- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 35
duyumlar güvenilir ama tam emin değilim. hani kesin yapıyo diyemem. kesin bişey yok ama tekin birisi değil belli ki.
bizi tanıştıran kızı tanımıyorum arkadaşımda bi iki aydır tanıyo. o kıza da güven olmaz belli olmaz yani. şöyle bişey kötü bi niyeti olsa her türlü yapabilir çalıştığım yeri biliyo evimi biliyo. o yüzden son bi kez görüşcem sanırım. derim şuraya gel konuşalım aynı şekilde anlatırım kalkar giderim. zorla bişey yapcanı sanmıyorum. yani inşallah yapmaz
yanlız gitme bari.yanına birini al.o sana destek olur.
Tek Gittim ve konustum. Zaten ben demeden dedi kizlarla ilgili mi diye bnde evet dedim. eski sevgilileriyle ilgili birsey duydum sanmis.yok dedim ben. sonra konu kadinlara geldi gidiyorum dedi orda mi gormusler dedi. Bnde seninle goruldugum icin adim cikicakti dedim. Direk fuhus yapiyosun diyemedim. Bunu duyunca sinirlendi baya nasil yani dedi. Oyle sacma sey mi olur genelevmi kurmusum napmisim devlet memuruyum ben filan dedi. Neyse inandigim icin kizdi filan. Ben gorusmek istemiyorum dedim hayatta basarilar dedim o da boyle olmaz sen bi dusun once yaptiginin ne kadar yanlis oldugunu dedi. Buna inandiysan zaten bitmistir filan dedi. Oyle ayrildik. Bitti sanirim insallah bitmistir yani
yanlız gitme bari.yanına birini al.o sana destek olur.
hımm acaba kadınlarla görüştüğü içinmi bu laflar çıktı:44:
ama dedikodu bile olsa bunları duyunca iyreti olur insan yaa boş ver bırak gitsin...
o kızla görüşmüyorum zaten samimi değiliz. arkadaşımın iş arkadaşı arkadaşım biliyo durumu ama kıza söylemez.doğru kız da güvenilir biri değil zaten belki en baştan kötüydü niyetleri bilemiyorum..
çok şükür ki erken farkına vardım.
İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor o kız da sağlam pabuç değilmiş ya sizi de kullanmak istiyor olmazsın bunlar. Bence selamı sabahı kesin görüşmeye filan da gitmeyin o ahlaksızla.
gittim canım son kezbilmiyorum kızın niyetide kötü olabilir tabi güven olmaz. niyeti ciddi diye tanıştırmıştı.. neyseki
bana karşı o tarz bir tutumu olmadı görüştümüz süre içerisinde.
Neyse ki kurtulmuşsunuz valla orası hiç belli olmaz önce niyetim ciddi ayağına göstermezdi yüzünü sonra Allah korusun başınıza kötü şeyler gelebilirdi.
Tam anlamadım afedersin genel eve falan mı gidiyormuş?
Yoksa bu işlerin içinde mi?
Yani en masumane olarak konuyu ele alayım.. Genel eve gidiyorsa bile uzak dur. İçim kalktı.
Ararsa falan da muhattap olma bence.. Ne olacağını bilemeyiz ki.. Kızları kaçırıp yıllarca kapalı tutup zorla fuuş yaptırıyorlar. Allah korusun
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler,o işlerin içinde olmayabilir belki.
O tarz işlere bulaşmış insanlarla münasebeti varsa,aynı ortamlarda bulunuyorsa,ya da yolda beraber bile gören olsa hemen adı çıkar.
Böyle iftiralara her an hepimiz maruz kalabiliriz .Bu ayrı konu
Ama şöyle bir durum var,sonuç olarak bu adamın bu tarz işlerle ya da bu tarz insanlarla bir muhabbeti var.Bu seni mutlaka rahatsız eder gün gelir.
Gözle görmeden bir insana bir damga vurmak en nefret ettiğim şey,ama bu konumda bir duyum aldığın için tedbirli olman gerekir ve olmuşsun.
Ne de olsa yeni başlayan bir arkadaslık,senin içinde unutması kolay olur.Dünyanın bin türlü hali var,o arayıp sormadığı sürece bulaşma.
Başıma bir iş açar mı korkusu yaşadığının farkındayım,eğer rahatsız ederse şikayette bulunursun.
Ama yine de bir araştır öğren çaktırmadan,en azından temiz bir insansa aklında ona karşı kötü bir anı kalmasın
Allah korusun ya korkuttun beni( oyle cete tarzi bisey oldugunu dusunmuyorum. Daha oncede sevgilileri olmus bir tanesi bizi tanistiran kizin arkadasiymis yine. Kiz sey demis imkani olmasina ragmen hicbisey yapmadi elini bile surmedi demis. Bi gece beraber kalmislar sanirim. Bi de bizi tanistiran kiz ikimizde universte okudugumuz icin uyuscamizi dusunmustu.. Ikinizin meslegide iyi kafalariniz uyusur demisti. Heralde fuhus yaptirma gibi bi niyetleri yoktur diyorum. Insallah yanii (
Geneleve gidiyo bu kesin ama fuhus isi yapiyomu tam bilmiyorum.
Allah korusun tabi ama devir çok kötü illa insanın aklından geçiyor. Neler okuyoruz haberlerde.
Peki sen genel eve gitmesini nasıl karşılıyorsun ?
Igrenccc
zaten nasil inanirsin buna dedi bnde sende kabul ettin gidiomussun o tur yerlere ben boyle birseyi kabul edemem dedim.
kızlarr napcamı bilmiyorum
bizi tanıştıran kız duymuş. nasıl olur böyle birsey filan demiş. ayrılmak için yalanmı söylüyo yoksa demiş. ben o çocukla heryere gittim demiş abilerim var öyle birşey olsa duyarlardı mutlaka demiş. çocuğa da bi daha görüşme onla demiş bnden için..
çocukta mesaj atıyo göstercem sana o kişinin yanıldığını görüşelim diyo durmadan
napcam ben ya
Önce kendini sorgula,ağır basan yönün hangisiyse ona göre hareket et. Eğer o işlerde eli eteği olmadığını düşünüyorsan yüzyüze değil ama telefon görüşmesi yapabilirsin.Aklım bulandı istemiyorum yönün ağırsa da kurtulmaya bak bir an önce. Yoksa başın daha çok ağriyabilir canım .
yüzyüze görüşmeyi düşünmüyorum. telefonda sorabilirim. düşünüp kesin karar verip uygulamam lazım dediğin gibi.. henüz sert tepki göstermedim ondan yüz buluyo sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?