Yemek yeme ic kahveniLaaa sahurda yemek zor yiyom
Aynen eşim gibi konuştun. Mutfak eşyalarına çok merakım var zaten ne görsem hemen alıyorum tabağım tencerem eşyam çok, herkesin bir merakı olur, benim de merakım mutfak. Olmazsa olmazlarım neler, mutfak tartısı mutlaka olmalı, hamur yorma makinası, mutfak robotu gibi aletler her gün kullandığım şeyler, çok iyi bir bıçak setin olması lazım en önemli şeylerden biri de o,kesme tahtası da yine çok kullanışlı olması lazım, çok küçük olanları kullanamıyorum ben. plastik olanlarda plastik kesilip yemeye karışıyor muş çok sağlıksız o yüzden tahta olması gerekiyor. Tencere olarak mutlaka ama mutlaka döküm tencere (mümkünse en ağırından) olması gerekiyor, tava olarak da öyle, onda pişen yemeğin tadı bambaşka oluyor. saklama kaplarım buzdolabı kaplarım tamamen cam. Her şeyi cam kapların içinde koyuyorum mutfağımda buzdolabımda aşırı düzenlidır. Aslında en çok kullandığım şeyler videolarım da var, onları oralardan görebilirsin. Ama özellikle öğrenmek istediğin bir şey olursa yinede sor yani yardımcı olurum.
Hayir tabikide
Sabah kahvemi icerken o 20 yapmisti daHayir tabikide
Zabahh miiSabah kahvemi icerken o 20 yapmisti da
La susZabahh mii
Oglendi ozmnkacda kalktin kuzum ?
Benim diz kapak arkasi aciyor. Voltaren surmustum de fayda etmedi. DinleniyorumAyagim alti kabarcik doldu
Wakwakwak anasini
Tamam 25te birakcakmisSabah kahvemi icerken o 20 yapmisti da
Cok israr ettiniz.Tamam 25te birakcakmis
Bak zaten 1kisi kayboldu yılan hikayesine döndü bizim adimlar sizde yürumeyinCok israr ettiniz.
Pambih kalbim kiyamadi
He yavrum heBak zaten 1kisi kayboldu yılan hikayesine döndü bizim adimlar sizde yürumeyin
Bizde de kayip olduBak zaten 1kisi kayboldu yılan hikayesine döndü bizim adimlar sizde yürumeyin
Ben ? Gaddar
Evet sabah filtre kahve yap icine 1tatli kasigi tereyag at. Karistir ic. Ben ictigim gibi wc e kosardim
Saglikli yagin zarari degil yarari var kuzumyaglardan kurtulalım derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?