Bunları size söyleyen kişiye ne kadar güvenebilirsiniz...duyduklarınızdan ne kadar emin olabilirsiniz..
Belki bir yandan o kız sizin aranızı yapmak istedi ama başkaları öbür yandan çamur attı...
Bence herşey olabilir... ki yalan çıkarsa büyük ah almış olacaksınız... çok ağır bir itham çünkü
Bir insanın günahını almak kolaydır ama ya sonrası:26::26:
Hiç hoş bir durum değil aslında böyle şeyler duymak
Ben olsam bende çok korkardım ama nedense bana sanki iftira atılıyomuş gibi geldi....
Gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsunKime inancagimi sasirmis durumdayim
Napcam bilmiyorum
Gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun
Hani o kız demiş ya öyle birşey olamaz benim abilerim var fln diye bana çok samimi ve gerçekçi bir tepki gibi geldi
hatta çocuğa onunla konuşma birdaha demiş sizin için...
Kötülük yapmak isteselerdi böyle tepki vermezdi bence ikiside... ki bir insan kötülük yapmak istese her şekilde yapar...
Duyduğum kaynakta çok güvenilir diyosunuz bir yandan.. gerçekten insanın kafası karışıyor.
Böyle bir suçlamada bulunduğunuz için zaten ilerde yalan olduğu ortaya çıksa bile sağlıklı bir ilişki olmaz sizinkisi.
Ama en azından içiniz rahat etsin diye gerçekleri öğrenmeye çalışın... kimsenin vebali boynunuza kalmasın diye.
Sen sağ ben selamet diyip yolunuza devam edersiniz.... Nacizane fikrim budur.
:)) hakikaten çocuk gibi bana baya saf birşey gibi geldi..çok sagol cnm..
önce halledicem düzelticem diyodu. face ten ekledi tekrar. ben de kabul etmedim. şimdi de önce küstü . seni yanlışınnla başbaşa bırakıyorum küsüm sana filan dedi. ben de bana küsme evet başta inandım ama şimdi inanmıyorum dedim. kötü bitsin istemem dedim. ben küs değilim gördüğümde selam veriridim dedim. o da önce ben selam vermem filan dedi sonra da diyoki kolundan tutup evlenme teklif edicem gördüğümdeçocuk gibi..
neyse artık görüşelim diye zorlamıyo bu da birşey
:)) hakikaten çocuk gibi bana baya saf birşey gibi geldi..
peki gözüyle gören birisi mi söyledi size işte şöyle böyle durumları var bu çocuğun diye...
benim gerçekten inanasım gelmiyo açıkçası bana yalanmış gibi geliyor..
ama bi yandanda kendimi onun yerine koyuyorum da bana biri böyle bir suçlamada bulunsa sülale boyu küfür yerdi heralde(çok özür diliyorum) ama gurur meselesi olurdu yanii... belkide gerçekten sizi çok sevmiş size çok alışmış ve küsemiyor kötü davranamıyor:26:
niye şaşırırsın ki öyle bi zamana geldik ki artık adam yatağını paylaştığı hayatını paylaştığı kadını satmaya kalkıyor... hiç bulaşma yat kalk dua et ki duymuşsun da kurtulmuşsun... ancak arkadaş durumu bana garip geldi, iyi tanımıyor musun ki öneriyor sana? şimdi ben bi insanı tanımanın başkalarını dinlemekten geçtiğini düşünmüyorum, dost var düşman var... ama sen yine de dikkat etmeye devam et...
Valla sana şu kadarını söyleyeyim... Şu hayatta güvenebileceğimiz bir tek Allah varhaklısın bu saatten sonra güvenemem zaten tekrar. bizi tanıştıran kızı iyi tanımıyorum bir arkadaşımın iş yerinden arkadaşı. bir kaç kez aynı ortamda bulunduk. kız bir tanışın iyi çocuktur dedi ben de bi görüşüyim nolcak dedim. altından çıkan şeye bakın şaşırmamak elde mi
Valla sana şu kadarını söyleyeyim... Şu hayatta güvenebileceğimiz bir tek Allah varSen yat kalk şükret ki ucuz kurtulmuşssun...
Korktuğunu anlarsa üstüne gelebilir ,kendinden emin duruşunu sergile kararlılığını koruöyle maalesef
daha kurtulamadım tam olarakmesaj atıyo sürekli görüşelim birşey konuşcam diyo yok görüşmiycez bitti dedim o zaman rastlaşmayı beklicem dedi. gördüğümde evlenme teklif etcem diyodu ben görüşmek istemiyorum diyorum o evlenme teklif etcek. bu da numara belki görüşüyim diye diyo olabilir. umarım kurtulurum bir an önce. kötü birsey yapmak istese çok rahat yapabiilir evimi filan biliyor burası küçük bir yer zaten kazasız belasız kurtulurum umarım...
Korktuğunu anlarsa üstüne gelebilir ,kendinden emin duruşunu sergile kararlılığını koru
gönlün var bana kalırsahaklısın ilk duydugumda çok korkmuştum. ama şu an korkmuyorum belli olmaz tabi ama birilerine zorla birsey yaptırcak biri gibi degil. o tür kadınlarla görmüşlerdir ve ondan çıkmıştır bu laflar gibi geliyo. zorla fuhuş yaptırdıgını düşünmüyorum.
aslında bir arkadaşın kuzenleriyle baya yakın arkadaş bu çocuk onlarıda biliyorum düzgün insanlar. aslında o arkadaşa sorabilirim en azından içim rahat olur. ama kulağına gider diye tırsıyorum biraz.
gönlün var bana kalırsa
onu dinleyerek seni ikna etmesine fırsat veriyorsun sen ikna oluyorsun... hadi yanıldık iyi biri diyelim... ama ya değilse ?etkileniyorum sanırımaslında en baştan bana göre biri değildi. ama hoşlandım ilgisi filan güzeldi.
arıyor gene. görüşmek istiyo ben de açık ve net bir şekilde dedim birbirimize uygun degiliz yaşam tarzlarımız farklı görüşmiycez ayrıldık dedim.
sen nasıl istersen ben öyle olurum bende senin gibiyim aslında. alkol kullanmıycam gitmiycem o tip yerlere. nikah kıyalım evlenelim istiycem seni diyo. inanmıyorum bunlara tabi. ama anlamıyorum niye bu kadar ısrar ediyo. gerçekten seviyo mu yoksa kötü bir niyeti olabilirmi :18: ne yapcamı şaşırdım ikna etmeye çalıştım ama pek olmadı gibi..
onu dinleyerek seni ikna etmesine fırsat veriyorsun sen ikna oluyorsun... hadi yanıldık iyi biri diyelim... ama ya değilse ?
arkadaşlar yaklaşık bir ay önce bir arkadaş aracılığıyla biriyle tanştım. kız çok övdü çocuğu. niyeti ciddi evlenmek istiyo dedi.
neyse görüştük yaşam tarzı olarak pek bana uygun değildi rahat biriydi. ama ilgisi filan hoşuma gitti
iki üç kez daha görüştüm. mesleği mimar devlette çalışıyo ama ekstra bir sürü iş yapıyo araba ev alıp satıyo ve maddi durumu çok iyi. tabi bu durum biraz garibime gitti. sonra bir arkadaş vasıtasıyla bişiyler duydum fuhuş işi yapıyomuş sanırım tam bunu tarif ettiler. birilerini birilerine mi ayarlıyo yoksa sadece kendimi kadınlarla düşüp kalkıyo bilmiyorum. tabi ben şok oldum. ve o an aradım ben seninle görüşmek istemiorum bişey hissedemedim dedim. tabi bırakmadı niye ben yanlış bşey mi yaptım ben sana değer verdim filan. bana karşı o yönde bir isteği olmadı belki ilerde olcaktı bilmiyorum ama sizce bu konuyu konuşmalıyımm ne yapmalıyım şaşırmış vaziyetteyim?
yazdıklarını okudum da kendimi senin yerine koydum bir an,bir yanda hoşlandığım çocuk bir yanda onun hakkında çıkan kötü sözler.Ben olsam şunu düşünürdüm bu adam belki zorla fuhuş yaptırmıyor ama sonuçta o tarz kadınlarla münasebete girdiği konusunda kesin söylemler var,bir kere harama giden adamdan hayır gelmez,sende anladığım kadarıyla Allah korkusu olan bir kızsın,en iyisi uzak dur,belki söylenenler iftira ama değilse hayatın yanar
evet canım o tür kadınlara gidiyor alkol kullanıyor. ben ona direk söyledim zaten bunlar bana uygun degil ben mutaassıbım dedim. bu seferde alkolu bırakıcam gitmicem oralara filan dedi.kararsız kaldım acaba görüşsem mi dedim hoşlandım çünkü ama sonra yok dedim. son konuşmamızdan sonra ne aradı ne mesaj attı bıraktı artık o da. böyle böyle unutucam inşallah
unutursun cnm merak etme neler neler unuttuk hepimizçalışıyormusun okuyormusun sen kaç yaşındasın ? Yani yaş fazla olunca daha zor oluyorda unutmak o yüzden sordum
24 yasindayim okuyorum son senem staj goruyorum okul bitti sayilir aslinda. Dogru diyosun unuturum bisey yasamadik zaten sadece duygusalim ben biraz o yuzden zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?