Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben fırını temizlemek için cif aktif kalkan aldım sarı renkli olanından çok güzel temizliyo kokusuda güzel mutfak dolaplarımda çok iz kalıyodu benim sildikten sonra bu hiç iz bırakmadı
kızlar bu ürün çok güzel bende kullanıyorum ama size nacizane tavsiyelerim olucak.eldivensiz kullanmayın kesinlikle ve kıyafetlerdede kullanmayın çünkü çok yüksek miktarda kansorejen madde içeriyor.güzel temizlemesinin nedeniide bu.kısacası teninize direk temas ettirmekten kaçının lütfen
evet haklı olabilirsin aama kıyafet derken ben masa ortusunde kullanıldığını gordum o salçalı yemek yağını nasıl cıkardı bilmem. aynı fikirdeyim cam. suyu gibi zor arınıyo elden eldiven sart
hatta kıyafette kullanabiliyorsun ama leke uzerine sıkıp hemen yıkamaya atacaksıznı. yoksa soldururmuş. bizzat gözlerimle şahit oldum. bende 1 kere alabildim daha sonra markete bi daha gelmedi. bi taviye uzerine kullanmıştım. bulsam hemen alırım. a101 lerde olduğunu bilmiyordum sölediğin için saol onun yerini marclar bile tutmadı
Aslında Böyle Ucuz, Kıyafete Zarar Verecek Malzemeleri Kullanmam..
Ama Bunu Makinede 1 Kere Denedim.. Sadece Beyazlarda..
Renk Solması Olmadı Aksine Beyazlığı Farkettim..
Ama Ne Olursa Olsun Makinede Bu Gibi Ürünlerin Kullanılmaması Taraftarıyım..
Hele Renklilerde Hiç Denemeyin Bile..
Yerlerinizi Silebilirsiniz..
Ayak İzi Bırakmıyor..
Aslında Böyle Ucuz, Kıyafete Zarar Verecek Malzemeleri Kullanmam..
Ama Bunu Makinede 1 Kere Denedim.. Sadece Beyazlarda..
Renk Solması Olmadı Aksine Beyazlığı Farkettim..
Ama Ne Olursa Olsun Makinede Bu Gibi Ürünlerin Kullanılmaması Taraftarıyım..
Hele Renklilerde Hiç Denemeyin Bile..
Yerlerinizi Silebilirsiniz..
Ayak İzi Bırakmıyor..
asprini ya bunu arkadaş masa ortusune sıktı yağlı bolgeye ve makineye attı yıkadı. valla eser kalmadı kıyafete kullancamı sanmıyorum. ama masa ortusne olur gibi geliyo. hayır zaten satan kadın dediki bunu kıyafete sıkıp kosla gibi bekletmiceksin o zaman soldurur.hemen sık makineye at. soldurmayı tabi renkliler için dedi
Çocuk odasını ne zaman aspirinle temizlesem çocuklar o gecee astım atağı geçiriyor. tesadüf mü bilmem ama çocuk odasında artık kullanmıyorum.
Bu başlığı okumamın esas nedeni neyle temizlediğinizi merak etmem değildi. Temizlik malzemeleri öyle yada böyle temizler bir şekilde benim derdim nasıl duruladığınız. Bunlar ağır kimyasallar sonuçta ve o fırının içinde yemek pişiyor bence çok tehlikeli. Önemli olan durulanması bence. Bir de merak ettiğim diğer konu benim fırının arkasında bir delik var buhar çıksın diye herhalde şimdi fırınımı buzdolabının üzerine koydum fakat mutfak yeni boyandı o delikten gelen buhar duvarı mahfeder acaba kullanırken o deliği ıslak bezle mi örtsem:26:
memur eşiyiz,iki kişi gidip öğlene kadar bitiriyoruz,kadınlar kulübünden gittiğimiz dört kişi var,mail adresimiz ayse.turan_000@hotmail.com,saygılar...
bu konunun tarihi gecmis ama konuyla alakali bir sorum olacak. soruma gulmeyin lutfen :) cunku hepinizin iyi bildigi birsey olabilir ancak ben bilmiyorum bu nedenle size sormak istedim :)
ilk defa ankastre firin aldim, bu firinin temizligi esnasinda bize elektrik carpmamasi icin firinin elektrigini kesmemiz gerekiyor mantiken, kullanim kilavuzunda da boyle yaziyor. ama ankastre firinlarin elektrigi dolaplarin ardinda gomulu oluyor, yani prizi goremiyoruz. elektrigi nasil kesecegiz ? son carem sigortayi kapatacagim ama o zaman da mutfagin isigi da kapandigi icin karanlik oluyor icerisi. napsam bilemedim.
siz elektrigi nasil kesiyorsunuz ankastre firinlarinizi temizlerken ??