bu?
konunun genelı ıtıbarıyle anlatım tarzınız bıraz karısık oldugu ıcın boyle bıseyı ıma edecegınızı dusunemedım kusura bakmayın ablacımTaciz dedim evet TECAVÜZ kelimesini sevmiyorum zaten yazdığımı öylesine değil de anlayarak okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız
Keşke cnm ama benim jetonlar geç düştüğü için mi diyelim cahillik mi diyelim bilemedim ama her ikisinden de akıl edemedim ben biraz saftım bazı şeyleri yeni yeni anlıyorumcok igrenc ya taciz eden adamla, istemedigin bi adamla beraber oluyorsun.
keske hic beraber olmasaydin evlendikten sonra ayri yatsaydin ve bi sekilde bosanmanin yollarini arasaydin cocuk olmadan.
Keşke cnm ama benim jetonlar geç düştüğü için mi diyelim cahillik mi diyelim bilemedim ama her ikisinden de akıl edemedim ben biraz saftım bazı şeyleri yeni yeni anlıyorum
Ben isteyerek oldum galiba oradan öyle mi gözüküyorumEn cahil insan bile ablasının eskisiyle sevgili olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?