Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bayramdan sonra detoks yapalim konustugumuz gibi kilolarimizda yakin belki yumurta detoksuna cesaretim olur ,birlikte baslarsak 59u goruruz

Bayramdan sonra detoks yapalim konustugumuz gibi kilolarimizda yakin belki yumurta detoksuna cesaretim olur ,birlikte baslarsak 59u goruruz
Ay evet bayram tatili bittiği hafta yeşil çay yumurta olanı yapalım.
Aynı hafta hareketide artırırsak güzel sonuç alırız.
Bir zamanlar 58'i beğenmezken 59 hayalim oldu şimdi.
Yapıştı gitmiyor 61-62 arasında dolanıyorum.

Gecen yilda 60.7 den inmem zorlamisti beni o zman dahada yavaa gidiyordu ,bu hafta gitcegini sanmiyorum carbonhidrat aldim ramazanin son haftasi diye cok sıkmadım.
Ins hizlica atariz hareketle malesef 57den sonra salmiycaktim kendimi

Günaydın çok uykum var.
İftardan sonra yorgun oluyorum Kuran falan okuyamam diye yattım sonra gece üçte kalktım dolayısıyla sadece 3-4 saat falan uyudum sanırım aşırı uykum var

Sonunda kurtuldum alcidan
Oh be
2ay daha spor yok
Kayakta kolumu sakatlanmıştım benimde spor yapmamam gerekiyordu ama çok şanslıyım Ramazan’a denk geldi zaten spor yapmıyorum
Bayilirim müze gezmeye ,ramazan bitsin heryeri gezmek istiyorumm
Bitti zaten 3 gün kaldı
Sahur yapmadim bugun sadece su icmistim ,aksam misafirle yer dengelerim diye sanirim onunda etkisi
Sahur yapmayınca benim de başım döner bütün gün.

Dün çok fazla yemek yapmışım bugün yemek yapmam gerekmiyor iftara sadece tatlı bir şey yapacağım nedense canım istedi, bugün bir de katmer yapmayı denemek istiyorum hiç yapmadım daha önce.

Arrietty_

08.00
1 mini baton ekmek icine tereyag ve avakado

13.00
1 dilim ekmek
Kabak corbasi

16.00
40 gr kadar cikolata
Sütlü kahve
1 avuc findik

18.30
Büyük porsiyonla yoğurtlu corba
Salata

Ekmekler beyaz, cikolata bitter degil. Pisman değilim ama ayni keyfi de vermedi açıkçası, bittere alışmışım

26.500 adimdayim. Yemek sonrasi diktim ayaklari oturuyorum.
30a tamamlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…