Bence arkana bile bakmadan kac derim..
Sakin duyumlarindan bahsetme canim..olmadi de..icim isinmadi seni de oyalamak istemiyorum falan de..sen eminim seni sevecek birini bulursun de..senin pesine dusmesine engel ol..kapat konuyu orda..aman diyim canim kendini kurtar bu adamdan...
bence o konulara hiç girmeyin ortalık karışır
erkek milletinin neyapacağı belli olmaz.
Bu seferde gurur yapıp kafayı takmasın nasıl beni sevmez diye.
Ay ne insanlar var ya bence de hiç bahsetme ama gurur yapıp kafaya takacağı şeyler de söyleme bitirirken.
Dertsiz başına dert açmışsın resmen.
ayy boşver canım hiç karıştırma başına dert alma kim ne derse desin kapa kulağını gitsin korkunç:18::18:
söyleme sakın başına iş alırsın.o arkadaşına bir şey deme bilemessin insanların niyetlerini.zorla olmazki ısınamadım fln de.ayrıca o kızlada görüşme bence.tabi bence :)
sorma ya nerden görüştüm bin pişmanımyaklaşımı filn güzeldi hoşlandım bende o yüzden görüştüm. zaten toplamda 5 kez filan görüştük.
tatlı tatlı ayrılmak istedim telefonda güzel güzel anlattım bişey hissedemedim dedim senin hiç olmadımı böyle ayrıldığın filan dedim. anlayışla karşıladı aslında. sadece yüzyüze görüşelim çocuklar gibi telefonda olmaz dedi. çok irdeledi niye diye. çünkü bende hoşlandımı belli etmiştim birden ayrılınca şaşırdı tabi.
aslında bahsetmekte istiorum şu an ben suçlu durumdayım o bizi tanıştıran kız da çok ayıp etmiş filan demiş benden için. bi yandan söyyleyim kurtuluyim diyorum bi yandan da korkuyorum.
en mantıklısı söylememk sanırım zaten nasıl söylenir ki bu
bu duyumları nerden aldın güvenilir yerler mi? seni onunla tanıştıran arkadaşını ne kadardır iyi tanıyorsun. gerçi şu da bir gerçekki ateş olmayan yerden duman çıkmaz ve ayrılık isteğini söylemene rağmen yüzyüze görüşme çabası çok güven vermedi bana. ben olsam görüşmeyede gitmem.
bu devirde herkes herkesin arkasında konuşur....
biraz daha araştırsan ...off ne bilim .....
en azından duyduğun şeylerden bahsetme ona başına bela edersin sonra hem söyleşende kabul edecek değil ya.yeterince korkutucu durum gitmesen daha iyi ama gidersen de telefonda söylediklerinden farklı bir şey söyleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?