film gibi olaylar ne yapcağımı şaşırdım lütfen bi akıl verinn??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti

iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?

Bence arkana bile bakmadan kac derim..

hiç bahsetmiyim dimi. çok ısrar etti yanlış bişey mi yaptım bilmemne düşmanlar bile konuşuo böyle telefonda olmaz yüzümede söyle zaten ben zorlamam filan dedi. bende son kez yüzyüze görüşmeyi kabul ettim.

sert bi şekilde konuşup bitirmek ve konuyu açmamak en mantıklsıı dimi.

bence o konulara hiç girmeyin ortalık karışır

erkek milletinin neyapacağı belli olmaz.

Sakin duyumlarindan bahsetme canim..olmadi de..icim isinmadi seni de oyalamak istemiyorum falan de..sen eminim seni sevecek birini bulursun de..senin pesine dusmesine engel ol..kapat konuyu orda..aman diyim canim kendini kurtar bu adamdan...

Sakin duyumlarindan bahsetme canim..olmadi de..icim isinmadi seni de oyalamak istemiyorum falan de..sen eminim seni sevecek birini bulursun de..senin pesine dusmesine engel ol..kapat konuyu orda..aman diyim canim kendini kurtar bu adamdan...

haklısın net bi şekilde konuşup bitircem yarın. bi haftadır böyle sürüncemede. kurtulmam lazım artık.

Bu seferde gurur yapıp kafayı takmasın nasıl beni sevmez diye.
Ay ne insanlar var ya bence de hiç bahsetme ama gurur yapıp kafaya takacağı şeyler de söyleme bitirirken.
Dertsiz başına dert açmışsın resmen.

sorma ya nerden görüştüm bin pişmanım yaklaşımı filn güzeldi hoşlandım bende o yüzden görüştüm. zaten toplamda 5 kez filan görüştük.

tatlı tatlı ayrılmak istedim telefonda güzel güzel anlattım bişey hissedemedim dedim senin hiç olmadımı böyle ayrıldığın filan dedim. anlayışla karşıladı aslında. sadece yüzyüze görüşelim çocuklar gibi telefonda olmaz dedi. çok irdeledi niye diye. çünkü bende hoşlandımı belli etmiştim birden ayrılınca şaşırdı tabi.

aslında bahsetmekte istiorum şu an ben suçlu durumdayım o bizi tanıştıran kız da çok ayıp etmiş filan demiş benden için. bi yandan söyyleyim kurtuluyim diyorum bi yandan da korkuyorum.

en mantıklısı söylememk sanırım zaten nasıl söylenir ki bu

ayy boşver canım hiç karıştırma başına dert alma kim ne derse desin kapa kulağını gitsin korkunç:18::18:

söyleme sakın başına iş alırsın.o arkadaşına bir şey deme bilemessin insanların niyetlerini.zorla olmazki ısınamadım fln de.ayrıca o kızlada görüşme bence.tabi bence :)

söyleme sakın başına iş alırsın.o arkadaşına bir şey deme bilemessin insanların niyetlerini.zorla olmazki ısınamadım fln de.ayrıca o kızlada görüşme bence.tabi bence :)

o kızla görüşmüyorum zaten samimi değiliz. arkadaşımın iş arkadaşı arkadaşım biliyo durumu ama kıza söylemez.doğru kız da güvenilir biri değil zaten belki en baştan kötüydü niyetleri bilemiyorum..

çok şükür ki erken farkına vardım.

bu duyumları nerden aldın güvenilir yerler mi? seni onunla tanıştıran arkadaşını ne kadardır iyi tanıyorsun. gerçi şu da bir gerçekki ateş olmayan yerden duman çıkmaz ve ayrılık isteğini söylemene rağmen yüzyüze görüşme çabası çok güven vermedi bana. ben olsam görüşmeyede gitmem.

duyumlar güvenilir ama tam emin değilim. hani kesin yapıyo diyemem. kesin bişey yok ama tekin birisi değil belli ki.

bizi tanıştıran kızı tanımıyorum arkadaşımda bi iki aydır tanıyo. o kıza da güven olmaz belli olmaz yani. şöyle bişey kötü bi niyeti olsa her türlü yapabilir çalıştığım yeri biliyo evimi biliyo. o yüzden son bi kez görüşcem sanırım. derim şuraya gel konuşalım aynı şekilde anlatırım kalkar giderim. zorla bişey yapcanı sanmıyorum. yani inşallah yapmaz

offf çok kararsızımm kızlarr

bi yandan içimdekileri dökmek istiyorum ne olcaksa olsun diyorum bi yandan da korkuyorum

napcamı bilmiyorumm

bu devirde herkes herkesin arkasında konuşur....

biraz daha araştırsan ...off ne bilim .....

Son düzenleme:
en azından duyduğun şeylerden bahsetme ona başına bela edersin sonra hem söyleşende kabul edecek değil ya.yeterince korkutucu durum gitmesen daha iyi ama gidersen de telefonda söylediklerinden farklı bir şey söyleme.

bu devirde herkes herkesin arkasında konuşur....

biraz daha araştırsan ...off ne bilim .....

araştırma gibi bir durumum yok maaleseff

ya bana karşı öyle bir tavrı da olmadı. aksine biz tanıştırıldık bu ne numaramı istio ne face ten eklio filan meğer önce fikrimi sordurmuş işte hemen eklememiş ayıp olur diye. numaramı isteyişi filan çok kibardı.

nerden biliyim böyle bişey olcağını

evet en mantıklısı öyle yapmak sanırım duyduklarımdan bahsedersem işler iyice sarpasarabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…