Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bendensin desene
Ilac ve sisme kismi haricinde. Cok gecmis olsun. Insan sagligi yerinde olsun da, geriside gelir

L-carnitine ve bromelain kullanın diyorum size.
Bak yazın bende saldım 2-3 kg aldım en fazla.
Ne zaman ki bunları bıraktım 1-2 ayda 5-6 kg oldu geri aldığım.
Ramazan bitsin yine başlıcam kesin. Özellikle spor öncesi kullanırsan 2 katı yağ yaktırıyor.
Benim diyetisyende tavsiye etmişti l-carnitini.
Bilimsel olarakta anlatmıştı faydasını. Aklımda kalan yağ hücrelerini al yak diye gitmesi gereken yere taşıyormuş.

Ay hep unutuyorum varya. 3oldu bu dedigin. Simdi hemen siparis veriyorum

H3RA_ sorun ne biliomusun
Okadar cok cesit cikiyor ki,ne alacagimi sasiriyor sonrada kaliyor
Bende öyle moda olan şeyleri kullanmam.
Hatta spor hocama uzun süre ben bilmediğim emin olmadığım şeyi kullanmam demiştim.
Ki spor hocam milli yüzücülük yapmış biri.
Koftiden hoca değildi, bir kaç eczaneye sordum zararsız dediler. Diyetisyende önerince kullandım.
Bende solgar markasının hap olanını almıştım.
İnternettende sipariş etmem sahte çıkar falan diye.
Direkt eczaneden almıştım ikisinide.

Solgar buldum bende.

Ben tatli kasigi ekliyorum Cay kasigi kesmez Beni. Igrenc gelebilir yazinca fakat 10gr Philadelphia 15gr tereyag ekliyorum bazen,sonra blender da bzzzt. Cok guzel köpük köpük oluyor

Yok kaptanim eger blendr yapiyorsan sahanedir bugun canim acayip kahve cekiyor su anda hersey kulagima guzel geliyor

Aksama nouille yaptim ,
Sbzeli 2avuc kadar bezelye ,az kabak ,biber ,sogan 65 gr kadar nouille yanina ne yakisir bilemedim yemedim ya doymam gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…