Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sizdede hersey 2misline cikti mi? Nerdeyse 1aydir hicbir urunun stoğu yok,tr de olan siralamalayla devam ediyor yag ,un ,seker simdide yumurtada basladi .elektrik ve dogalgaz artisi yilbasinda guncelleisti diye hatirliyorum
Evet cikti. Cok pahali. Market alisverisi eskisi gibi yapiyoruz fakat haftalik 500e yapiyor iken 1000e cikti.
Marketlerde reyonlari Bos goruyorum Ama takip etmiyorum. Annem in,siviyag bulunmuyor dedi gecen.
Yumurta var fakat tane fiyati cok yukselecekmis.

Semizotunu bilmiyorum cidden.

Ama yesil sogan, marul falan tohumsuz yetisir.

Bak koklerini 1 hafta kadar suda beklettik, hafif cikmaya baslayinca küçük saksiciklara diktik, bakalim bundan sonra buyuyecekler mi

Bak bunlarin ekran goruntusunu almisim ama yapmamisim. Bence et kismi sana kalmis, ne seviyosan, ama soguk yenebilecek bir sey olmasi lazim, o yuzden sanki ordek daha iyi gibi. Genelde deniz ürünleri görüyorum ama her sey olur he he.

Ben mayonez ve limonla sos yapip karıştırıp yiyorum.

Pirinci de makarna yapar gibi bol suda hasla, suz ve hafif sogugunca ekle.
Bu sekilde pirinc yapmayi bir yerde okudum, ve hic de lapa gibi olmuyor, mukemmel oluyor. Hem de suyunu az cok koydum derdi yok.

Kocisine de yap, ocaktan tasarruf et
Ordek yemiyor ton ile pirinc de yemez. Kuzu yapayim.
Deneyeyim dedigin gibi. Galiba kizkardesimin metodu gibi. Gecen bizde iken yapmisti

Ordek yemiyor ton ile pirinc de yemez. Kuzu yapayim.
Deneyeyim dedigin gibi. Galiba kizkardesimin metodu gibi. Gecen bizde iken yapmisti

Ya aslinda her sey olur,

Mantik boyle degisik tatlari bir araya getirip bir uyum yakalamak. Ben hafif tatli, hafif eksi yapisini baya sevdim, ama her gun yemem

Renkli renkli insanin görünce bile içi açılıyor ama. Bir de baya bereketli oluyor. Sen hayatta bitiremezsin

Evet haklisin kesinlikle ,onceden ne aliyorsak ayni ama artik hesaplayamiyoruz .yag konusunda genel sıkıntı var sanirim ,yumurtayida birkac gun once farkettim dogal yasamdakiler tekrar gundeme geliyor.
Evde dikilmeyi bekleyen tohumlarim vardi eger tutarlarsa birkac cesit eklerim artik

Esime postalarim kendime mini porsiyon yapayim. Foto atarim sonuc ne diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…