Bebek İkinci El Fısher prıce dönence satılık !!!

emo07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
161
1
48
Antalya
kızımın yatağına taktık ama kullanmak nasip olmadı hiç, hep odamızda park yatağında yattı ve artık büyüdüğü için kullanmaya zaman olmadı.4 farklı müzik ( mozart,bethoven ve ninniler) tepeye ışık veriyor,uzaktan kumandalı. almak isteyen olursa 80 tl kargo alıcıya aittir.Antalya içi olursa elden teslim edebilirim.

arkadaşım bu türkçe mi acaba? açıkcası neyi türkçe bilmiyorum ama sitelerde öyle yazıyor:)

parça ya da aksamında bir sıkıntısı var mı?

pazarlık sünnettir. Son fiyat mı? Malum İstanbul ' a kargo masrafıda var. Zaten yenisi....

merhaba canım , valla bende anlamadım nesi türkçe acaba :)) belki ninnileri kastediyordur onlar tabiki türkçe :)) son 75 tl olur cnm

ilknur akdemir benim özel mesaj hakkın yok mailim egoksoy2009@hot...... diye gidiyor :)) oraya yazarsan sana döneceğim hemen.

canım merhaba dönence satıldı mı acaba?tüm aksamları çalışıyor değil mi?herhangi bir sorunu yok de mi?haberini bekliyorum.tşk.

hiçbir arızası yoktur hatta en fazla 2 kere çalıştırdım kızıma göstermek için. kullanmadığım için çok pişmanım çoookkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…