- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.573
- 248
- Konu Sahibi Bertie Storyteller
-
Yapabiliyorsaniz fissler alinhttps://www.morhipo.com/wmf-perfect-duduklu-tencere-6-5-lt-/13991793/detay şunda karar kılmak üzereyim, bu hafta halletmek istiyorum şu düdüklü işini, ilginç bi şekilde WMF Fissler'den uygun fiyata Türkiye'de şu anda. Tanıtım fiyatlarıymış, kaçırmak istemem açıkcası patlama riski yoksa. Bi de satıcı WMF daha çok gürültülü dedi o da korkutuyo beni, kararsızım
Sistemi nasıl çalışıyor?disarıya hava vermiyor diye duymuştum.yanlıs mı biliyorum acaba?gule güle kullanın.edition modelini aldım inanılmaz memnunum çalışan bayansanız eliniz ayağınız olacaktır 5 dk mercimek çorbası 20 dk ıslatılmıs nohutun yemeğini yaptım en fazla 15 dk et ve tavuk haşlıyor çok kullanışlı tavsiye ederim
çok teşekkür ederim 1. kademe çorba ve hafifler için 2 . kademe et ve bakliyat pişirme süresi uzun olan gıdalar için ayrıca bir kademesi daha var oda normal tencere kullanımı yine agzı kapalı oluyor ama düdüklüde olduğu gibi gıdaya basınç yapmıyor yine iyi kapandığı için güzel pişiriyorSistemi nasıl çalışıyor?disarıya hava vermiyor diye duymuştum.yanlıs mı biliyorum acaba?gule güle kullanın.
Çok teşekkür ederim canım.cok güzel anlatmışsın.tencere gibi kullanmam.düduklü olarak kullanmak isterim.yalnız henuz eşimi ikna edemedim.çunkü halihazirda tefal var.bir kere patlayacak gb olmustu.korkumdan kullanamıyorum kaç yıldır.eş8m de almıyor haliyleçok teşekkür ederim 1. kademe çorba ve hafifler için 2 . kademe et ve bakliyat pişirme süresi uzun olan gıdalar için ayrıca bir kademesi daha var oda normal tencere kullanımı yine agzı kapalı oluyor ama düdüklüde olduğu gibi gıdaya basınç yapmıyor yine iyi kapandığı için güzel pişiriyor
çok basit kullanımı var sarı yeşil kırmızı şeriti var pişme aşamalarını o şeritlerden anlıyorsun sarı da ilk yeşilde orta kırmızıda kaynamış en üst seviyede oluyor kırmızıya gelince altını kısık ateşe alıp pişirme süren kadar pişiriyorsun
ocaktan aldıktan sonra biraz bekliyorsun sonra basıncı dışarı cıkarmak için tencere işareti olan yani normal tencere kullanımı için olan kademeye getiriyor
eğer çok beklemek istemiyorsan hafif bekledikten sonra yine aynı işlemi yapıyorsun ama baya fışkırıyor su oluyor etraf ben balkonda yapıyorum onu yine beklemekte fayda var
henüz saatini kullanamadım içine pil almadım çünkü fırının saatine bakarak ya da alarmını kurarak pişirme süremi öyle hesaplıyorum zaten kullanım klavuzunda her sey ince ayrıntısına kadar yazıyor onların dediği sürelerde pişirdin mi 10 numara oluyor
edition sadece saatli olan ve 2 kademe haricinde normal tencere gibi pişirme kademesi olan
diğerlerinde 2 kademe var ama hepsi aynı işi görüyor
tencere gibi de pişiririm kullanırım dersen edition modelini alanbilirsin
patlamayan düdüklü diye sertfika aldığından bende bunu aldım yoksa düdüklüden çok korkarım pişerken mutfağa girmeye korkardım annemin evinde şimdi bununla hiç korkmuyorum zaten içerisinde litre göstergeleri var hepsine uyarsan hiç sıkıntı olmuyorÇok teşekkür ederim canım.cok güzel anlatmışsın.tencere gibi kullanmam.düduklü olarak kullanmak isterim.yalnız henuz eşimi ikna edemedim.çunkü halihazirda tefal var.bir kere patlayacak gb olmustu.korkumdan kullanamıyorum kaç yıldır.eş8m de almıyor haliyle
* * ** *patlamayan düdüklü diye sertfika aldığından bende bunu aldım yoksa düdüklüden çok korkarım pişerken mutfağa girmeye korkardım annemin evinde şimdi bununla hiç korkmuyorum zaten içerisinde litre göstergeleri var hepsine uyarsan hiç sıkıntı olmuyor
* * * ** *şurayada bakın isterseniz fiyat daha uygun
https://www.1001trend.com/fissler-vitavit-comfort-duduklu-tencere-6l-2-5l
Dediğiniz markayı anımsayamadım :)* * * ** *
6 ya 2 Litre değilde 8 e 4 Litreli set daha kullanışlı olmaz mı ? 2,5 çok küçük değil mi ? Bundan fiyatı düşük olmasın ?
Merhaba Lingen,WNF perfekt pro aldim fakat henuz kullanmaya cesaret edemedim.kullanim kitapciginda perfekt ultrayi anlattigi icin kafa karisikligi yaratiyor.duduklu yencereden anliyan birisin anladigim kadariyla.bu modellerde buhari ekstra bosaltiliyormu yoksa direk kapagini acabiliyormuyuz.ben daha once hic duduklu tencere kullanmadim.Canım düdüklüde ucuza kaçmak iyi bir fikir değil bence...
Selam canım,Merhaba Lingen,WNF perfekt pro aldim fakat henuz kullanmaya cesaret edemedim.kullanim kitapciginda perfekt ultrayi anlattigi icin kafa karisikligi yaratiyor.duduklu yencereden anliyan birisin anladigim kadariyla.bu modellerde buhari ekstra bosaltiliyormu yoksa direk kapagini acabiliyormuyuz.ben daha once hic duduklu tencere kullanmadim.
Cok tesekur ederim,bu kadar cabuk cevapliyacagini tahmin etmedim dogrusu : ) kapagi acip kapatmasi kolay ve kullanisli bir tencere takildigim konu buharinin nasil cikarilacagiydi.norrmal tenceredeki pisirme tekniginimi kullaniyorsun !.. yani sogani salcayi once kavurup malzemelerimi ekliyorsun ya da etin suyunu salip cekmesini bekledikten sonra malzemeleri koyup kapagini kapatiyorsunSelam canım,
Perfect pro ile ultra arasındaki tek fark ultranin saatli olması... ayrica hic bir düdüklünün kapagi pisirme sonrasi direk acilmaz önce buhar boşaltma işlemi yapılmalıdır. .. Perfect proda bütün işlemler kapak saçının uç kısmındaki yuvarlak dügmeyle yapılır, yani pisirecegin yemeğe göre bir veya iki numaraya ayarlarsın, piştikten sonra kendi kendine buhar bosaltmasini beklemeyip kendin bosaltacaksan buhar işareti var o noktaya cevirirsen düğmeyi, buhari boşaltır.... kapağı açabilmek için de düğmeyi iki üçgenin olduğu kısma cevireceksin ve düğmeyi bir cm kadar kendine çekip kapağı acacaksin... sormak istediğin başka birşey olursa ben burdayım canım, hayırlı olsun tenceren, güzel seçim....
Ben parça etle yapacaksam önce parça eti düdüklüde biraz pişirip yumusatiyorum sonra suyunu bi kaba alıp eti kavuruyorum soğan salçayi da kavurduktan sonra geri kalanı koyup kapağı kapatıyorumCok tesekur ederim,bu kadar cabuk cevapliyacagini tahmin etmedim dogrusu : ) kapagi acip kapatmasi kolay ve kullanisli bir tencere takildigim konu buharinin nasil cikarilacagiydi.norrmal tenceredeki pisirme tekniginimi kullaniyorsun !.. yani sogani salcayi once kavurup malzemelerimi ekliyorsun ya da etin suyunu salip cekmesini bekledikten sonra malzemeleri koyup kapagini kapatiyorsun
O markayı kullanmadım ama bende fissler var içinde nereye kadar su koyman gerektiğini belli edecek çizgiler var belki ondanda vardır bi bak istersen canım min. max. yazıyor fisslerdeBugun acilisi yaptim cevabindan sonra : ) sanirim suyu fazla kactiki eti kopuk yaptigindan olsa fırınımızda n ustunde dokulen sularin sesini duydum.normalde boyle bir sey olmamali diye dusunuyorum.bu benim icin bir deneyim oldu bir dahakine ne daha az su koymam gerektigini ogrendim
Güle güle kullan canım.ben de alacağım.bakiyorum.bu tencere havayı dısarı veriyor mu?ses cikariyor mu?benimki tefal.korkuyorum artik ondan.bir keresinde patlayacak gibi olmustu.kullanamiyorum artık.kaça,nerden aldın?Selam kızlar,
Diğer bir forma yazdıklarımı buraya kopyalıyorum. Umarım okuyacakların işine yarar. Açıkçası ben tecrübelerinize çok teşekkür ederim, onlardan yola çıkarak aldım düdüklümü.
ben de buradaki yorumları okuyarak çok düşünüp çok araştırarak karar verdim ve en uygun fiyatı yakalayınca -ki epeyce pahalı tabii ki- fissler vitavit comfort 6 litre aldım. Dün kargo ile geldi eve gidip hemen denedim tabii ki, önce ıslatılmamış yeşil mercimek pişirdim, daha önce hiç bakmamıştım ama Fox haber sürekli tarımdaki faciayı haber yaptığı için pakete baktım ve kızlar o kadar üzüldüm ki, menşei kanada yazıyordu inanamadım. Elalemin yeşil mercimeği taaa okyanus ötesinden bizim ülkemizde ne arıyor? neyse bu konu başka, pişmez sandım ama 20 dakika içinde çorbam hazırdı. Islatılmamış olduğu için bana süper hızlı geldi, ardından da düdüklüyü yıkayıp bütün tavuk koydum onu da 25 dakikada lime lime yaptı. Akşam 7 de başladığım çorba tavuk memüm iftara kadar hazır oldu.
Şimdilik pek düdüklü kullanmadığımdan ne derece iyi birşey diyemem ama kullanımı güzel. Youtube da bir video var fisslerle ilgili bir amca çekmiş sağolsun çok işe yarıyor.
Güle güle kullan canım.ben de alacağım.bakiyorum.bu tencere havayı dısarı veriyor mu?ses cikariyor mu?benimki tefal.korkuyorum artik ondan.bir keresinde patlayacak gibi olmustu.kullanamiyorum artık.kaça,nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?