Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ellerimle yer silmeyeli seneler oldu. Eskidenmiş o marleylerin rengi dönüyor diye annem telle ovdururdu bide
şimdi her yer mis gibi parke. Vileda neyine yetmiyor.
İçime sinmiyor vileda
Kiz eziyet. Ben makina ile siliyorum basta niye aldim diyordum Ama iyiki almissim
Beğenmiyorum makinelerin yaptığını kendim yapınca rahatlıyorum

Menu,
Sabah
1ince dkek ,filtre kahve

Aksam
Avcumun yarisi kadar pizza , 1por. Tavuk sote ,salata

1.lt su
10.735 adim

Eklentiler

• Screenshot_20220423-225303_Samsung Health.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 32
Selam kızlar pek giremiyorum bugünlerde evin işleri yemek oruç derken burayı ihmal ediyorum. Ama zaten yürüyüş falan da yapamıyorum dolayısıyla paylaşacak bir şeyde bulamıyorum. Ben yine selam verip kaçayım.

Normalde fazlasıyla kontrollüsün zaten.
1 ay yesen ne olacak, zaten oruçta detoks ve arınma değil mi?
Yok zaten ben Ramazan’da oruca ve Kuranı Kerim okumaya falan yoğunlaşıyorum, öyle diyet falan umrumda olmuyor, oruç tutarken yemek yapmayı ve iftarı zevkle yemeyi çok seviyorum o yüzden ondan feragat edemem. Aslında genelde alırım ama bu sene bayağı kontrollü gidiyor en azından kilo almıyorum hala aynı kilodayım.
Doktordan geliyorum. Vucudumda iltihap varmis.
Psychologta burn out butun vucuduna atar diyor.
2 doktor da dinlen diyor ama ben manyak gibi yuruyorum.
8 bindeyim ama sanki 30 yapmisim
Yemeklerine turmeric koy vücuttaki iltihabî genellikle temizler. Geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelirsin

Iyi geceler kizlar

Menu
08.30
2 krep tb unundan, tereyagli
2 yk Krema

1 top dondurma

1 kase çilek

18.00
Hamsi
Bol salata

Gece patlamış misir.

30 dak agirlik
15 dak bisiklet
23 bin adim

Kiz mesajların hepsini okumaya çalışma, gel sen dal direk muhabbete.
Öyle yapicak artık
Ancak gelebildim, tüm gün disardaydim ve bugün güzel yedim bence.. ama o kadar dışarda olmaya sadece 7bin adım olmuş
Neyse bundan sonra her cuma 100gr olsun eksi olsun artık tabi 3er 5er kilo olsa daha güzel

15:00
Tost ekmeği ile domatesli beyaz peynirli tos
3-4 yaprak sarma

19:30
Yarım pors. sulu köfte
3 yk mısırlı pilav
3-4 yk yoğurt

Türk kahvesi
1 avuç karışık kuruyemiş
10.100 adım

20 yilin yorgunlugu var anasini.
Kiz zaten direniyorum. Salsam kendimi yeminle toparlanamam.

Hastaliga gectim
Geçmiş olsun Loricim, aslında ne kadar pozitif bir insansın burada, demek sıkıntılarını içinde yaşıyorsun ki burnout olmuşsun.. ben azıcık zor görsem kaçıyorum
Biraz dinlenmek güzel olur gerçekten, hem havalar da ısınıyor, için de ısınır rahatlarsın umarım bana bahar-yaz hep daha iyi hissettirir kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…