Gaza gelmeye müsaitimdir ama gelmeyeceğim
Benim taze bitti öğlen herifi eve çağırdım bi kaç konuda uzlaşıya varmamız lazım hazır çocuklar okuldaykenBu hafta grubun cogu regl
Kirmizi kod!!
Cocuklari disariya goturecem 1 saat icinde . Saat 15.30 yada 16.00 gelsem bi tabak yesillik beyaz peynir vs dusunuyorum. Aksam yemegide hemen yapmam lazim. Makarna istiyorlar bakalimmOuw warrior yapiyor bizimki
Ee menu planida yaptin mi ?
Yarış mı var hala ya hangi tarihleri istiyorsun en başından bu yana mı iki haftalık sıktinşat mıSen at tabloya atalim
Yenilsekde istiyorum onlari
Muhahhaha manyak yawBenim taze bitti öğlen herifi eve çağırdım bi kaç konuda uzlaşıya varmamız lazım hazır çocuklar okuldayken
Arti ciktim len. Panik oldum. Aclik hissiyle savasmam gerek acilen.Senin mide iyilesti mi len, oruç kötü yapmasin aman.
Kati if /ketocular olmaz diyor. Biraz daha genis olanlar olur diyor.Cocuklari disariya goturecem 1 saat icinde . Saat 15.30 yada 16.00 gelsem bi tabak yesillik beyaz peynir vs dusunuyorum. Aksam yemegide hemen yapmam lazim. Makarna istiyorlar bakalimm
Cok okudum bunu. Sadece birseyde takiliyom.
Bulletproof kahvesi icmek istiyorum. Biri olur diyor biri olmaz diyor. Siz ne diyorsunuz?
Evet dun bittiYarış mı var hala ya hangi tarihleri istiyorsun en başından bu yana mı iki haftalık sıktinşat mı
Neyse 12 den sonra içmeye başlayım ben kafa rahat olsunYine ayni iste. Kati olan limondan dolayi bozar der. Fakat sallama Cay alirsan limonlu , gerek var mi limon suyuna? Onu es gecersen bozmaz
ne guzel bir tabak o oyleArrietty_ daha iyice misin?
10.00
+fotodan daha fazla yesillik
Eki Görüntüle 3054771
17.00
1 pizza
Salata,
1 porsiyon meyveli tart
Adimlari ayrica aticam. 23 yapayim bugün
Kati if /ketocular olmaz diyor. Biraz daha genis olanlar olur diyor.
Ben kati kesime aitim
Kuruyemis de ekle mutlaka salataya veya yanina
Bunu filiz begenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?