öyleyse ilk yapmanız gereken çalışmaya başlamak.Çalışmıyorum
Çalışmama ve online oyun oynamama izin vermiyoröyleyse ilk yapmanız gereken çalışmaya başlamak.
Hmmmm demek ki o oyunu oynayan her kadına bakış açısı bu kişi kendinden bilir işi, maksat oyun oynamak değil oradan bir kadın çok afedersiniz odun kocanıza aşık olur diye umutlanmış, eşiniz sizi oyun moyun derken aldatıyor, ayrıca ben hiç oynamadım ama o oyunu ahlaksız kadınlar oynamıyor, bir ahlaksız görmek istiyorsa dönüp aynaya baksın.Ben izin vermiyorum ama oynuyor sen o... Musun diyor niye oynayacaksın diyor
Çalışmama ve online oyun oynamama izin vermiyoröyleyse ilk yapmanız gereken çalışmaya başlamak.
Neden evlenmiş o zaman bu kadar bagimliysa oyuna filme?Boşanmayı düşünüyormusun?Böyle ömur geçmez başka yorumlarınada okudum bence bu adam düzelmez.Merhabalar. Eşimle 4 yıldır evliyiz ve çocuğumuz var. Sorun şu eşim sürekli pubg oynuyor ve film izliyor, gel sohbet edelim birşeyler yapalım diyorum yok sohbet etsek bile pubg oynuyor o sırada yada film izliyor umursamıyor yani ilgi, sohbet, zaman geçirmek sıfır. Pubg oynarken şarjı bitiyor direkt film yada dizi izlemeye koşuyor benimle birşeyler yapmak istemiyor zaman geçirelim birşeyler yapalım televizyon film olmadan da vakit geçirebiliriz diyorum sen hastasın yok ne konuşacağız ne yapacağız diyor bıkmış gibi. Ara sıra yarı çıplak filmde izliyor onlara gözünü ayırmadan bakıyor benim yüzüme bakmıyor derdi film izlemek birlikte de izledik dünden beri 3 tane gözünü ayırmadı laf atmadı sadece nerede yarı çıplak kadın var öyle filmler hoşuna gidiyor yoksa izlemiyor başka tarz. Romantik değil cinsellik için yaklaşıyor sadece sinirlerim bozuluyor uyuyamıyorum, lütfen yardım edin ne yapmalıyım?
Eşinizin iznine tabiyseniz o da sizin izninize tabi olmak zorunda. Niye bu kadar pasifsiniz? Kocaman kadınsınız çalışmak istiyorum diyip ikna edeceksiniz sonra da maddi güvenceniz olunca basın tekmeyi böyle hayat mı geçer?Çalışmama ve online oyun oynamama izin vermiyor
Aldattığını nasıl anlarım ki sesli konuşmuyorHmmmm demek ki o oyunu oynayan her kadına bakış açısı bu kişi kendinden bilir işi, maksat oyun oynamak değil oradan bir kadın çok afedersiniz odun kocanıza aşık olur diye umutlanmış, eşiniz sizi oyun moyun derken aldatıyor, ayrıca ben hiç oynamadım ama o oyunu ahlaksız kadınlar oynamıyor, bir ahlaksız görmek istiyorsa dönüp aynaya baksın.
İzin vermemek ? Böyle saçma şeymi olur ya kendi demekki oyunlarda kadınlarla konuyor kendinden biliyor herhalde. Sinir oluyorum şöyle adamlara online oyuna izin vermek nedir ya oyun bu izin alınacak birşey değil. Siz neden bu kadar tepkisizsiniz ?Bende oynamak istiyorum ama online oyunlara izin vermiyor
Şuan ailemden uzak yerde yaşıyorum birkaç ay içinde ailemin olduğu yerde yaşayacağız o zaman anneme çocuğu bırakıp ikna edebilirsem ederimEşinizin iznine tabiyseniz o da sizin izninize tabi olmak zorunda. Niye bu kadar pasifsiniz? Kocaman kadınsınız çalışmak istiyorum diyip ikna edeceksiniz sonra da maddi güvenceniz olunca basın tekmeyi böyle hayat mı geçer?
Bu tip oyunlarda illa konuşma olması şart değil yazışma vardır ama yazışmaları görmek için onun hesabına girmeniz gerekir.Aldattığını nasıl anlarım ki sesli konuşmuyor
Tepki çok verdim inanın ama bu arsız beni yedi bitirdiİzin vermemek ? Böyle saçma şeymi olur ya kendi demekki oyunlarda kadınlarla konuyor kendinden biliyor herhalde. Sinir oluyorum şöyle adamlara online oyuna izin vermek nedir ya oyun bu izin alınacak birşey değil. Siz neden bu kadar tepkisizsiniz ?
Pubg oyununa mı gireceğim, gündür telefon şifresini biliyorum girebilirim aslındaBu tip oyunlarda illa konuşma olması şart değil yazışma vardır ama yazışmaları görmek için onun hesabına girmeniz gerekir.
Yakalanmadan girebilecekseniz evet oyuna gireceksiniz, yazışmalar oyunun içerisindedir, bildiğim bir oyun değil ama oyunu bilenler vardır size yardımcı olur burada.Pubg oyununa mı gireceğim, gündür telefon şifresini biliyorum girebilirim aslında
Peki teşekkür ederimmYakalanmadan girebilecekseniz evet oyuna gireceksiniz, yazışmalar oyunun içerisindedir, bildiğim bir oyun değil ama oyunu bilenler vardır size yardımcı olur burada.
Böyle durumlarda gerçekten en çok kızdığım kadınlar siz çalışmak için izin almak zorunda değilsiniz, oyun oynamak için izin almak zorunda değilsiniz. Bu adam sizin dışarı çıkmanızada izin vermiyordur eminim.Tepki çok verdim inanın ama bu arsız beni yedi bitirdi
Nasıl bulmuş yani nereden anlarım nasıl yakalarımBöyle durumlarda gerçekten en çok kızdığım kadınlar siz çalışmak için izin almak zorunda değilsiniz, oyun oynamak için izin almak zorunda değilsiniz. Bu adam sizin dışarı çıkmanızada izin vermiyordur eminim.
Siz bu kendini bir b*k sanan adama ithaat etmeye devam ederseniz daha çok ağlarsınız. Sizin tek sorununuz adamın sizinle muhabbet ediyor olmaması değil daha büyük sorunlarınız var.
Zaten sizinle konuşmamasının sebebide bariz belli konuşacak başka birilerini bulmuş. ilk başta başka yazmıştım ama konu bambaşkaymış.
Izin vermiyor ne demek ya senin sahibin falanmı?Ve sana saygı duymayan görmezden gelen yanı başındayken her türlu sapıklıkları yapan adamın dediklerini ne diye ediyorsun?Saygı hak edene verilir senin eşin hiç bir şeyi hak etmiyor.Çalışmama ve online oyun oynamama izin vermiyor
Uyurken banyodayken karıştırın telefonu elbet bir şeyler bulursunuz. Geçmişe bakın oynadığı oyunların sohbetine girin bi şey bulursanız ekran fotoğrafı alın kesinlikle.Nasıl bulmuş yani nereden anlarım nasıl yakalarım
Konu giderek ilginclesiyor..Dışarda yolda kadın görse direkt gözünü eğip poposuna bakıyor kaç kere yakaladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?