Fit anne olacağım, azimliyim diyenler!! 81den 65e, Eda'nın hikayesi

Edaaa87

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
93
2
16
Bursa
Merhaba arkadaşlar
6 aylık bir oğlum var
o ek gıdaya geçti bende diyete başlıyorum
hamilelikte tam 18 kilo aldım:26:
doğumdan çıktığımda 86kiloydum
emzirme dönemini kilo almadan hatta vererek ve sütümü azalmadan geçirdim çok şükür
şuan 81.1 kiloyum
hedefim 65...:32::32:
şimdilik:1:
hadibakalım başlayalım!!

Eşlik etmek isterseniz çok mutlu olurum:16:

Canim oncelikle Allah bagislasin evladini.ben sana zevkle eslik ederim.86 kiloyla diyete basladim aralik ayinin 3unde su anda 69,7kiloyum.haziran 22de dugunum var ve dugune kadar su 9kiloyu vermek istiyorum gobegim hala kotu gorunuyo.isin garip yanı bugun gelinlik provalarina basladim :))

Canim oncelikle Allah bagislasin evladini.ben sana zevkle eslik ederim.86 kiloyla diyete basladim aralik ayinin 3unde su anda 69,7kiloyum.haziran 22de dugunum var ve dugune kadar su 9kiloyu vermek istiyorum gobegim hala kotu gorunuyo.isin garip yanı bugun gelinlik provalarina basladim :))

Ne güzel vermissin tebrik ederim... cok sevinirim. Yazali vok olmus ben ancak girebildim. Artık duzenli olarak buralardayim. Nasil bir diyet uyguluyorsun paylasir misin...

Geçtiğimiz cuma 81.1 dim
Bu cuma 80.9 gosterdi tarti
Ne başarı ama:17:
Aksam yemeklerini 9 gibi yiyip
Hic spor yapmadigim icin
Vermedim...
Bugünden itibaren menülerimi paylasip spora ağırlık vererek devam ediyorum.:16:

Son düzenleme:
Bugünkü listem soyle

Sabah
Biraz peynir
6tane zeytin
1dilim ekmek
1domates

Ara
Rezene cayi
2tane ceviz

Ogle
1tabak pırasa yemeği
1kucuk kase yoğurt
Ara
Yarim armut

Aksam
3kasik taze fasulye
Az yagli salata
2tane kofte

Sonra belki 1tane meyve
Bu arada günlük 3 litre su
Ve leslie yada plates belki yuruyus artık minik oglum neye müsade ederse :1:

merhba canım öncelikle bebeğini gülegüle büyüt... bende senin gibi fit anne olmak istiyorum 1 ay önce başladım diyete. diyetisyen yardımı da alıyorum dün kontrolüm vardı 1 ayda 4kg vermişim hepsi yağdan gitmiş. diyet listemi yeniledi devam ediyorum bakalım. bende 81.3 ile başladım diyete şoan 77 yim bende en az 65 olmak istiyorum inşallah hep birlikte zayıflarız....

merhba canım öncelikle bebeğini gülegüle büyüt... bende senin gibi fit anne olmak istiyorum 1 ay önce başladım diyete. diyetisyen yardımı da alıyorum dün kontrolüm vardı 1 ayda 4kg vermişim hepsi yağdan gitmiş. diyet listemi yeniledi devam ediyorum bakalım. bende 81.3 ile başladım diyete şoan 77 yim bende en az 65 olmak istiyorum inşallah hep birlikte zayıflarız....

Merhaba canim :16: tesekkur ederimallah hepimizin evlatlarini bağışlasın. . Ne güzel gitmis 4 kilo. En sagliklisi ayda 4 kiloymus. Diyet listen nasıl zorlaniyor musun?

kesinlikle zorlanmadan yapıyorum herseyden yiyorum haftada 1 gün serbest günüm var abartmamak sartı ile istediğimi yiyorum

canım 3 farklı diyet listem var 2 şer gün uyguluyorum istersen paylaşabilirim

canım çok teşekkürler, açıkçası ben liste uygulayamıyorum bebeğim küçük uyku sorunları oluyor saatlerim net olmuyor sadece dikkat ediyorum evde ne varsa ona göre kendimi programlayıp uyguluyorum vede bugün itibariyle yürüyüşe başladım sen spor yapabiliyor musun?
hamilelikten önce diyetisyene gidiyordum 5 kilo vermiştim sonra hamile kalınca bıraktım. öncesindede diyetisyen deneyimlerim oldu.
hergün yediklerimizi burada paylaşarak birbirimize destek olabilirz, hedef kilolarımız aynı, beraberce hedeflerimize ulaşabiliriz:16:

canım çok teşekkürler, açıkçası ben liste uygulayamıyorum bebeğim küçük uyku sorunları oluyor saatlerim net olmuyor sadece dikkat ediyorum evde ne varsa ona göre kendimi programlayıp uyguluyorum vede bugün itibariyle yürüyüşe başladım sen spor yapabiliyor musun?
hamilelikten önce diyetisyene gidiyordum 5 kilo vermiştim sonra hamile kalınca bıraktım. öncesindede diyetisyen deneyimlerim oldu.
hergün yediklerimizi burada paylaşarak birbirimize destek olabilirz, hedef kilolarımız aynı, beraberce hedeflerimize ulaşabiliriz:16:

rica ederim canım. sporu 10 gündür yapıyorum bende. jillian mıcheal ın 30 gün programını yapıyorum çok etkili geldi bana vucudum şekil almaya başladı.arada yürüyüşede çıkıyorum.. benim bazen yemek yeme krizlerim tutuyor diyetisyene gittiğim zaman kendimi tutabiliyorum 15 günde yağ ölçümü yaptırıyorum diye tutuyorum kendimi.. 3 ana 3 ara öğünüm var ceviz badem fındık günlük mutlaka yiyorum.. inşallah sağlıklı bir şekilde hedefe ulaşırız.

rica ederim canım. sporu 10 gündür yapıyorum bende. jillian mıcheal ın 30 gün programını yapıyorum çok etkili geldi bana vucudum şekil almaya başladı.arada yürüyüşede çıkıyorum.. benim bazen yemek yeme krizlerim tutuyor diyetisyene gittiğim zaman kendimi tutabiliyorum 15 günde yağ ölçümü yaptırıyorum diye tutuyorum kendimi.. 3 ana 3 ara öğünüm var ceviz badem fındık günlük mutlaka yiyorum.. inşallah sağlıklı bir şekilde hedefe ulaşırız.

Dvd den mi yapiyorsun yoksa internette var mı?
Bende hamilelikten önce kaldirdigimiz kosu bandini bugün tekrar kuruyorum bebkten vakit kaldikca yürüyüş yapmaya calisicam daha sonrada platese baslicam biras vereyimde...

Dvd den mi yapiyorsun yoksa internette var mı?
Bende hamilelikten önce kaldirdigimiz kosu bandini bugün tekrar kuruyorum bebkten vakit kaldikca yürüyüş yapmaya calisicam daha sonrada platese baslicam biras vereyimde...

canım ben dvd sini geçen sne almiştım anca bu sene yapmaya başladım. forumdada yapan çok var bi göz atarsan tavsiye ederim link falan eklemişlerdi... ben akşamı tarhana çorbası ve bol salata ile kapatıyorum.

canım ben dvd sini geçen sne almiştım anca bu sene yapmaya başladım. forumdada yapan çok var bi göz atarsan tavsiye ederim link falan eklemişlerdi... ben akşamı tarhana çorbası ve bol salata ile kapatıyorum.

En yakin zamanda incelerim canım. Nasıl gidiyor diyet? Afiyet olsun...

Ben bugün sirf buraya yazmak icin söz verdim diye yaziyorum yoksa yazacak gibi değil:26:

Sabah ve ara yok
Ogle aksam ayni
1dilim börek
1dilim yaspasta ama küçük
1 kurabiye
Az patates salata
Az yaprak sarma

Bu kadar :)))

En yakin zamanda incelerim canım. Nasıl gidiyor diyet? Afiyet olsun...

Ben bugün sirf buraya yazmak icin söz verdim diye yaziyorum yoksa yazacak gibi değil:26:

Sabah ve ara yok
Ogle aksam ayni
1dilim börek
1dilim yaspasta ama küçük
1 kurabiye
Az patates salata
Az yaprak sarma

Bu kadar :)))

canım bende dun kaçamak yaptım biraz fazla kaçtı gibi kardeşim geldi yatılı inşalllah bugün yapmıcam dünü telafi etmeyi düşünüyorum sende öyle yaparsın bugün daha düzenli yersen bişeycik olmaz inşallah...

Merhaba arkadaşlar
6 aylık bir oğlum var
o ek gıdaya geçti bende diyete başlıyorum
hamilelikte tam 18 kilo aldım:26:
doğumdan çıktığımda 86kiloydum
emzirme dönemini kilo almadan hatta vererek ve sütümü azalmadan geçirdim çok şükür
şuan 81.1 kiloyum
hedefim 65...:32::32:
şimdilik:1:
hadibakalım başlayalım!!

Eşlik etmek isterseniz çok mutlu olurum:16:

edacım nerelerdesin buraya yazmıyorsun neden? umarım fit anne olmaktan vazgeçmemişsindir... bekliyorum... caymak yok...

Back
X