- Konu Sahibi ogretmenhanimmmmm
-
Ben olsam yeni fırın alırdım küçük bi şey onu kullanırdım ev sahibinin fırınını yaptıramam sonuçta evden çıkarken fırını almayacaksınızMerhaba kızlar
1 yıllık evliyim,evimdeki fırınım bozuldu. Teknik servisi çağırdık ancak en alt kısımdaki metal yer eridiği için kısa devre yapmış tamir olmaz dedi tehlikeli dedi. Garantisi de bitmiş. Ama ben eve girerken de bu şekildeydi tabanı delikliydi ben ev sahibine söylemedim keşke söyleseydim. Önceki kiracılardan kalma yani. Şimdi ev sahibine durumu anlattık geri döneceğim dedi hala dönmedi 1 haftadır. Bizim mi yaptırmamız lazım onun mu? Zaten tamir de olmuyor yenisinin alınması lazım. 8 yillik firin.
Acemiliğimize geldi maalesef keşke fotoğraf çekseydik.Eve girerken soylemediyseniz ev sahibi muhtemelen kabul etmez. Gercekten sizin kullaniminizdan olmasa bile emin olamaz cunku.
Biz kullanırken bozuldu evet ama zaten tabanı delikliydi keşke fotoğraf çekip atsaydım,yurt dışındalar.Siz kullanırken bozulduysa sizin tamir ettirmeniz gerek.
Biz yeni almayı düşündük çıkarken götürürüz diye. 22 bin fiyat verdiler.Ben olsam yeni fırın alırdım küçük bi şey onu kullanırdım ev sahibinin fırınını yaptıramam sonuçta evden çıkarken fırını almayacaksınız
Uzun süre kullanımlarda olabilir dediler 8 yıllık fırın yağ vs damladıkça oluyor dediler.Peki sordunuz mu servise neden delinmiş metal erimiş olabilir diye
Mini fırın almayı düşünmez misiniz onlar 22 bin değildir diue düşünüyorumBiz yeni almayı düşündük çıkarken götürürüz diye. 22 bin fiyat verdiler.uzun süre bu evde otururuz diye düşünüyoruz bi sıkıntı çıkmazsa.
Ya aslında evet düşündüm ama ev sahibimiz yurt dışında zaten ihtiyacı yok evi satsa biz almak isteriz çıkaracağını da düşünmüyorum o yüzden bi ankastre alsak mı oldum. Mini fırını kaldır indir bi de gebeyim.Mini fırın almayı düşünmez misiniz onlar 22 bin değildir diue düşünüyorum
O kadar eski fırınsa arızayı hiç sahiplenmeyin ev sahibi ile tekrar görüşün alsınlar. Almıyorlaraa kendinize mini bir fırın alın benceUzun süre kullanımlarda olabilir dediler 8 yıllık fırın yağ vs damladıkça oluyor dediler.
Teşekkürler, cevap verirse inşallah.O kadar eski fırınsa arızayı hiç sahiplenmeyin ev sahibi ile tekrar görüşün alsınlar. Almıyorlaraa kendinize mini bir fırın alın bence
8-9 yillik firin benim daha 1 sene oldu adil gelmiyor pekgecenlerde bizim de kombi bozuldu o zaman arastirdim. kullanici hatasi basit seylerse kiracı oduyormus motoru yandi falan gibi buyuk seylerse evsahibi oduyormus. bizimkinin de motoru yandi ama ev sahibi yari yariya odemeyi teklif etti, acikcasi bana da adil geldi, kiramiz uygun fiyatli diye.
Normalde ev sahibinin yaptirmasi lazim ama bu zamana kdr bizde boyle seyler icin hep kendimiz masraf yaptikMerhaba kızlar
1 yıllık evliyim,evimdeki fırınım bozuldu. Teknik servisi çağırdık ancak en alt kısımdaki metal yer eridiği için kısa devre yapmış tamir olmaz dedi tehlikeli dedi. Garantisi de bitmiş. Ama ben eve girerken de bu şekildeydi tabanı delikliydi ben ev sahibine söylemedim keşke söyleseydim. Önceki kiracılardan kalma yani. Şimdi ev sahibine durumu anlattık geri döneceğim dedi hala dönmedi 1 haftadır. Bizim mi yaptırmamız lazım onun mu? Zaten tamir de olmuyor yenisinin alınması lazım. 8 yillik firin.
1 haftadır dönüş yapmadıysa sizin almanızı bekliyordur 1 haftada 20 yere sorardı danışırdı kim almalı diye.8-9 yillik firin benim daha 1 sene oldu adil gelmiyor pekkeşke bi dönüş yapsa
Yurt dışında servis tamir edilemez, çok eski raporu verince ev sahibi yenisini takmak zorunda. Ben 1 buzdolabı 1 bulaşık makinesi 1 fırın yeniletmiş biri olarak yazıyorum. Aynı ev değil bu arada hatta başka başka ülke. Hepsinde de arıza kaydı açıp ücretini ödeyip yetkili servisi çağırdık. Kullanımdan kaynaklı değil çok eskimiş, performans kaybı var dediler ve değişim şart raporu verdiler. Hatta direk ev sahibine gönderiyorlar. Sizin ev sahibi bunu biliyordur, umarım doğru davranır. Ben eşyalı evde yaşadığım için eve girerken didik bakarım ve zaten arıza hasar bildirmek için 2 hafta vs süre veriyorlar. Servisin faturasını bile istiyor ev sahibi, ya bize geri gönderiyor ya da kiradan düşüyoruz.Biz kullanırken bozuldu evet ama zaten tabanı delikliydi keşke fotoğraf çekip atsaydım,yurt dışındalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?