Canim oncelikle Allah bagislasin evladini.ben sana zevkle eslik ederim.86 kiloyla diyete basladim aralik ayinin 3unde su anda 69,7kiloyum.haziran 22de dugunum var ve dugune kadar su 9kiloyu vermek istiyorum gobegim hala kotu gorunuyo.isin garip yanı bugun gelinlik provalarina basladim :))
merhba canım öncelikle bebeğini gülegüle büyüt... bende senin gibi fit anne olmak istiyorum 1 ay önce başladım diyete. diyetisyen yardımı da alıyorum dün kontrolüm vardı 1 ayda 4kg vermişim hepsi yağdan gitmiş. diyet listemi yeniledi devam ediyorum bakalım. bende 81.3 ile başladım diyete şoan 77 yim bende en az 65 olmak istiyorum inşallah hep birlikte zayıflarız....
canım 3 farklı diyet listem var 2 şer gün uyguluyorum istersen paylaşabilirim
canım çok teşekkürler, açıkçası ben liste uygulayamıyorum bebeğim küçük uyku sorunları oluyor saatlerim net olmuyor sadece dikkat ediyorum evde ne varsa ona göre kendimi programlayıp uyguluyorum vede bugün itibariyle yürüyüşe başladım sen spor yapabiliyor musun?
hamilelikten önce diyetisyene gidiyordum 5 kilo vermiştim sonra hamile kalınca bıraktım. öncesindede diyetisyen deneyimlerim oldu.
hergün yediklerimizi burada paylaşarak birbirimize destek olabilirz, hedef kilolarımız aynı, beraberce hedeflerimize ulaşabiliriz
rica ederim canım. sporu 10 gündür yapıyorum bende. jillian mıcheal ın 30 gün programını yapıyorum çok etkili geldi bana vucudum şekil almaya başladı.arada yürüyüşede çıkıyorum.. benim bazen yemek yeme krizlerim tutuyor diyetisyene gittiğim zaman kendimi tutabiliyorum 15 günde yağ ölçümü yaptırıyorum diye tutuyorum kendimi.. 3 ana 3 ara öğünüm var ceviz badem fındık günlük mutlaka yiyorum.. inşallah sağlıklı bir şekilde hedefe ulaşırız.
Dvd den mi yapiyorsun yoksa internette var mı?
Bende hamilelikten önce kaldirdigimiz kosu bandini bugün tekrar kuruyorum bebkten vakit kaldikca yürüyüş yapmaya calisicam daha sonrada platese baslicam biras vereyimde...
canım ben dvd sini geçen sne almiştım anca bu sene yapmaya başladım. forumdada yapan çok var bi göz atarsan tavsiye ederim link falan eklemişlerdi... ben akşamı tarhana çorbası ve bol salata ile kapatıyorum.
En yakin zamanda incelerim canım. Nasıl gidiyor diyet? Afiyet olsun...
Ben bugün sirf buraya yazmak icin söz verdim diye yaziyorum yoksa yazacak gibi değil:26:
Sabah ve ara yok
Ogle aksam ayni
1dilim börek
1dilim yaspasta ama küçük
1 kurabiye
Az patates salata
Az yaprak sarma
Bu kadar :)))
Merhaba arkadaşlar
6 aylık bir oğlum var
o ek gıdaya geçti bende diyete başlıyorum
hamilelikte tam 18 kilo aldım:26:
doğumdan çıktığımda 86kiloydum
emzirme dönemini kilo almadan hatta vererek ve sütümü azalmadan geçirdim çok şükür
şuan 81.1 kiloyum
hedefim 65...
şimdilik
hadibakalım başlayalım!!
Eşlik etmek isterseniz çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?