Yine ayna taktığını tavsiye edeceğim.her zaman bu tarz konular açıliyor zaten.ne yapıyorsa aynısını yapın.ilişkiye de girmek istediği zaman siz de bir oyun bulun oynayın, ya da bir hobi olur, örgü olur, boyama olur.o yokmuş gibi davranın.birden şok etkisi yaratacaktır.bir de ilişkiye giremesin bir süre.bu ne canim.resmen şişme bebek muamelesi çekiyor size.büyük saygısızlık.kendini tanımıyor muymuş beyefendi o zaman niye evlenmiş.peşinde sevgi dilenen bir kadın göremezsin bakalım ne hale gelecek.insanoğlu böyle nankördür işte.iyilikten anlamaz.zorla anlatacaksın.Merhabalar. Eşimle 4 yıldır evliyiz ve çocuğumuz var. Sorun şu eşim sürekli pubg oynuyor ve film izliyor, gel sohbet edelim birşeyler yapalım diyorum yok sohbet etsek bile pubg oynuyor o sırada yada film izliyor umursamıyor yani ilgi, sohbet, zaman geçirmek sıfır. Pubg oynarken şarjı bitiyor direkt film yada dizi izlemeye koşuyor benimle birşeyler yapmak istemiyor zaman geçirelim birşeyler yapalım televizyon film olmadan da vakit geçirebiliriz diyorum sen hastasın yok ne konuşacağız ne yapacağız diyor bıkmış gibi. Ara sıra yarı çıplak filmde izliyor onlara gözünü ayırmadan bakıyor benim yüzüme bakmıyor derdi film izlemek birlikte de izledik dünden beri 3 tane gözünü ayırmadı laf atmadı sadece nerede yarı çıplak kadın var öyle filmler hoşuna gidiyor yoksa izlemiyor başka tarz. Romantik değil cinsellik için yaklaşıyor sadece sinirlerim bozuluyor uyuyamıyorum, lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Artik çok var bu tarz yetişkin erkek.benim abim de 32 yaşında.bu şekilde.Esiniz kaç yaşında? En son bunları yaparken ben ve arkadaşlarım 15 yaşında falandık.
Ooo ilgisizlikten başka sorunlar da var sizde.saygisızlik, yok sayma.Teşekkür ederim bu ne olursa olsun oynar ve film izler yoksa kavga çıkarır yada gider uyur
Ben izin vermiyorum ama oynuyor sen o... Musun diyor niye oynayacaksın diyor
Dışarda yolda kadın görse direkt gözünü eğip poposuna bakıyor kaç kere yakaladım
Çalışmama ve online oyun oynamama izin vermiyor
Eşiniz hangi ilkel kabilenin mensubu? Hem saygısız hem de ahlakı yok, kadınlara bakış açısı çok çirkin.İzin almadı ben oynarım sen oynayamazsın diyor ona herşey serbest
Böyle bir adamla 4 yıl evli kalıp üstüne bir de çocuk neden ki yani şu adam niye değişsin mesela nasılsa bu haliyle evlenebilmiş çocuk sahibi olabilmiş ben aslında size şaşırdım şu adamla 2 gün aynı evde duramam sevgi değer ilgi vs görmediğiniz bir adamda 4 yıl ne buldunuzMerhabalar. Eşimle 4 yıldır evliyiz ve çocuğumuz var. Sorun şu eşim sürekli pubg oynuyor ve film izliyor, gel sohbet edelim birşeyler yapalım diyorum yok sohbet etsek bile pubg oynuyor o sırada yada film izliyor umursamıyor yani ilgi, sohbet, zaman geçirmek sıfır. Pubg oynarken şarjı bitiyor direkt film yada dizi izlemeye koşuyor benimle birşeyler yapmak istemiyor zaman geçirelim birşeyler yapalım televizyon film olmadan da vakit geçirebiliriz diyorum sen hastasın yok ne konuşacağız ne yapacağız diyor bıkmış gibi. Ara sıra yarı çıplak filmde izliyor onlara gözünü ayırmadan bakıyor benim yüzüme bakmıyor derdi film izlemek birlikte de izledik dünden beri 3 tane gözünü ayırmadı laf atmadı sadece nerede yarı çıplak kadın var öyle filmler hoşuna gidiyor yoksa izlemiyor başka tarz. Romantik değil cinsellik için yaklaşıyor sadece sinirlerim bozuluyor uyuyamıyorum, lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Eşiniz iradesi yoksa, Pubg bağımlılık çok kötü bir şey kendimden biliyorum karşılaştırma yapmam normal mı bilmiyorum yaşadıklarımı bir örneği verebilirim. Ben ilk evliliğimde zor bir süreç yaşadım hemen hemen yanlız yaşamışımdır gurbette. Aileme döndüm oyuna daha da bağımlı oldum 4-5 sene oynamışımdır karşıma biri çıktı hala oynamaya devam ediyordum. Erkek arkadaşım da bana iki seçenek kurdu ya geleceğini düzelt oyunu bırak diye veya oyun oyna diye tercihi bana bırakmıştı ben de 1 hafta düşündükten sonra kararımı vermiştim tabi ki bıraktım o oyunu bıraktıktan sonra tamamiyle kendime geldim. İyi ki bırakmışım diyorum asosyalliğimden çıktım sosyal hayatına karıştım.. bu durumda eşiniz karar vermekten başka çaresi yok artık o çocuk değil bir birey olduğunu yani baba sıfatı olduğunu farkına varması gerekiyorMerhabalar. Eşimle 4 yıldır evliyiz ve çocuğumuz var. Sorun şu eşim sürekli pubg oynuyor ve film izliyor, gel sohbet edelim birşeyler yapalım diyorum yok sohbet etsek bile pubg oynuyor o sırada yada film izliyor umursamıyor yani ilgi, sohbet, zaman geçirmek sıfır. Pubg oynarken şarjı bitiyor direkt film yada dizi izlemeye koşuyor benimle birşeyler yapmak istemiyor zaman geçirelim birşeyler yapalım televizyon film olmadan da vakit geçirebiliriz diyorum sen hastasın yok ne konuşacağız ne yapacağız diyor bıkmış gibi. Ara sıra yarı çıplak filmde izliyor onlara gözünü ayırmadan bakıyor benim yüzüme bakmıyor derdi film izlemek birlikte de izledik dünden beri 3 tane gözünü ayırmadı laf atmadı sadece nerede yarı çıplak kadın var öyle filmler hoşuna gidiyor yoksa izlemiyor başka tarz. Romantik değil cinsellik için yaklaşıyor sadece sinirlerim bozuluyor uyuyamıyorum, lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Aynen öylehiç bişe yapamazsın ya rest çekeceksin 2 arkadaş olacaksınız yüzüne bakmayacaksın yada ayrılacaksın yada oturup böyle şımarmasını izleyeceksin 4 senede zaten cebinde oldugun için salmış artık kaybetme korkusunu yitirmiş tam bir leş kargası
Çok doğru söylüyorsunuz şımardıEşiniz hangi ilkel kabilenin mensubu? Hem saygısız hem de ahlakı yok, kadınlara bakış açısı çok çirkin.
Gerçi bunun gibiler çoğalmaya başladı, maalesef çoğalmalarına izin verenler de kadınlar, eş diye alıyorsunuz her dediklerini yapıyorsunuz kendilerini hint kumaşı sanıyorlar, evlenmeden önce onu giyme bununla görüşme gibi kıskançlıklarını aşk sanıyorsunuz sonra bu ilkel kabile mensupları evlendikleri kadınlara her şeyi kısıtlayıp kendileri bildiği gibi at koşturuyor.
Dediğinizi yapacağım haklısınız teşekkür ederimYine ayna taktığını tavsiye edeceğim.her zaman bu tarz konular açıliyor zaten.ne yapıyorsa aynısını yapın.ilişkiye de girmek istediği zaman siz de bir oyun bulun oynayın, ya da bir hobi olur, örgü olur, boyama olur.o yokmuş gibi davranın.birden şok etkisi yaratacaktır.bir de ilişkiye giremesin bir süre.bu ne canim.resmen şişme bebek muamelesi çekiyor size.büyük saygısızlık.kendini tanımıyor muymuş beyefendi o zaman niye evlenmiş.peşinde sevgi dilenen bir kadın göremezsin bakalım ne hale gelecek.insanoğlu böyle nankördür işte.iyilikten anlamaz.zorla anlatacaksın.
Sizde ilgili davranmayın ..konuşmayın sohbet etmeye çalışmayın ..hani farkedecek mi..Merhabalar. Eşimle 4 yıldır evliyiz ve çocuğumuz var. Sorun şu eşim sürekli pubg oynuyor ve film izliyor, gel sohbet edelim birşeyler yapalım diyorum yok sohbet etsek bile pubg oynuyor o sırada yada film izliyor umursamıyor yani ilgi, sohbet, zaman geçirmek sıfır. Pubg oynarken şarjı bitiyor direkt film yada dizi izlemeye koşuyor benimle birşeyler yapmak istemiyor zaman geçirelim birşeyler yapalım televizyon film olmadan da vakit geçirebiliriz diyorum sen hastasın yok ne konuşacağız ne yapacağız diyor bıkmış gibi. Ara sıra yarı çıplak filmde izliyor onlara gözünü ayırmadan bakıyor benim yüzüme bakmıyor derdi film izlemek birlikte de izledik dünden beri 3 tane gözünü ayırmadı laf atmadı sadece nerede yarı çıplak kadın var öyle filmler hoşuna gidiyor yoksa izlemiyor başka tarz. Romantik değil cinsellik için yaklaşıyor sadece sinirlerim bozuluyor uyuyamıyorum, lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Gerçekten merak ediyorum.Yakaladiginizda ne yapacaksınız?Nasıl bulmuş yani nereden anlarım nasıl yakalarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?