- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Haklisin ben seni tutuyorumAman sizde. Abartmazsaniz pert olmazdiniz deli manyaklar
Tamam hadiT
Tesadüf oldubiz meşgul etmeyelim yürüyüş yapcejkler
Tabi siz abartcaktınız demiAman sizde. Abartmazsaniz pert olmazdiniz deli manyaklar
Napalim rakipler güçlüAman sizde. Abartmazsaniz pert olmazdiniz deli manyaklar
He ,ye biziNapalim rakipler güçlü
İçime sinmiyor viledaEllerimle yer silmeyeli seneler oldu. Eskidenmiş o marleylerin rengi dönüyor diye annem telle ovdururdu bide
şimdi her yer mis gibi parke. Vileda neyine yetmiyor.
Beğenmiyorum makinelerin yaptığınıKiz eziyet. Ben makina ile siliyorumbasta niye aldim diyordum Ama iyiki almissim
Yok zaten ben Ramazan’da oruca ve Kuranı Kerim okumaya falan yoğunlaşıyorum, öyle diyet falan umrumda olmuyor, oruç tutarken yemek yapmayı ve iftarı zevkle yemeyi çok seviyorum o yüzden ondan feragat edemem. Aslında genelde alırım ama bu sene bayağı kontrollü gidiyor en azından kilo almıyorum hala aynı kilodayım.Normalde fazlasıyla kontrollüsün zaten.
1 ay yesen ne olacak, zaten oruçta detoks ve arınma değil mi?
Yemeklerine turmeric koy vücuttaki iltihabî genellikle temizler. Geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelirsinDoktordan geliyorum. Vucudumda iltihap varmis.
Psychologta burn out butun vucuduna atar diyor.
2 doktor da dinlen diyor ama ben manyak gibi yuruyorum.
8 bindeyim ama sanki 30 yapmisim
Öyle yapicak artıkKiz mesajların hepsini okumaya çalışma, gel sen dal direk muhabbete.
Nasıl oldu ufaklık kaptanım?Suan iyi. Agrisi kalmadi. Insallah
Bak gecmis mesajları okumasam böyle önemli duyuruları göremeyeceğimGunaydin
Bugün ve yarin tarti günü
Paylasim yapmayanlarin uzerine cizgi atacagim. Bu demekki birdaha aramiza katilamayacaklar.
Geçmiş olsun Loricim, aslında ne kadar pozitif bir insansın burada, demek sıkıntılarını içinde yaşıyorsun ki burnout olmuşsun.. ben azıcık zor görsem kaçıyorum20 yilin yorgunlugu var anasini.
Kiz zaten direniyorum. Salsam kendimi yeminle toparlanamam.
Hastaliga gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?