Fit Club 🏋🏻‍♀️

Disleksi vurdu benim buyuk sipayi ya, cok zorlanıyor, okumaktan sogumasin diye cizgiroman aliyorum, cok seviyor çünkü, ama daha çok resimlere bakiyor tabi sinif tekrari yapabilir bu yil bakalim, daha kesin karar vermedik.

Test sonuclari cikmis miydi canim o kismini kacirmistim ,disleksi oldugu icin dr takibiyle okuma ve konusma yapmiyor mu ?
Arkadasimin oglunda var tekrarlama sornuyla haftada 2gun okuldan sonra ozel dr la calisiyorlar .takiple kisa zmanda toparlar kuzucugun

Evet canim, ama bekleme listesi var burada her sey icin. Kayit ettirdik bekliyoruz bakalim ilk randevu icin

Öyledir muhakkak çünkü dahi hastalığı deniyormuş zaten. Matematik, fizik çıtır çerez olurmuş.
Sanatsal anlamda da üstün yetenek demiştim ben.

Yok kiz dalga geciyom, teyzelerinin matematigi ilkokul 2 terk

Yok öyle üstün bir zekasi yok da, genel olarak okuma dışındaki herhangi bir konuda sorunu yok. Tabi disleksi dengeyi etkiliyor, azicik sakarlik var ama o da normalmis. Spora yonlendiriyoruz, muzige de niyetliyim de uygun vakitte kurs bulabilirsem ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…