- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.176
- 798
Diziye daldım ben ya
dizi izlemekmis, kitap okumakmis pazara kadar yassak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diziye daldım ben ya
Bugün işlerim var zaten kahvaltı yapıp önce spor sonra dışarıya işleri halletmeye. Hava da güzel yürürüm diye plan yaptım bakalım akşam ne kadar adım edecekdizi izlemekmis, kitap okumakmis pazara kadar yassak![]()
3 ve 8yeyyyy
kac yaslar?
Omg
Puhahahahaben de sabah tartildim,
oglen tartilcam,
yarin sabah tartilcam
sonra ortalamasini alcam ahahahahahahahaha
Reklam mi yapiyon kizGünaydın hanımlar.. Bu gün itibariyle bir haftadır Bromelain Forte şase kullanıyorum. Işten eve gidince tartılıcam ya da yarın sabah çok heycanlıyım işe yaradı mı acaba kendimi tuttum geçen cumadan beri tartılmadım. Aralıklı oruç yapıyordum ama durmuştu kilo vermem 4 kilo verdikten sonra.. Bunu da eczaneye sordum işe yarar dediler ay valla çok heycanlıyım..
Bizede gelmisReklam mi yapiyon kiz![]()
Reklam ozamanBizede gelmis
Reklam ozamanBizede gelmis
Ay yok ya ne reklamı hey canımdan yazdım öyle soran olursa diyeReklam mi yapiyon kiz![]()
Ay
Ay yok ya ne reklamı hey canımdan yazdım öyle soran olursa diye![]()
Umarım biraz olsun işe yarar ya valla çok yoruldum bu kilo işlerinden yaza bari mayo içine girsem yetecek banaH3RA_ tavsiye etti. Ben siparis ettim. Pazartesi elime ulasiyor.
Benim tartida sabit
Dun oyleydi. Hatta 3hafta edecek bu sabit isi. Bugün daha tartilmadim
Boy ve kilonuz kac ?Umarım biraz olsun işe yarar ya valla çok yoruldum bu kilo işlerinden yaza bari mayo içine girsem yetecek bana
Nasil besleniyorsun? Spor yapiyormusun168 - 95
Artık tartıda 8..leri görmek istiyorum ya
Spor yapmıyorum . Aralıklı oruç yapıyorum gün içinde, akşam eve sekiz gibi vardığım için bir yemek yiyorum falan 8 den 12 ye kadar yemek meyve sonra gün içinde kahve çay su öyle. Çalıştığım yer pahalı bir bölge de yemek falan yenecek gibi değil burda öyle öyle alıştım aralıklı orucaNasil besleniyorsun? Spor yapiyormusun
Spor yapmıyorum . Aralıklı oruç yapıyorum gün içinde, akşam eve sekiz gibi vardığım için bir yemek yiyorum falan 8 den 12 ye kadar yemek meyve sonra gün içinde kahve çay su öyle. Çalıştığım yer pahalı bir bölge de yemek falan yenecek gibi değil burda öyle öyle alıştım aralıklı oruca
Inatcilar ya. Okadar yurumeye ragmen direniyorlar resmensabah tartildim 57.3
kahvalti yaptim, yuruyuse gittim, wc ye gittim, gene tartildim
57.3
ahahahahahaha
ne zaman gorucem 56.9 umu ben ya