Fit Club 🏋🏻‍♀️

Kiz corba cok guzel gorunuyor

Ay 3aylik elektrik faturamizi gordum. Hafif kalbim sksti hic bu kdr yüksek degildi. 6aydir yeni yilda dan cok gelecek diyip durdular. Ev sahibi olanlarin daha yuksek.

Evet cok güzel olmus artik fasulye nohut böyle corbalara salatalara katip yerim

Benim menum

Sabah 11di galiba 6parca hindistan cevizi

Aksam 17 de Yarim dürüm, yarim sise nestea

Ekran görüntüsü alayim mi
Kiz bu ne, bunlari benim sipaya versem ara öğünde siler süpürür, sonra da acim diye aglar

Masallah sedum
Ben okdr yurumeye anca 25yaptim.
Yarin dans mi etsem
Ben yine ekstra yürüdüm canım ama tempolu değildi o yüzden saymadım. Parkta futbol falan oynadık çocukla
Dans harika ya hem eğlenceli hem de sıkılmadan bol bol adım atılıyor akşamki dansta iyi yakmışım

Evet cok güzel olmus artik fasulye nohut böyle corbalara salatalara katip yerim

Ekran görüntüsü alayim mi
Kiz bu ne, bunlari benim sipaya versem ara öğünde siler süpürür, sonra da acim diye aglar
Sen corba tarifi ver bence
Hic AC degildim. Yarin atagi onlemem lazim

Aa 2de hurma yedim Eve gelince

Salata yiyen candir

H3RA_ wc sorunum var dediginde mutfakta sedulu gibin olun dicem
Salatayla karnımı doyururum o derece seviyorum her salata çeşidi. Geçen pazarda semizotu görünce dayanamadım aldım artık her hafta yaparım. Yazın yeşillik bol olunca gözüm gönlüm açılıyor

Futbol yaktiriyor. Gecen park da birbirimize top atiyorduk. Onda bile suyumuz cikti

Benim bi dansci kadin vardi. Bakayim ona

Salatayla karnımı doyururum o derece seviyorum her salata çeşidi. Geçen pazarda semizotu görünce dayanamadım aldım artık her hafta yaparım. Yazın yeşillik bol olunca gözüm gönlüm açılıyor

Ahahaha ben koyde büyüdüm ya, semizotu her yerde biterdi, taa evlendikten sonra semizotuna para verip almisimdor, cok sasirmistim, aa satiliyomus bu diye

Futbol yaktiriyor. Gecen park da birbirimize top atiyorduk. Onda bile suyumuz cikti

Benim bi dansci kadin vardi. Bakayim ona
Kız boşver dansçıları aç ordan 2000ler hareketli popları hopla zıpla coş kafana göre aşırı rahatlatıcı freestyle takilmak

Sen corba tarifi ver bence
Hic AC degildim. Yarin atagi onlemem lazim

Aa 2de hurma yedim Eve gelince

Kiz tarhana corbasi iste ne tarifi istiyon

Yagda domates sosu veyahut salca kavur, sicak suyu dok, tarhanayi kat, karistir, 10 dak pissin, icine ne istiyosan salla benim fasulyeler buzluktan hazir pişmiş geldiler

Ahahaha ben koyde büyüdüm ya, semizotu her yerde biterdi, taa evlendikten sonra semizotuna para verip almisimdor, cok sasirmistim, aa satiliyomus bu diye
Ay evet ya şehirde maalesef ücretli. Köye gittiğimde bende bahçeden topluyorum hemen tazecik. Hatta bugün evde bir kaç yeşillik yetiştirme isini iyice benimsemeye başladım. Ufak saksılar alıp sürekli tukettiklerimi ekeyim diyorum. Tohum bakicam güzel ya da bayramda köye gidersek oradan kök koparıp getirir ekerim.

Kız boşver dansçıları aç ordan 2000ler hareketli popları hopla zıpla coş kafana göre aşırı rahatlatıcı freestyle takilmak
Benlik degil dans filan . O yuzden videodan takip etmem gerek.

Kizlar cuma is arkadasima Davetliyim. Taco varmis menude
Tek ögün mu yapsam ? 18 de gidecegim oraya

Kiz corba cok guzel gorunuyor

Ay 3aylik elektrik faturamizi gordum. Hafif kalbim sksti hic bu kdr yüksek degildi. 6aydir yeni yilda dan cok gelecek diyip durdular. Ev sahibi olanlarin daha yuksek.
Sizdede hersey 2misline cikti mi? Nerdeyse 1aydir hicbir urunun stoğu yok,tr de olan siralamalayla devam ediyor yag ,un ,seker simdide yumurtada basladi .elektrik ve dogalgaz artisi yilbasinda guncelleisti diye hatirliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…