Evet bende okudum o konuyu, bende derdimi anlatmak fikir almak istedim dayanamıyorum artık cinnet geçirdim, güzellikle söyledim yine aynı sen beni filmlerden dizilerden kıskanıyorsun bunaltma beni diyorAz önceki konu ile aşırı benzer ve yeni üyelik.Bilemedim şimdi.
Konuştum herşeyi denedim ama bu film beni çıldırtıyor az önce iç çamaşırına kadar görünen kadından gözünü alamadı bana da çirkinsin falan güya şaka yapıyormuş boş boş konuşuyor tertemizim bakımlıyım güzelim kendime göre ama sonunda beni suçlu çıkarıyor haklıymış gibiAl karşına güzelce konus derdini anlat bazı erkekler alısmıs tv tel yapmaya
:) söyledım izin vermiyor, kulaklık aldı kendine ben kızların sesinden rahatsız oluyorum diyePubg oynamaya başla...
Bak o zaman konuşur Seninle
Sktrsin gitsin o zaman böyle diceksin onaKonuştum herşeyi denedim ama bu film beni çıldırtıyor az önce iç çamaşırına kadar görünen kadından gözünü alamadı bana da çirkinsin falan güya şaka yapıyormuş boş boş konuşuyor tertemizim bakımlıyım güzelim kendime göre ama sonunda beni suçlu çıkarıyor haklıymış gibi
Evet vazgeçmiyor hasta etti beni ne bu kadın sevdası diye diye kafayı yiyeceğim aç gözlü yaaHuylu huyundan vazgeçmiyor maalesef, durumu kabullenip o şekilde devam edeceksiniz..
Neden evlenmiş o zaman..:) söyledım izin vermiyor, kulaklık aldı kendine ben kızların sesinden rahatsız oluyorum diye
Mal ya anlamaz ki gözümün önünde bakıyor bakmadım beni boğma diyorSktrsin gitsin o zaman böyle diceksin ona
Sohbet etmeyi bilmez çok dalga geçen cıvık biri kendisi sinir bozucu özelliği varNeden evlenmiş o zaman..
Evde isaretlesiyor musunuz konuşmak yerine ?
Karşımda uzanıp oynuyor konuşmuyor ara sıra arkadaşlarıyla oynuyor onlarla konuşuyor pubg yi de aştı filme çullandı4 yıldır mı böyleydi son zamanlarda mı böyle? Pub g oyunundan millet koca bulup kaçıyor haberlere çıkmıştı yani muhabbet ediyor oyun arkadaşlarıyla bi karıştır derim
Bu özellikleri yüzünden mi evlendiniz peki ?Sohbet etmeyi bilmez çok dalga geçen cıvık biri kendisi sinir bozucu özelliği var
Anladım ben kendimden kaçmak ve oyalamak için oyun oynar dizi film izlerim ama tabi erkek kafası ne amaçla yapıyor bilemedim muhtemelen amaçsızdır:)Karşımda uzanıp oynuyor konuşmuyor ara sıra arkadaşlarıyla oynuyor onlarla konuşuyor pubg yi de aştı filme çullandı
Ne yapacağım bu film pubgden nasıl vazgeçireceğim bilmiyorumBu özellikleri yüzünden mi evlendiniz peki ?
Ha diyorsanız ki ; gönül bu aka da konar boku da..
Ben bokuna kondum,ona da yapacak birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?