Ucuz olan ne kaldı kızGazda pahali hee
300tl tüp doldurdumUcuz olan ne kaldı kız
Bu oyuncakmi halat gibi duruyoDün şu oyuncağı aldık lisanslı diye 239 tl para verdik neymiş efendim çocuk yaris yapacakmış hangisi kazanirsaymis
Eki Görüntüle 3052308
Ucuz olan ne kaldı kız
Hot wheels loop set mi neydi adı vuruyorsun arabalar çemberden dönerek finale varıyorBu oyuncakmi halat gibi duruyo
Kabiz olana o bile ucuz değil
Wc bile 2buçuk tl olmus
Kız herkesi deşifre etseneAzcik E Elif_Eylul gibi yapayim.
Gizli gizli takilma @Tavsannesi( altda seni goruyorum konuda )
El salla @Chikolata_gozlum
Ona da zam geldiWc bile 2buçuk tl olmus
Sıçmal bile parayla onuda yapamiyorum gerci kabizim
Bu kadar az yiyerek nasıl dayanıyorsun? Ben olsam bir yerlerde düşüp bayılmıştım.Sahur yok
İftar
1 kase tarhana çorbası
2 yk arpa şehriyeli bulgur
2 yk kuru fasulye
0.5 kase kadar yoğurt
2-3 çatal lahana turşusu
1 mandalina
11.150adım
Arrietty_
Eki Görüntüle 3051828
Pırasayı çok seviyorum ancak buradaki pırasanın tadı su gibi. Yinede özleyip arada sırada yiyorum ama maalesef tadı çok kötüAksama ev ahalisine bunu yapıyorum, size de fikir olsun
Bizim buralarda oda çok pahalı.
Aynen eşim gibi konuştun. Mutfak eşyalarına çok merakım var zaten ne görsem hemen alıyorum tabağım tencerem eşyam çok, herkesin bir merakı olur, benim de merakım mutfak. Olmazsa olmazlarım neler, mutfak tartısı mutlaka olmalı, hamur yorma makinası, mutfak robotu gibi aletler her gün kullandığım şeyler, çok iyi bir bıçak setin olması lazım en önemli şeylerden biri de o,kesme tahtası da yine çok kullanışlı olması lazım, çok küçük olanları kullanamıyorum ben. plastik olanlarda plastik kesilip yemeye karışıyor muş çok sağlıksız o yüzden tahta olması gerekiyor. Tencere olarak mutlaka ama mutlaka döküm tencere (mümkünse en ağırındanBak sana ne sorcam.
Vaktin olunca cevap yazarsın acelesi yok
Sende maşallah masterchefden fazla mutfak alet edevatin var, özellikle tencerelerinin tavalarinin hastasıyım.
Biz yeteneksizlere o kadari fazla, ama neler muhakkak olmali sence, ne onerirsin?
Tennis ne alemde?Buradayim ben de muhabbete katilamadim bir turlu
Ay birbirinizi sürüklemekden bir hal oldunuzSen burdamisin
Magnezyum diyorum size. Dinlemiyorsunuz kiWc bile 2buçuk tl olmus
Sıçmak bile parayla onuda yapamiyorum gerci kabizim
Kiz anca onlar gorunuyorduKız herkesi deşifre etsene
Magnezyum da kullandimTennis ne alemde?
Ay birbirinizi sürüklemekden bir hal oldunuz
Magnezyum diyorum size. Dinlemiyorsunuz ki
Kiz anca onlar gorunuyordu
Limonlu suMagnezyum da kullandim
Tereyağli kahvemi limonlu su denedimLimonlu su
Tereyagli kahve ?
Evet sabah filtre kahve yap icine 1tatli kasigi tereyag at. Karistir ic. Ben ictigim gibi wc e kosardimTereyağli kahvemi limonlu su denedim
Aaa bakayim ramazan sonrasiEvet sabah filtre kahve yap icine 1tatli kasigi tereyag at. Karistir ic. Ben ictigim gibi wc e kosardim
Sahurda icAaa bakayim ramazan sonrasi
Laaa sahurda yemek zor yiyomSahurda ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?