Filme bağımlı koca

Ben izin vermiyorum ama oynuyor sen o... Musun diyor niye oynayacaksın diyor
Hmmmm demek ki o oyunu oynayan her kadına bakış açısı bu kişi kendinden bilir işi, maksat oyun oynamak değil oradan bir kadın çok afedersiniz odun kocanıza aşık olur diye umutlanmış, eşiniz sizi oyun moyun derken aldatıyor, ayrıca ben hiç oynamadım ama o oyunu ahlaksız kadınlar oynamıyor, bir ahlaksız görmek istiyorsa dönüp aynaya baksın.

Neden evlenmiş o zaman bu kadar bagimliysa oyuna filme?Boşanmayı düşünüyormusun?Böyle ömur geçmez başka yorumlarınada okudum bence bu adam düzelmez.

Çalışmama ve online oyun oynamama izin vermiyor
Eşinizin iznine tabiyseniz o da sizin izninize tabi olmak zorunda. Niye bu kadar pasifsiniz? Kocaman kadınsınız çalışmak istiyorum diyip ikna edeceksiniz sonra da maddi güvenceniz olunca basın tekmeyi böyle hayat mı geçer?

Aldattığını nasıl anlarım ki sesli konuşmuyor

Bende oynamak istiyorum ama online oyunlara izin vermiyor
İzin vermemek ? Böyle saçma şeymi olur ya kendi demekki oyunlarda kadınlarla konuyor kendinden biliyor herhalde. Sinir oluyorum şöyle adamlara online oyuna izin vermek nedir ya oyun bu izin alınacak birşey değil. Siz neden bu kadar tepkisizsiniz ?

Şuan ailemden uzak yerde yaşıyorum birkaç ay içinde ailemin olduğu yerde yaşayacağız o zaman anneme çocuğu bırakıp ikna edebilirsem ederim

Tepki çok verdim inanın ama bu arsız beni yedi bitirdi

Pubg oyununa mı gireceğim, gündür telefon şifresini biliyorum girebilirim aslında
Yakalanmadan girebilecekseniz evet oyuna gireceksiniz, yazışmalar oyunun içerisindedir, bildiğim bir oyun değil ama oyunu bilenler vardır size yardımcı olur burada.

Tepki çok verdim inanın ama bu arsız beni yedi bitirdi
Böyle durumlarda gerçekten en çok kızdığım kadınlar siz çalışmak için izin almak zorunda değilsiniz, oyun oynamak için izin almak zorunda değilsiniz. Bu adam sizin dışarı çıkmanızada izin vermiyordur eminim.
Siz bu kendini bir b*k sanan adama ithaat etmeye devam ederseniz daha çok ağlarsınız. Sizin tek sorununuz adamın sizinle muhabbet ediyor olmaması değil daha büyük sorunlarınız var.

Zaten sizinle konuşmamasının sebebide bariz belli konuşacak başka birilerini bulmuş. ilk başta başka yazmıştım ama konu bambaşkaymış.

Nasıl bulmuş yani nereden anlarım nasıl yakalarım

Çalışmama ve online oyun oynamama izin vermiyor
Izin vermiyor ne demek ya senin sahibin falanmı?Ve sana saygı duymayan görmezden gelen yanı başındayken her türlu sapıklıkları yapan adamın dediklerini ne diye ediyorsun?Saygı hak edene verilir senin eşin hiç bir şeyi hak etmiyor.
Korkutuyor seni çocugu alırımda falanda hiç bir şey alamaz senden daha başını kızların poposundan kaldıramayan adam 2.5 yaşındaki çocuga babalık edip sorumluluk ala bilirmi sence?Asla yapamaz ve böyle adama çocuk vermezler zaten.Düzelecegine umut ediyorsan boşuna ediyorsun zaman kaybı sadece.Seven değer veren insan böyle olmuyor böyleleri düzelmez biraz sevse zaten şimdiye kendine çeki düzen vermişti.Hayatın kendi ellerinde kurtulada bilirsin çocugunla gûzel bir hayat kura bilirsin yada sonuna kadar seni önemsemeyen saygı duymayan bir adamla ömrünü heba edersin.

Benimki de aynı hepsinden nefret ediyorum sinir hastası oldum son olaylardan sonra aynı evde yaşayan iki yabancı gibi olduk . Düzelmezse ben bu kocayı istemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…