Saol kuzumGeçmiş olsun Loricim, aslında ne kadar pozitif bir insansın burada, demek sıkıntılarını içinde yaşıyorsun ki burnout olmuşsun.. ben azıcık zor görsem kaçıyorum
Biraz dinlenmek güzel olur gerçekten, hem havalar da ısınıyor, için de ısınır rahatlarsın umarımbana bahar-yaz hep daha iyi hissettirir kendimi
GunaydinGunaydin kizlar
Spor salonuna gitmek icin erkenden uyandim
Adresini yolla 3 sipayla gelemGünaydin kizlar
Ben de sabah yürüyüşünü yaptim geldim.
Pazar kahvaltisina ne istersiniz yapam size
Adresini yolla 3 sipayla gelem
Yerim seniAlmere deyim len, uzak olmasa seni çağırmak var zaten aklimda, sipalar benzer yas diyeatlayın aygoya gelin
Kocası olmayan niye bornout olur diyesim geldiLori cim Gerçi minnak yeğenler çıkartır seni bu durumdan. Yapma etme çocuğum derken unutuverirsin kafaya taktığın şeyleri.
Kızlar bugün adım konusunda verimsiz bir gün olacak benim için. 18 e kadar dersteyim. Sonrasında da kardeşlerimle buluşacağız buluşma yerinede araba ile gitmem şart. Kusuruma bakmayın olur mu
Kocayi gec sutladim ondandirKocası olmayan niye bornout olur diyesim geldiLori cim Gerçi minnak yeğenler çıkartır seni bu durumdan. Yapma etme çocuğum derken unutuverirsin kafaya taktığın şeyleri.
Kızlar bugün adım konusunda verimsiz bir gün olacak benim için. 18 e kadar dersteyim. Sonrasında da kardeşlerimle buluşacağız buluşma yerinede araba ile gitmem şart. Kusuruma bakmayın olur mu
PuahhaaBen de öğleden sonra pizza partisine davetliyim, o zamana kadar ne kadar adimlasam kardir. 9 bindeyim bakalim.
Dun herkesler temizlik yapti diye ben de evi topladım simdi. Elektrik süpürgesi bozulmustu, yenisini ismarladik, bugün gelirse sizin icin supurge de yaparimbakin hic ev isi yapmıyor demeyin arkamdan
Bende cabaliyom
Bugün ev işi yapmayıp parktan parka gezdim çocuklaBen geliyom peşinden
Saldim ama arkalarindan kosmadimCocuklari sal parka, sonra peslerinden kos
Bugün ev işi yapmayıp parktan parka gezdim çocukla16 bin adım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?