film gibi olaylar ne yapcağımı şaşırdım lütfen bi akıl verinn??

ablacım belki çocukça ma genel evmi kurmuşum ben ne yapmıiım devlet memuruyum falan daha sonra çok üstün e ğitmeler filan bence savcılığa gitmekle filan tehtit edebilirsin :18:

ablacım belki çocukça ma genel evmi kurmuşum ben ne yapmıiım devlet memuruyum falan daha sonra çok üstün e ğitmeler filan bence savcılığa gitmekle filan tehtit edebilirsin :18:

sonrada görüştüm tekrar. bilmiyorum ama kötü bi niyeti yoktu bence bana karşı. üstüme gitmesi de kaçan kovalanır olayı oldu biraz. hoşlandığımın farkında o yüzden de ısrar etti. kaybetmek istemiyo sanırım. ciddi düşünüyo evlenmek istiyo. görüşmekle de hata ediyorum umut veriyo gibi oluyorum.

kafam çok karışık hala

Hç mi korkmuyosun fuhuş falan görüşüyosun hala.. bayadır yazmamışsn ne oldu en son

Hç mi korkmuyosun fuhuş falan görüşüyosun hala.. bayadır yazmamışsn ne oldu en son

son durum şöyle görüşüyorum hala :/ bırakmadı peşimi alkolü bıraktım senin istediğin gibi olucam bende bunu istiodum zaten dedi. ilk duyduğumda çok korkmuştum. ama şu an kötü bi niyetinin olduğunu düşünmüyorum. o duydugum şeyler muhtemelen o tip yerlere gittiği için söylendi.

bizi tanıştıran kızla da konuştum. eski sevgilisi şey demiş birlikte bi yerde kalmışlar kız elini bile sürmedi bana demiş. sonra kız aldatmış sanırım çok kötü olmuş bu. öyle ayrılmışlar.

zorla birine fuhuş yaptırcak biri değil ama rahat bir yaşamı var. bi de durumu iyi olunca göze çarpmış heralde. görüştüm birkaç kez o ciddi düşünüyo gibi ben de ileriye dönük bişey düşünmüyorum görüşmeyelim dedim. öyle diyince kötü oluyo iyice üzerime düşüyo çiçekler alıyo filan.

bilmiyorum kafam karışık. ne kadar düzelccem dese de belli sonuçta bi şekilde ayrılcam. bi de yaşı da var hani evlenme zamanı gelmiş.

biilmiyorum nolcak iyi birisi ama düzgün olsaydı keske

hemde nasıl korkmuştum ilk duydugumda. psikolojim bozulmuştu kaç gün dışarı çıkmadım.. ama biraz zaman geçirdikten sonra anladım öyle bişey yapmamış. umarım yanılmıyorumdur :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…