Fırın kağıdı

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Kızlar ben bu fırın kağıdını iyice yağlanıp iğrenç bir hale gelene kadar kullanıyorum, yani tek kullanımlık şekilde değil. Acaba ne kadar sorun olur? Fırınımın içinde yanma tehlikesi olur mu?

Bence poğaçalarına kurabiyelerine eski kokular siner.Başka bir sıkıntı olurmu bilmem.Ama zaten bir kutusu çok uzun gidiyo niye gerek duydun ki buna.Sen çok sık kullanıyorsun heralde.

Bence poğaçalarına kurabiyelerine eski kokular siner.Başka bir sıkıntı olurmu bilmem.Ama zaten bir kutusu çok uzun gidiyo niye gerek duydun ki buna.Sen çok sık kullanıyorsun heralde.

Evet ben kahvaltı vs ekmekleri fırınlıyorum, üzerlerine yoğurt yumurta vs sürdüğüm için de zaten çabuk kirleniyor, max 3 defa falan kullanmışımdır bir tanesini.

Kızlar ben bu fırın kağıdını iyice yağlanıp iğrenç bir hale gelene kadar kullanıyorum, yani tek kullanımlık şekilde değil. Acaba ne kadar sorun olur? Fırınımın içinde yanma tehlikesi olur mu?
temiz olduğu zaman bende öyle yapıyorum 2-3 kere kullanıyorum yada aynı şeyden bir daha yapacaksam

Back
X