Evet cikti. Cok pahali. Market alisverisi eskisi gibi yapiyoruz fakat haftalik 500e yapiyor iken 1000e cikti.Sizdede hersey 2misline cikti mi? Nerdeyse 1aydir hicbir urunun stoğu yok,tr de olan siralamalayla devam ediyor yag ,un ,seker simdide yumurtada basladi .elektrik ve dogalgaz artisi yilbasinda guncelleisti diye hatirliyorum
Sarap da varmisTek öğünle uğraşma zorlama bünyeyi ödül niyetine yersin kisma bogazindan
Ay evet ya şehirde maalesef ücretli. Köye gittiğimde bende bahçeden topluyorum hemen tazecik. Hatta bugün evde bir kaç yeşillik yetiştirme isini iyice benimsemeye başladım. Ufak saksılar alıp sürekli tukettiklerimi ekeyim diyorum. Tohum bakicam güzel ya da bayramda köye gidersek oradan kök koparıp getirir ekerim.
Tarhanam var. KV yapimideneyim fasulyeli
YaparimmYanina salata yaparsan olur, yapmazsan begenmem
Yaparimm
Pazartesi menumuz olsun.
Yemek plani yapiyorum
Hadi atPokebowl tarifi atayim sana yap
Icine et olacak ise kuzu ve ordegim varPokebowl tarifi atayim sana yap
Ooo menü iyimişSarap da varmishic icmedigim birsey
Ay süper ya bu hafta bende aldım taze soğan marul deneyeyim bariSemizotunu bilmiyorum cidden.
Ama yesil sogan, marul falan tohumsuz yetisir.
Bak koklerini 1 hafta kadar suda beklettik, hafif cikmaya baslayinca küçük saksiciklara diktik, bakalim bundan sonra buyuyecekler mi
Eki Görüntüle 3052419
Ilkini yapabilirim yarinBak bunlarin ekran goruntusunu almisim ama yapmamisim. Bence et kismi sana kalmis, ne seviyosan, ama soguk yenebilecek bir sey olmasi lazim, o yuzden sanki ordek daha iyi gibi. Genelde deniz ürünleri görüyorum ama her sey olur he he.
Ben mayonez ve limonla sos yapip karıştırıp yiyorum.
Eki Görüntüle 3052425 Eki Görüntüle 3052424 Eki Görüntüle 3052426
Surimi stixArrietty_
En sondaki fotodakini yaptim sahi, beyaz olanlar balik gibi bisi valla adi ne bilmiyorum. Mango inanilmaz yakisiyor. Pirincini istedigin pirincten koy
Ilkini yapabilirim yarinordek ekleyim. Ogle menum olarak
Ordek yemiyorPirinci de makarna yapar gibi bol suda hasla, suz ve hafif sogugunca ekle.
Bu sekilde pirinc yapmayi bir yerde okudum, ve hic de lapa gibi olmuyor, mukemmel oluyor. Hem de suyunu az cok koydum derdi yok.
Kocisine de yap, ocaktan tasarruf et
Ordek yemiyorton ile pirinc de yemez. Kuzu yapayim.
Deneyeyim dedigin gibi. Galiba kizkardesimin metodu gibi. Gecen bizde iken yapmisti
Evet cikti. Cok pahali. Market alisverisi eskisi gibi yapiyoruz fakat haftalik 500e yapiyor iken 1000e cikti.
Marketlerde reyonlari Bos goruyorum Ama takip etmiyorum. Annem in,siviyag bulunmuyor dedi gecen.
Yumurta var fakat tane fiyati cok yukselecekmis.
Esime postalarimYa aslinda her sey olur,
Mantik boyle degisik tatlari bir araya getirip bir uyum yakalamak. Ben hafif tatli, hafif eksi yapisini baya sevdim, ama her gun yemem
Renkli renkli insanin görünce bile içi açılıyor ama. Bir de baya bereketli oluyor. Sen hayatta bitiremezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?