Adonia Guru Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2012 701 640 333 21 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Adonia #1 Merhaba sevgili günlük :) Sana izlediğim filmleri yazacağım, bir deftere yazıyordum zaten ama burada hep bir film günlüğüm olsun istemişimdir. O yüzden artık her film izlediğimde sana söyleyeceğim :)
Merhaba sevgili günlük :) Sana izlediğim filmleri yazacağım, bir deftere yazıyordum zaten ama burada hep bir film günlüğüm olsun istemişimdir. O yüzden artık her film izlediğimde sana söyleyeceğim :)
RenklerinIcinde Sky is the limit ✌ Kayıtlı Üye 6 Nisan 2015 1.331 1.572 133 21 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Adonia #2 Adonia .!.: Merhaba sevgili günlük :) Sana izlediğim filmleri yazacağım, bir deftere yazıyordum zaten ama burada hep bir film günlüğüm olsun istemişimdir. O yüzden artık her film izlediğimde sana söyleyeceğim :) Genişletmek için tıkla... Süper fikir!
Adonia .!.: Merhaba sevgili günlük :) Sana izlediğim filmleri yazacağım, bir deftere yazıyordum zaten ama burada hep bir film günlüğüm olsun istemişimdir. O yüzden artık her film izlediğimde sana söyleyeceğim :) Genişletmek için tıkla... Süper fikir!