- 25 Ekim 2018
- 3.637
- 6.464
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil![]()
Bir tanidigim firin ustunde oturuyor.Hanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil![]()
Ben tam da o bolgedeyim.sıcak, gürültü, böcek, yangın tehlikesi bir sürü dezavantaj.
kocaeli depreminde altı fırın olan bütün binaların tamamen yıkıldığı söylenmişti. sürekli ısınma soğuma binayı yorarmış. o zamandan aklımda kalmıştı.
Ben tam da o bolgedeyim.
Buna dikkat etmemistim.
Az once bahsettigim binada guclendirme yapilmisti,belki de dogrudur.
Hah iste cevap.Bulundugum bolgede cok guzel daireler var alti dukkan.Neredeyse 2 yildir satilamadi.Yilbasinda 320 binken simdi 460.Genel olarak dükkan üstü daireler tercih edilmez. İlla ki bir sorun çıkıyor. Soğuk/sıcak , gürültü, gelen giden müşterinin profili, sürekli hareket, koku, böcekler, cafeyse ayrı dert ofisse ayrı. Satın alırken bile %20 daha uyguna alıyorsunuz dükkan üstü evleri.
Neden oturduğu evi almamışlar?Sabah 5 gibi falan imalata başlıyorlar ramazan da gifalan sadece gündüzleri açık iftardan sonra kapalı. İçindeki kadınla konuştum 5 senedir oturuyorum ev aldım çıkıyorum yoksa memnunum dedi ama yazın sıcak olacağı doğru4 aydır ev arıyorum bulamadım bu ayın sonunda çıkmam lazım ne yapacağım bilemiyorum