- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Kesinlikle anlıyorum.
Dışarıdan bir goz olarak farkında ol diye yaziyorum.
Esim hep der, sen hasta olma da hepimiz olalim diyeben hasta olunca ev tepetaklak oluyor cunku
Disleksi vurdu benim buyuk sipayi ya, cok zorlanıyor, okumaktan sogumasin diye cizgiroman aliyorum, cok seviyor çünkü, ama daha çok resimlere bakiyor tabisinif tekrari yapabilir bu yil bakalim, daha kesin karar vermedik.
Test sonuclari cikmis miydi canim o kismini kacirmistim ,disleksi oldugu icin dr takibiyle okuma ve konusma yapmiyor mu ?
Arkadasimin oglunda var tekrarlama sornuyla haftada 2gun okuldan sonra ozel dr la calisiyorlar .takiple kisa zmanda toparlar kuzucugun
Disleksi hakkında pek bilgim yok.Evet canim, ama bekleme listesi var burada her sey icin. Kayit ettirdik bekliyoruz bakalim ilk randevu icin
Disleksi hakkında pek bilgim yok.
Fakat herhangi bir konuda aşırı yetenekli olduklarını duymuştum.
Onu keşfederseniz süper olur yakışıklı için.
Öyledir muhakkak çünkü dahi hastalığı deniyormuş zaten. Matematik, fizik çıtır çerez olurmuş.Genel olarak zeki ve yetenekli canim, maasallah diyimteyzelerinden iyi matematigi var suan
Öyledir muhakkak çünkü dahi hastalığı deniyormuş zaten. Matematik, fizik çıtır çerez olurmuş.
Sanatsal anlamda da üstün yetenek demiştim ben.
Ben az once girdim Eve. Cok uykum var, disarida yiyecegiz. Dürüm istiyor cocuklar. 1 saat dinlenme hakkim var
Ben az once girdim Eve. Cok uykum var, disarida yiyecegiz. Dürüm istiyor cocuklar. 1 saat dinlenme hakkim var
22bin olmus. Kac istersin ? Vereyim
KiskancAzcik E Elif_Eylul gibi yapayim.
Gizli gizli takilmatavsannesi ( altda seni goruyorum konuda )
El salla C Chikolata_gozlum
Hicde bileKiskanc
O ne8kisi var ama yok arada gel şu k nizı yukseltin
Bak simdi sen benden once actin ben senden sonra cok konuşunca sayfa sayisi yukseliyor
Hi anladimBak simdi sen benden once actin ben senden sonra cok konuşunca sayfa sayisi yukseliyor
Yokya az aktif olun diye dedim kizlari hareke gecirHi anladimonemli mi ki kiz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?