- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
- Konu Sahibi misss_girl
-
maalesef çok aktif değil orası benimde acil fikir almam gerekiyor alacağım çünkü...mutfak eşyaları bölümüne açsaydın konuyu keşke neyse taşınır ztn
teşekkür ederim cavabınız için.bu serinin zaman göstergesi yok sanırım ..kullanımı nasıl kolay mı seviyeleri filan varmı et sebze için filanBen fisslerin vitaquick modelinin eski serisini kullanıyorum 5 senedir, çokta memnunum 6 lt idi yanılmıyorsam. Diğer serilerini hiç bilmiyorum.
Pilav tenceresi hakkında fikri olan da vardır.
İyi günlerde kullanın ürünlerinizi
anladım düdüklü en az 6 lt olmalı pilav tenc. 26 cm marka da tefal esse yi öneririm dediğiniz markayı hiç duymadımmaalesef çok aktif değil orası benimde acil fikir almam gerekiyor alacağım çünkü...
teşekkür ederim moneta seramikde iyi olan bir marka...anladım düdüklü en az 6 lt olmalı pilav tenc. 26 cm marka da tefal esse yi öneririm dediğiniz markayı hiç duymadım
teşekkür ederim cavabınız için.bu serinin zaman göstergesi yok sanırım ..kullanımı nasıl kolay mı seviyeleri filan varmı et sebze için filan
zamanını ayırdığın için çokkk teşekkür ederim...çokk yardımcı oldun sanırım fisslerin hangi serisini alırsam alayım memnun kalacağım...Rica ederim ne demek.
Zaman göstergesi yok evet, yeni serisi nasıl onu bilmiyorum.
Kullanımı çok kolay, patlama derdi de yok zaten, havası çıkmayınca açılmıyor kapak.
Ortada bir aparatı var kaynamaya başladıkça o yükseliyor. O aparatta çift çizgi var. Eğer sebze pişiriyorsanız ilk çizginin çıkması yeterli sonra ocağı kısıyorsunuz. Et pişiriyorsanız 2 çizginin de çıkmasını bekliyorsunuz.
Zamanda normal düdüklü tencere kullanımı gibi. Mesela fasülyeyi 10 dk pişiriyorum. Mercimek yemeğini 20 dk gibi...
araştırarak mı aldın canım modeller arasında ne gibi farklılıklar var acaba? yok 6ltrede bende hem fikirimCanım bende henüz kullanmadım ama çeyizime fissler blue point 6 litre aldım öneririm illa bunu almayacaksan da 6 litre olarak al zaten o bile minik duruyor
diğer modellerinden ne gibi farklı özellikleri var acaba ?Fissler vitaquick 6lt kullanıyorum cok memnunum daha önce cok bilindik bir marka da kullandım ama fissler i tek gecerim hem saglam hem basit
Hiç bilmiyorum canım benim bütçeme uygun bu modeldi kampanya vardı fissler sonuçta memnun kalırım elbet dedim aldı diğerleri çok pahalı geldi banaaraştırarak mı aldın canım modeller arasında ne gibi farklılıklar var acaba? yok 6ltrede bende hem fikirim
Ben ceyizimde ki parçaları satıyorum istersen yardimci olabilirimfisshler düdüklü alanlar kaça aldınız ve hangi model bilgi verirmisiniz,bir de modeller arasında kararsız kaldım yardım edermisiniz netten almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?