Filme bağımlı koca

Degismezz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
47
3
1
25
Merhabalar. Eşimle 4 yıldır evliyiz ve çocuğumuz var. Sorun şu eşim sürekli pubg oynuyor ve film izliyor, gel sohbet edelim birşeyler yapalım diyorum yok sohbet etsek bile pubg oynuyor o sırada yada film izliyor umursamıyor yani ilgi, sohbet, zaman geçirmek sıfır. Pubg oynarken şarjı bitiyor direkt film yada dizi izlemeye koşuyor benimle birşeyler yapmak istemiyor zaman geçirelim birşeyler yapalım televizyon film olmadan da vakit geçirebiliriz diyorum sen hastasın yok ne konuşacağız ne yapacağız diyor bıkmış gibi. Ara sıra yarı çıplak filmde izliyor onlara gözünü ayırmadan bakıyor benim yüzüme bakmıyor derdi film izlemek birlikte de izledik dünden beri 3 tane gözünü ayırmadı laf atmadı sadece nerede yarı çıplak kadın var öyle filmler hoşuna gidiyor yoksa izlemiyor başka tarz. Romantik değil cinsellik için yaklaşıyor sadece sinirlerim bozuluyor uyuyamıyorum, lütfen yardım edin ne yapmalıyım?

Az önceki konu ile aşırı benzer ve yeni üyelik. Bilemedim şimdi.

Al karşına güzelce konus derdini anlat bazı erkekler alısmıs tv tel yapmaya

Al karşına güzelce konus derdini anlat bazı erkekler alısmıs tv tel yapmaya
Konuştum herşeyi denedim ama bu film beni çıldırtıyor az önce iç çamaşırına kadar görünen kadından gözünü alamadı bana da çirkinsin falan güya şaka yapıyormuş boş boş konuşuyor tertemizim bakımlıyım güzelim kendime göre ama sonunda beni suçlu çıkarıyor haklıymış gibi

Sktrsin gitsin o zaman böyle diceksin ona

4 yıldır mı böyleydi son zamanlarda mı böyle? Pub g oyunundan millet koca bulup kaçıyor haberlere çıkmıştı yani muhabbet ediyor oyun arkadaşlarıyla bi karıştır derim

4 yıldır mı böyleydi son zamanlarda mı böyle? Pub g oyunundan millet koca bulup kaçıyor haberlere çıkmıştı yani muhabbet ediyor oyun arkadaşlarıyla bi karıştır derim
Karşımda uzanıp oynuyor konuşmuyor ara sıra arkadaşlarıyla oynuyor onlarla konuşuyor pubg yi de aştı filme çullandı

Sohbet etmeyi bilmez çok dalga geçen cıvık biri kendisi sinir bozucu özelliği var
Bu özellikleri yüzünden mi evlendiniz peki ?
Ha diyorsanız ki ; gönül bu aka da konar boku da..
Ben bokuna kondum,ona da yapacak birşey yok..

Evet boka kondum sevgiliyken melek gibiydi tamam diyordu peşimi bırakmadı son zamanlarda kudurdu

Karşımda uzanıp oynuyor konuşmuyor ara sıra arkadaşlarıyla oynuyor onlarla konuşuyor pubg yi de aştı filme çullandı
Anladım ben kendimden kaçmak ve oyalamak için oyun oynar dizi film izlerim ama tabi erkek kafası ne amaçla yapıyor bilemedim muhtemelen amaçsızdır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…