Fırsat olsa aldatırlar mı?

aldatırsa ben kaparım seni rus guzelim benim seni aldatan adamı ben fena yaparım

ohh temem yaa,desene sen şööle

sen kendi fıstıklığına bak bu arada,maşallah fıstııma

tamam sen fıstık ben fıstık neydi ben ispanyol sen rus dimi

valla canım ben erkek olsam seni aldatmazdım oyle soyliyim senin kocinde yapmaz zaten

tamam sen fıstık ben fıstık neydi ben ispanyol sen rus dimi

valla canım ben erkek olsam seni aldatmazdım oyle soyliyim senin kocinde yapmaz zaten

espanyola vede rus efet

ay sağol moonum benim,Allah şaşırtmasın adamlarımızı ne diyelim artık..
inşallah o acıyı hiç yaşamayalım...

cok guzelmissin sende ya bende baskaları sandım

mersılerden 5 demett cnm bnm cok saol.. ben sımdı kofte kızartım kocama yarın gece gorusmek dılegıylee hepınızı coookk optum.. tatlı ruyalar...

hadi iyi uykular arkadaşlarım,görüşürüz gene bu topikte belki

büyük konuşmak istemiyorum devir değişti artık kızalrın napcağı belli olmuyo bi erkeği elde etmek için biz sevgilimizi ve kenidimizi o duruma düşürmeyiz çünkü hem mantığımızı hemde kalbimizi kullanarak buna engel olurz ama erkeklr öyle değil böyle durumlarda sadece belli organlarının hisleriyle hareket ediyolar ne yazık ki hele ki bu ortamda alkol falanda varsa çok fenaa off allah korusun

asla demem.. ama hic ummuyorum..:26:
Allah korusun ve öyle birseyi yasatmasin hicbirimize yaaa :18:
düsünmesi bile kötü ama iste.. icinde varsa elinde sonunda yapar diye düsünüyorum

Yinede benim gözümün kaydigi bir cok kadin varken erkekler haydi haydi bakar arkalarindan diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…