Ben eve donuyorum. Yumurta yemeye
Sonra yuruyuse. 20-25 arasi diyelim mi
Hastaneden mektup bekliyorum. Ergoterapi e gidecegim. Orda daha detayli soracagim. 1kg max kaldirmak var. 2sy sonra 5Hic mi?
Bari fizik tedavi falan verseydi.
Neyse hadi gecmis olsun.
Hastane isi sagolsun 7 bin olmus. 2 saat yürüyüs sonra kizin toplantisina gidecegim okulaNe dersen kabul
Hastane isi sagolsun 7 bin olmus. 2 saat yürüyüs sonra kizin toplantisina gidecegim okula
Ben kizim kucukken ne verecegimi bilmiyordum, TR'de pirinc unu veriyorlar burada yok. baktim yulaf cok yaygin, onu verdim. simdi cok seviyor.. vaktim olmadigi gunler cheerios veriyorum maalesef, veya okulda cheerios veriyorlar.. bazen de oyle ne yapalimHe he. Kahvalti menüsü cok severim, ama disarida yemeyi sevmem, cok israf oluyor maalesef.
Bu yulaf falan zaten pratik oldugu için cok yaygin, valla benim cocuklar sevse ben her gun yaparım aksamdan ne guzel, ama kellogs tarzi gevrekleri seviyorlar, onlari da almak istemiyorum cok yapay sey var iclerinde diye.
min 20bin olur o zamanGunaydin kizlar,
Bugün oturmak yok bana, kac bin adim istersiniz deyin bakam
Kahvaltimi yaptim ciktim evden.
Oglene disarida yiyorum,
Aksama da karabugday corbadi ve salata planlıyorum.
Ara öğün yapmam bugün muhtemelen, bolca su ve çiş molasi
Sen sec?spor mu kilo yarisi mi?
ikisi ayni anda olmasin ama bir tanesini sec, varim
bu hafta kilo yarisi olsun o zaman cunku bilegim agriyor, sporda biraz geri kalabilirim.Sen sec?
Bende de 9 bin oldu. Daha muzeye girmedim biledönüş de bu kadar surer, 18 cepte yani he he
Yedigin birseylerden mi acabaBugun felaket midem bulanıyor ,iftara misafirim var yemek yapmaya be baslamadim dahaanca mutfak dolaplarimi duzenleyip siliyorum ,arada koliledigim tabaklarimla degistiriyorum turkiyedekk gibi kocamannn mutfak istiyorum artikk
kolay gelsin, misafire disardan yemek soyleyemez misiniz? miden bulaniyorsa biraz dinlensen keskeBugun felaket midem bulanıyor ,iftara misafirim var yemek yapmaya be baslamadim dahaanca mutfak dolaplarimi duzenleyip siliyorum ,arada koliledigim tabaklarimla degistiriyorum turkiyedekk gibi kocamannn mutfak istiyorum artikk
Bende günlerdir ağrısını çektim kan sulandıcı içince bugün söküldüm çok şükür.Evet tartı öncesi regl oldumbiraz açılayım bende yürüyüşe aticam kendimi
Yedigin birseylerden mi acababenim aclikdan bulanir. Gecmis olsun. Ayrica kolay gelsin
kolay gelsin, misafire disardan yemek soyleyemez misiniz? miden bulaniyorsa biraz dinlensen keske
nerede yasiyorsun? ben seni TR'de saniyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?