- 15 Temmuz 2016
- 8.428
- 14.109
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturdukları ev satılık değil adam italyada oturuyor yatırım amaçlı komple binayı almış çok zengin iş paraya ihtiyacı yokmuş öyle yani ama ev almasam oturmaya devam ederdim diyor. Ece girdim banyo resmen bildiğimiz Türk hamamıNeden oturduğu evi almamışlar?
Çok büyük bir fırın değil yani poğaça VS. Yapmıyor sadece ekmek çıkartıyor semt küçük fırında küçük bir fırın evin kompleksi fırına gelmiyor sadece bir odası geliyor geri kalanı marketin üzerindeKisin 456 fatura odedim. Yazin klima vs alirsiniz. Bi de ben hamurisi cok seviyorum her saat sepet uzatirim valla :) Bana hic uymazmis o ev. Bir de musteri sirkulasyonu nasil surekli kalabalik vs ise cok iyi olmaysbilir
Herkes olumsuz yorum yapmış. Bu kadar kötüyse neden yapıyorlar acaba veya neden oturuyorlar mecburiyetten miHiç ama hiç tavsiye etmem. Resmen cehennem hayatı yaşıyorsunuz. Bence firin üstünde ev de olmamalı. Ablam kalmıştı nefes bile alamıyorsun.
Anladım canım burda böcek sıkıntısı yok dedi ev hanımıyla konuştum. Ne kadar doğru bilemem tabiBizim evin altında pideci dükkanı vardı sıcak oluyordu birde hamam böceği çoktu güve de vardı maalesef ben olsam asla tutmazdım ben çıktım da kurtuldum.
İyice korktum vallahi tutsam bile korkudan durmam gece uyurken üzerime akrep çıktığını düşünsenizeAkrep bile çıkar sıcağı sever akrepler. Bir arkadaşın yerden ısıtmalı evinden çıkıyordu o zaman fırınlı evlere bayılır![]()
Bende yazın bile uzun kollu giuenlerdenim o yüzden çok sevinmiştim ama vazgeçtim yorumları okuyuncaBocegi bilmem de sicaktan kurdesen dökersiniz yazin.
Sıcaktan nefret eden bir insan olarak asla düşünmezdim.
Keşke bulabilsem çıldırmak üzereyim. 4 aydır ev arıyorum arkadaşımın üstü boşandı 3+1 600 e duruyordu o yeni bina disen tut dedi bende adamı aradım 1050 lira istedi salak gördü sanırım beni 2 katı fiyat çektiOfff.. Sıcağı dert. Bahçede faresi, böceği dert. Apartmanın, dairelerin içine sürekli hamurişi kokusu siniyor o da dert. Bizim fırın 6da açılıyor, 2 saat önceden (saat 4te) bahçede odun kırmaya başlıyorlar sinir krizi geçiriyorum. İstanbul'da artık yeni binalarda bina altındaki dükkana fırın yapmak yasaklandı. Vardır bir bildikleri diyorum. Bence alternatif olanlara bakın :/
böcek çok olur koku olur is olmazsa olmazı tsbii baca ne kadar yukarıda olursa olsun mutlaka oluyo is. yazın da sesten sıcaktan oturamazsınHanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil![]()
Benim evim firin ustu ustelik bizde imalat gece yapiliyor siz bu konuda sanslisiniz is konusunda hic bir problem yasamadik sadece gece ses oluyor onada alistik zaten baskada secenek yok kensi isimizHanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil![]()
Amcamlar oturmustu.Kisin hic soguk olmuyodu ev ama maya ve hamur kokusuna dayanamiyodum gittikce.Mide bulandirici bi kokisi vardir mayanin bilenler bilir.Hanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikleBir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil
![]()
Belki yine işyeri olarak değerlendirilebilir diye olabilir.Herkes olumsuz yorum yapmış. Bu kadar kötüyse neden yapıyorlar acaba veya neden oturuyorlar mecburiyetten mi
Teyzemin alt katı pastaneydi, yerlere basınca aşırı sıcaktıHanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil![]()
Ve mecburiyette olabilir. Bizimki mecburiyet degildi. Evin altı sonradan firin olmustu bir süre yaşamak zorunda kalındı. Kesinlikle nefes bile alamıyorsun. Kışın bile rahatsız ediyor yani.Belki yine işyeri olarak değerlendirilebilir diye olabilir.