Doğuma Hazırlık fisher price ana kucağı ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
298
bebişime gün içinde yanımda kalması için fisher priceın safari ana kucağını almayı dusundum.sonra sallanan sandalye oluyo çunku. 2-3 yıl rahat kullanırım diye düşünüyorum.kullanan yada başka bi üründen çok memnun olan var mı?

bebişime gün içinde yanımda kalması için fisher priceın safari ana kucağını almayı dusundum.sonra sallanan sandalye oluyo çunku. 2-3 yıl rahat kullanırım diye düşünüyorum.kullanan yada başka bi üründen çok memnun olan var mı?

bizde kraft dondy kullanıyoruz.hem beşik oluyor hem de mama sandalyesi olabiliyor. yemek zamanı beşiğin müziğini açıyoruz onunla oyalanırken bende yemek yediriyorum :) 5 noktalı kemer sistemide var çocuk içinde kaymıyor. ayrıca evdede fazla yer kaplamıyor. dondy almanı tavsiye ederim arkadaşım.

o ürünü görmüştüm gerçekten iyi bi ürün ama eltim bana mama sandalyesini verecek o yüzden kraft dondy bana göre değil. ben doğar doğmaz kullanacağım bebeğin kucakta yada koltuk üzerinde durmasındansa üzerinde durmasını istediğim bi ana kucağı. e tabi almışken birazda uzun süre kullanmak amacıyla ilerde çocuk için sallanan sandalye olan fisher price çekici gelmişti. tabi bulamıyorum. e- bebek magazasında var onunda kutusunu açmıyolar. görmeden de almak istemedim. hala araştırmadayım yani.

Back
X