- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ayyy sizde iftar daha olmadi dime15bindeyim. Kalkim yemegi yapim. 1 saat kaldi iftara. Iftardan sonra wakwakwak
Evet sabah filtre kahve yap icine 1tatli kasigi tereyag at. Karistir ic. Ben ictigim gibi wc e kosardim
Sen azmı atiyodun1cay kasigi degil miydi o ? Bende diyorum neden hic faydasi yok
Bendensin desene
Ilac ve sisme kismi haricinde. Cok gecmis olsun. Insan sagligi yerinde olsun da, geriside gelir
Ben tatli kasigi ekliyorum1cay kasigi degil miydi o ? Bende diyorum neden hic faydasi yok
yıkıyoz kız hakiki Türk’üz bizYika su azicik ucuz
Ay hep unutuyorum varya. 3oldu bu dedigin. Simdi hemen siparis veriyorumL-carnitine ve bromelain kullanın diyorum size.
Bak yazın bende saldım 2-3 kg aldım en fazla.
Ne zaman ki bunları bıraktım 1-2 ayda 5-6 kg oldu geri aldığım.
Ramazan bitsin yine başlıcam kesin. Özellikle spor öncesi kullanırsan 2 katı yağ yaktırıyor.
Benim diyetisyende tavsiye etmişti l-carnitini.
Bilimsel olarakta anlatmıştı faydasını. Aklımda kalan yağ hücrelerini al yak diye gitmesi gereken yere taşıyormuş.
Bende öyle moda olan şeyleri kullanmam.
Solgar buldum bende.Bende öyle moda olan şeyleri kullanmam.
Hatta spor hocama uzun süre ben bilmediğim emin olmadığım şeyi kullanmam demiştim.
Ki spor hocam milli yüzücülük yapmış biri.
Koftiden hoca değildi, bir kaç eczaneye sordum zararsız dediler. Diyetisyende önerince kullandım.
Bende solgar markasının hap olanını almıştım.
İnternettende sipariş etmem sahte çıkar falan diye.
Direkt eczaneden almıştım ikisinide.
Sen azmı atiyodun
Ondan olmuyor desene1cay kasigi deniyordum isin sirrini kacirmisim
Ben tatli kasigi ekliyorumCay kasigi kesmez Beni. Igrenc gelebilir yazinca fakat 10gr Philadelphia 15gr tereyag ekliyorum bazen,sonra blender da bzzzt. Cok guzel köpük köpük oluyor
Ondan olmuyor desene
1tatli kasigi yag konurmu bee
KonuuuurOndan olmuyor desene
1tatli kasigi yag konurmu bee
Üstünde yumurta kırakmıKonuuuur
Sen dene bunu. Hep icersin. Yag da yaktiriyorYok kaptanim eger blendr yapiyorsan sahanedir bugun canim acayip kahve cekiyor su anda hersey kulagima guzel geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?