Gunaydin
Alys dun tum gün kivrandim.
Bugün hicbirsey yok
Bizim yine bugün ve yarin doktor randevumuz var. Persembe de benim alci icin hastanede randevum var
Harika fikir. Bende 15alti olmak istemiyorum. Birde bizim tv de popsugar kanali varmis. 8.21 de dance workout var. Onu yapacagimBen bu hafta da walk walk walka devam edicem. Zaten bu hafta çalışmıyorum, muze gezme planim var, çocukları da bir yerlere tasicam. Yine gunluk minimum 15 hedefliyorum.
2 kez de salona gidicem
Cok vermissim gibi +400 de ben
Harika fikir. Bende 15alti olmak istemiyorum. Birde bizim tv de popsugar kanali varmis. 8.21 de dance workout var. Onu yapacagim
VarmisPopsugar cilari cok seviyorum ben, kanali mi varmis onun. Acayip terletir.
Ya eskisi gibi olsun bence. Gunden gune farkli egzersiz.Arrietty_ bugun salona gidicem.
Ama dans gunu yapalim dersen 10 dak da dans eklerim.
Hadi kizlar herkes 10 dakika en az dans eklesin bugün, olur mu?
Dans edemem ben diyen varsa da hulohop varmis gibi popo cevirsin
Telefona if için bi program indirdim ye yeme oruç tut gibi ilkel talimatlarla beyinciğimin limbik sistemine hassas dokunuşlarda bulunarak beni hizaya getiriyor, ya Allah ihtiyacım olan tek şey ilkellikmiş kaburgadan yaratılan Havva gibi hafif ademciğimin yaprağı gibi uçuş uçuş
Ouw warrior yapiyor bizimki
Eskidi o adımlar yenisini atiim ben sizlereHepimiz Hem arti hemde regl e mi yakiniz
Suru psikolojisi resmen.
.manyak kediLusi adimlarim nerde zalim
Sen at tabloya atalimEskidi o adımlar yenisini atiim ben sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?