Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben kizim kucukken ne verecegimi bilmiyordum, TR'de pirinc unu veriyorlar burada yok. baktim yulaf cok yaygin, onu verdim. simdi cok seviyor.. vaktim olmadigi gunler cheerios veriyorum maalesef, veya okulda cheerios veriyorlar.. bazen de oyle ne yapalim
bizimki sadece, biraz bal ve ustune tarcinla seviyor. sutlac'a benziyor diyor
min 20bin olur o zaman

Bugun felaket midem bulanıyor ,iftara misafirim var yemek yapmaya be baslamadim daha anca mutfak dolaplarimi duzenleyip siliyorum ,arada koliledigim tabaklarimla degistiriyorum turkiyedekk gibi kocamannn mutfak istiyorum artikk

Bugun felaket midem bulanıyor ,iftara misafirim var yemek yapmaya be baslamadim daha anca mutfak dolaplarimi duzenleyip siliyorum ,arada koliledigim tabaklarimla degistiriyorum turkiyedekk gibi kocamannn mutfak istiyorum artikk
Yedigin birseylerden mi acaba benim aclikdan bulanir. Gecmis olsun. Ayrica kolay gelsin

kolay gelsin, misafire disardan yemek soyleyemez misiniz? miden bulaniyorsa biraz dinlensen keske
nerede yasiyorsun? ben seni TR'de saniyordum

Evet tartı öncesi regl oldum biraz açılayım bende yürüyüşe aticam kendimi
Bende günlerdir ağrısını çektim kan sulandıcı içince bugün söküldüm çok şükür.
Yarın eksi beklemiyorum ama sonra ki hafta hedefim büyük inşallah.
Bayram tatilinde rutine sokmam lazım spor işini.

Arrietty_ hadi geçti bitti ne güzel. Yarın ki tartı sonucunu meraktayım.
Spor için illa ki kol çalışmak zorunda değilsin.
Cırtlı ağırlıklar bağla bacaklarına, yada karın bölgene koyup yerde kalça göbek hareketleri yapabilirsin.

kolay gelsin, misafire disardan yemek soyleyemez misiniz? miden bulaniyorsa biraz dinlensen keske
nerede yasiyorsun? ben seni TR'de saniyordum

Yok canim hic ev yemegi tarzi yapan yok ,olsada isim rahat etmezdi iftarlik olunca baska zaman olsa gecistirebilirdim az az yapicam simdi old.kadar eiffele yakinim desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…