FİLM GİBİ HAYATIMM

Şimdiki amacım seneyeki ünv sınavına hazırlanmak belki okursam ayaklarımın üstünde durabilirim

Liseyi dışardan bitirdim dershanede kayıt muhasebeye bakıyordum bebeğim olunca çıktım unutmaya çalışıyorum belki biraz sevgi olsa içimde unuturum diye düşünüyorum
yuvanız olmuş bak ne güzel 2 tane meleğinde var onlar sana daha iyi gelir, belli bir zaman kendine zaman tanı eşini sevmeye çalış yuva kurmuşsun bak yıkmamaya çalış aklına eskileri getirme görme belki bu zamana kadar sadece hep eski olayları düşündün nefret ettin ondan şimdide birşey yokmuş gibi davranıp mutlu olmaya bak baktın olmuyor ailenden destek alırsın ve ayrılırsın....

Sana tecavüz eden bir insanla nasıl evlenebiliyorsun.İğrenç herif birde kuzenin bu senin Allah islah etsin onu.Mutsuzsun evlatlarım var diyerek bu adama katlanma.Çocukların huzursuz bir ortamda dahamı sağlıklı yetişecek.Bir mecburiyet sonucu evlenmişsin bari geri kalan hayatını bu nefret ettiğin adam ile geçirme Rabbim yardımcın olsun

eskı sevgılınıze gerı mı donmeyı dusunuyorsunuz?
17 yasında bızde olduk boylle hatalar yapmadık oturun yuvanızda cocuklarınıza sahıp cıkın ve esınıze bakın
nefret edıyorum gıbı yalandan laflarla bızımı kandıracaksın hemcınslerını? bak bakalım yermıyız sence

Fikirlerin için tşkler cnm zaten o meleklerin için katlanıyorum geçmişi unutsam belki sorun kalmaz eşimi sevmem ama alışırım

Güzelim ben kimseyi neden kandırayım ben sadece derdimi anlattım bunda ne var illa bana inanın gibi kelimeler sarf etmedim ki isteyen bişeler der katkıda bulunur isteyen okur geçer

Bu kadar nefret edip ve yüzünü görmeye bile dayanamazken 2 çocuğu nasıl yaptınız ben onu anlamadım...

Güzelim ben kimseyi neden kandırayım ben sadece derdimi anlattım bunda ne var illa bana inanın gibi kelimeler sarf etmedim ki isteyen bişeler der katkıda bulunur isteyen okur geçer
sıze tecavuzmu ettı?
ben hıc oyle anlamadım sızde yazmamıssınız arkadaslar yazmıs dogru mu bu?

Ay çok kötu size tecavuz eden adamla evlenmıssınız
Allah yardımcınız olsn.

sıze tecavuzmu ettı?
ben hıc oyle anlamadım sızde yazmamıssınız arkadaslar yazmıs dogru mu bu?
Taciz dedim evet TECAVÜZ kelimesini sevmiyorum zaten yazdığımı öylesine değil de anlayarak okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız

Taciz dedim evet TECAVÜZ kelimesini sevmiyorum zaten yazdığımı öylesine değil de anlayarak okusaydınız ne demek istediğimi anlardınız
konunun genelı ıtıbarıyle anlatım tarzınız bıraz karısık oldugu ıcın boyle bıseyı ıma edecegınızı dusunemedım kusura bakmayın ablacım

cok igrenc ya taciz eden adamla, istemedigin bi adamla beraber oluyorsun.
keske hic beraber olmasaydin evlendikten sonra ayri yatsaydin ve bi sekilde bosanmanin yollarini arasaydin cocuk olmadan.

cok igrenc ya taciz eden adamla, istemedigin bi adamla beraber oluyorsun.
keske hic beraber olmasaydin evlendikten sonra ayri yatsaydin ve bi sekilde bosanmanin yollarini arasaydin cocuk olmadan.
Keşke cnm ama benim jetonlar geç düştüğü için mi diyelim cahillik mi diyelim bilemedim ama her ikisinden de akıl edemedim ben biraz saftım bazı şeyleri yeni yeni anlıyorum

çok üzüldüm sizin için..
eşinizin sevebileceğiniz hiç iyi yönü yok mu ?
bu yaptığı şey çok zor atlatılır çaba sarf etmesi gerekiyor eğer devam edecekseniz.
Sizi kazanması lazım yoksa böyle devam etmeniz ne sizin için ne çocuklarınız için hiç iyi değil.

Büyük bir hata yapmışsınız, ondan şikayetçi olmalıydınız olayın hemen ertesi günü.
Hem teyzenizin oğlu, hem ablanızın eski sevgilisi, hem de tecavüzcünüz olan bir adamla nasıl aynı yastığa baş koyup bir de üstüne iki çocuk yapabildiniz?
Neresinden tutsan elinde kalıyor bu konu..

Herşey için dua edin. En garanti yoludur. Sizin için neyin şer neyin hayır oldugunuzu bilemezsiniz. Hayat devam ediyor . Umutsuz olmayın . Bazı seyler değişebilir . Çocuklarınızın daha çok üstüne düşün. En azından kafanız onlarla daha cok mesgul olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…