Fit Club 🏋🏻‍♀️

Cok guzel oluyor ama bakimli olmam lazim yoksa cabu donuyor rengi

Afiyet olsun ,bugun herkes erkenden yemis henuz iftar olmadi ama tarti onu bende fenayim esimde lazanya istedi aksam menumde agir

Arrietty_ sac rengi on numara ama koyu saç rengini birden bu hale getirmek epey yıpratır. Öncesinde iyi bir saç bakım süreci ve sonrasında yine aynı şekilde bir saç bakımı yapmak lazım. Bir de bu saç sürekli makyaj ister en azından her gün bir rimel göz kalemi biraz allık falan

Bu sac rengi muhtesem ama bu kizda gibi yapmislar. sedulu dedigi gibi bu sac hergun makyaj ister, bakim ister.

Bu sac rengi muhtesem ama bu kizda gibi yapmislar. sedulu dedigi gibi bu sac hergun makyaj ister, bakim ister.
Bakim, makyaj da ben degilim

Afiyet olsun sana canim. Bizim grup yemez bunlari
( Lusi kaybol)
Yav samsundu ankaraydı bebeler hasta oldular yine kusmuk ateş cebelleşiyorum yahu sizleri unuttum kusura bakmayın periperişanım üstümüze yasini şerif indirin diye konu açacağım yakındır

Iftar cok gec oluyor yaw. 22.30 bitiyor sofra vs. Uykudan hemen once. Sabah uyaniyom hala tokum
Dün oruç tutmadığım için 15 gibi tek öğün yapmıştım. Bugün niyetleneceğim için gece 1 gibi atıştırayım dedim. Bugün nasıl acıktım anlatamam, zor tuttum orucu.
Ne kadar yersen o kadar acıkıyormuşsun, bir kez daha tecrübe ettim.

bu renk güzelde yeşilleniyor zamanla
engelleyen bir ürün varmı bilmiyorum araştır öyle yaptır derim

Yav samsundu ankaraydı bebeler hasta oldular yine kusmuk ateş cebelleşiyorum yahu sizleri unuttum kusura bakmayın periperişanım üstümüze yasini şerif indirin diye konu açacağım yakındır
Gecmis ola yavrum
İşten geldim iftara misafir bile ağırladım.
Ama üzgünüm Misafiri hesaba katıp gündüz yaptım yürüyüşümü.
Genemi haftaici misafir
Senin ben taaaa
Haci abe kizma sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…