Filme bağımlı koca

Aklıma geldide ben bir gün oyunda saatlerce oturdu diye cinnet geçirip bilgisayarın ekranını kırmıştım kötü örnek olmayayım tabi. İlgisiz koca düşman başına. Sabır diliyorum
Teşekkür ederim bu ne olursa olsun oynar ve film izler yoksa kavga çıkarır yada gider uyur

Benim
Benim bir arkadasim (bekar) o oyundan sevgili bulmustu kendine

Ne yapabilirim mesela diyorum ki umursamayım dayanamıyorum sinirleniyorum hele de film izleyince
Sevdiğin bişeyler varsa onları yap müzik aç cilt bakımı yap ne seviyorsan işte kitap oku hiçbişi yapamıyosan aç arkadaşınla geyik muhabbeti yap kocan yokmuş gibi bağıra çağıra yap
Bide onun ihtiyaçlarını karşılarken unutkan olabilirsin özensiz olabilirsin birşeylerin yanlış gittiğini anlasın

Takmaz ki film olsun yeter ona yarı çıplak kadınlı olan filmden bahsediyorum sonra beni kıskanıyorsun diyor

Sesli duymadım daha konuştuğunu mesajla olabilir belki peki bu film takıntısına ne diyorsunuz ama yarı çıplak kadınlı olan
Normal bir takıntı değil. Film kıstası insanın yarı çıplak mı olur üstelik evlisiniz de huylu huyundan vazgeçmez ne yaparsanız yapın. Uyarmanıza rağmen devam ediyorsa o adam sizi umursamıyordur sadece geçiştiriyordur. Affedici olmayın bu kadar hoşunuza gitmeyen bir davranışı varsa sert tepki gösterin gerekirse hiç konuşmayın.

Aklıma geldide ben bir gün oyunda saatlerce oturdu diye cinnet geçirip bilgisayarın ekranını kırmıştım kötü örnek olmayayım tabi. İlgisiz koca düşman başına. Sabır diliyorum
Ben bir keresinde internetin fisini cekmistim, ayda yilda bir oynar ama evde yapilmasi gereken seyler vardi ve ben hastaydim, oyunda kakara kikiri yapinca cok sinir olmustum

Ben izin vermiyorum ama oynuyor sen o... Musun diyor niye oynayacaksın diyor
Oynayan erkekler ne oluyormuş peki? Demek ki orda öyle gördüğü kişilerle muhatap oluyor. Ben olsam bi bakardım kimlerle oynuyor diye devamlı aynı kişiler mi konuştuğu birileri var mı falan diye. Oyuna bu gözle bakması böyle şeyler yaptığını gösterir masum değil eşiniz ve saygısız

Dışarda yolda kadın görse direkt gözünü eğip poposuna bakıyor kaç kere yakaladım

Telefonu 5 aydır şifreliydi değiştirmişti 2 gündür şifreyi verdi ne hikmetse niye şifre koydun dedim erkek arkadaşlarımla küfürlü konuşmalarım var dedi baktım telefonuna şimdi birşey bulamadım

Hep kadınlar yakınıyor bundan erkekler kendilerine uğraş buluyor film izliyorlar oyun oynuyorlar biz kadınlar sadece oturup bizimle muhabbet etsin istiyoruz aslında sorun burada bence. Sizde kendinize bi uğraş bulun ?
Eşimle benim film zevklerimiz ayrı ama oturup birbirimizin sevdiği filmleri izliyoruz. Eşimde telefonda oyun oynar bende akşamları oturup saatlerce pubg oynuyorum mesela oyun oynarken stres atıyorum gerçekten. Konuşup sohbet etmiyormuyuz tabikide ediyoruz ama saatlerce değil 11yıldır birbirimizin hayatındayız herşeyi biliyoruz öyle sevgiliykenki gibi saatlerce muhabbet edecek konu olmuyor ki. Çiftlerin bence ayrı zevkleri yapmaktan keyif aldıkları şeyler olmalı evliliklerde hep erkeklerin var diye çoğu kadın konu açıyor burada sizin gibi. Ama dediğim gibi sizde kendi zevk aldığınız şeyler keşfedip yapabilirsiniz oturduğumuz yerden adam benimle sohbet etsin diye beklemek çok yorucu birşey.

Ben bir keresinde internetin fisini cekmistim, ayda yilda bir oynar ama evde yapilmasi gereken seyler vardi ve ben hastaydim, oyunda kakara kikiri yapinca cok sinir olmustum
Ohhh iyi yapmışsın Ya bazen insanın tepesi gerçekte atıyor atııran şeyde söylediklerimizi takmamaları bence kafalarına buyrukluk

Bende oynamak istiyorum ama online oyunlara izin vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…