Fırın üstü ev

Nopreblen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
320
415
53
Hanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤️Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil 😊

Daha önce oturduğum evin altı sonradan pideciye dönmüştü. Fırının olduğu odanın sıcağınını anlatamam, yazın durulmuyordu evde, restoran olduğu için de gelen giden gürültü apar topar taşındık. Dükkan üstü ev çok riskli bu gün fırın olur yarın bambaşka bir şey, kira için belki olur ama satın almak için asla derim.

Asıl önemli soru sabaha karşı kaçta açıyorlar?

Kışın güzel olsa da yazın durulmaz o evde.

Ayrıca sıcak yüzünden böcek riski daha fazla diye biliyorum.

Ben olsam uzak dururdum.
Sabah 5 gibi falan imalata başlıyorlar ramazan da gifalan sadece gündüzleri açık iftardan sonra kapalı. İçindeki kadınla konuştum 5 senedir oturuyorum ev aldım çıkıyorum yoksa memnunum dedi ama yazın sıcak olacağı doğru 😒 4 aydır ev arıyorum bulamadım bu ayın sonunda çıkmam lazım ne yapacağım bilemiyorum

Sadece tahmin ediyorum, kışları kolay ısınabilirsiniz. Bi de evin içi sürekli ekmek kokar, bu da kilo yapabilir 😁
47 kilo biri olarak keşke yapsa hiç yemek yiyemiyorum. Evet kışakrı sadece 80 tl doğalgaz ödediğini söyledi ama yazları kavurma oluruz sanırım

Böcek olup olmadığını sorun. Benim teyzem öyle lokanta üstü tuttu. Bu tip sürekli sıcak alanlarda böcek çoğalırmış, apartmanı ilaçlasalar dahi kurtulamadılar evden çıktılar.
Sordum kadına ama yok dedi sadece normal evler gibi balkondan bazen minik bödicek bir iki giriyor sitemiz tutarsan hiç birşey olmaz dedi. Benim şimdiki evimde de bazen görüyorum minik böcek

a
Altta fırın varsa ısınma sorunu olmaz ohh kışın sıcacık olur 😀
Yaa inanır mısın bu kış bu evde tek bir odaya bir kira parası doğalgaz faturası ödedim oda dona dona ısıtmanın imkanı yok. Fırın üstü sıcacık diyince içim bile ısındı 🤗

47 kilo biri olarak keşke yapsa hiç yemek yiyemiyorum. Evet kışakrı sadece 80 tl doğalgaz ödediğini söyledi ama yazları kavurma oluruz sanırım
Yazları tatile giderek bu sıkıntıyı çözebilirseniz kışın ısınması ve kilo aldırıcılığıyla ev sizi çağırıyor 😊 tabi böcek konusunu bilemiyorum.

Daha önce oturduğum evin altı sonradan pideciye dönmüştü. Fırının olduğu odanın sıcağınını anlatamam, yazın durulmuyordu evde, restoran olduğu için de gelen giden gürültü apar topar taşındık. Dükkan üstü ev çok riskli bu gün fırın olur yarın bambaşka bir şey, kira için belki olur ama satın almak için asla derim.
Kiralıcam şöyle anlatayım evin salonu fırın üstüne diğer odalar marketin üzerine geliyor ama cesaret edemiyorum burdan sa çıkamam her evde sıkıntı çıkıyor

Ama yazı da düşünmelisiniz 😊
Evett bu beni korkutuyor ama şu anda bu sıcakta evimde ayaklarım üşüyor öyle söyleyim. Bir de iç Anadolu bölgesine de oturuyorum buralar çok da sıcak olmuyor ama yine de yazın 2 ay 34 dereceyi görüyoruz o zamanlar kesinlikle durulmaz sanırım evde yok 😒 belediyeyi arayıp Kızılay cadırı kurucam artık

Hanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil 😊
Ya hamam böceği çok olabilir bide ısı böcekleri var Alman böceği mi ne deniyor.

Ama ablamda fırın üstü evde kaldı sorunu yktu

hemen soyleyeyım eltımın evı fırının tam ustu

3 kere yangın tehlıkesı atlattı bırınde evı gercekten yanıyordu fırın gecelerı kapatılmazmıs ayarı kısılırmıs sabah cok erken saatde fırın calıstırılacagı ıcın onu tekrardan alevlendırmemek ıcın ...mesela ben bunu bılmıyordum tum fırınlarda boyle olurmus

onun dısında yaz kış cehennem gıbı sıcak her evıne gıttıgımde hangı mevsım olursa olsun en ınce kıyafetı gıymek zorundayız kışın bu sebeple sanırım fazla hasta oluyorlar

bırde cok bocek oluyor

evlerı cok guzel cok sevıyorum ama fırının ustunde oturdukları ıcın o kadar sorun yasadılar kı apartman olarak fırın gıtsın dıye cok ımza topladılar bır cozum olmadı

sızın orda nasıl olur bılemem ama benım tanık oldugum bu yondeydı

Hanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤️Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil 😊
Yufka fırını üstünde oturan tanıdık var böcek olabiliyormuş temizle temizle bıktım diyordu

Sordum kadına ama yok dedi sadece normal evler gibi balkondan bazen minik bödicek bir iki giriyor sitemiz tutarsan hiç birşey olmaz dedi. Benim şimdiki evimde de bazen görüyorum minik böcek
Ev sahibi öyle der tabii apartmandakilere sorun. Teyzeme evi satan eski sahibi de öyle demişti. Kocaman hamam böcekleri vardı. Apartmanı ilaçlamayla da çözülmüyor, sıcağı sevdikleri için

Back
X