Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sahur yok

İftar
1 kase tarhana çorbası
2 yk arpa şehriyeli bulgur
2 yk kuru fasulye
0.5 kase kadar yoğurt
2-3 çatal lahana turşusu

1 mandalina
11.150adım
Arrietty_
Eki Görüntüle 3051828
Bu kadar az yiyerek nasıl dayanıyorsun? Ben olsam bir yerlerde düşüp bayılmıştım.
Aksama ev ahalisine bunu yapıyorum, size de fikir olsun

Pırasayı çok seviyorum ancak buradaki pırasanın tadı su gibi. Yinede özleyip arada sırada yiyorum ama maalesef tadı çok kötü
Bizim buralarda oda çok pahalı.

Aynen eşim gibi konuştun. Mutfak eşyalarına çok merakım var zaten ne görsem hemen alıyorum tabağım tencerem eşyam çok, herkesin bir merakı olur, benim de merakım mutfak. Olmazsa olmazlarım neler, mutfak tartısı mutlaka olmalı, hamur yorma makinası, mutfak robotu gibi aletler her gün kullandığım şeyler, çok iyi bir bıçak setin olması lazım en önemli şeylerden biri de o,kesme tahtası da yine çok kullanışlı olması lazım, çok küçük olanları kullanamıyorum ben. plastik olanlarda plastik kesilip yemeye karışıyor muş çok sağlıksız o yüzden tahta olması gerekiyor. Tencere olarak mutlaka ama mutlaka döküm tencere (mümkünse en ağırından ) olması gerekiyor, tava olarak da öyle, onda pişen yemeğin tadı bambaşka oluyor. saklama kaplarım buzdolabı kaplarım tamamen cam. Her şeyi cam kapların içinde koyuyorum mutfağımda buzdolabımda aşırı düzenlidır. Aslında en çok kullandığım şeyler videolarım da var, onları oralardan görebilirsin. Ama özellikle öğrenmek istediğin bir şey olursa yinede sor yani yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…