Bende az önce bir arkadaşla konuşmuştum yürüyüş rutinlerimize geri dönelim saldık diye.
Şu yazdıkların çok iyi geldi.Sona kadar iyi gidiyordun, son yine olmadi. Hani artik kendinle daha cok ilgilenecektin?
Kendini ac veya daha dogrusu vitaminsiz birakiyorsun. Vücudunu da strese sokuyorsun.
Kis da geldi üstüne tüy dikti zaten.
Yine de bir dön bak derim, ne geliyorsa basimiza ya hep ya hiç demekten geliyor.
Ya evim temiz olsun ya da bok gotursun.
Ya diyetim tam olsun, ya da cheat day.
Ya çalışan üreten her ise yetişen anne olayim, ya da kendi seyimde bogulayim.
Arasi da var, umarim orada herkesle bulusuruzöpüyorum cok, kendine nazik davran bugün bir yürüyüş ya da ufak bir yoga yap kendin için. Bir adet meyve ye, bir bardak su ic, kahveni köpüklü yap, kociskona kötü davranma
Şu yazdıkların çok iyi geldi.
Aslnda hepimiz biliyoruzda bazen o kadar kötü hissediyoruz ki, ordan bakmayı unutuyoruz.
Hayat aynı hayat ama biz bakış açımızla nasıl yaşayacağımızı seçiyoruz.
Sağol canım benim, grubun güzin ablası ilan ediyorum seni.
Seni cok iyi anliyorum, benim de boyle hissettigim cok oluyor.. umarim bir an once eski mutluluguna geri donersin. Vitamin eksikligi de mod uzerinde cok etkiliSelam kızlar mental olarak iyi değilim, yorgunum.
Bir süredir böyleyim aslında ama polyannacılıkla ayakta tuttum kendimi. Şimdi onun acısı çıkıyor sanırım.
Bugün 15 e kadar çıkmadım yataktan.
Haftasonları temizlik günümdü.
Ev işide yapmadım, sadece çamaşır yıkayıp koyuyorum bir köşeye katlayıp yerleştirmek bile çok zor geliyor.
Sabah oğluşu okula gönderdim bir sandviç ve sütle, yemek işinide karışmadım sonrasında.
Aç olan ayarlasın bir şeyler dedim, artık evde herkes yetişkin sayılır.
Çevremde herkesin benden beklentisi olmasından ama benim kendim dışında herkese herşeye yetişmeye çalışmamdan sıkıldım artık.
Karar verdim işide bırakacağım bir süre kendime odaklanmak istiyorum. Yılbaşından önce olmaz sanırım, yerime birini bulup yetiştirmem lazım.
Yemek yiyesimde yok akşam tek öğünüm bugün yine. Eşim balık kızartmış
İki dilim balık ve bir kaç çatal salata atıştırdım.
Şimdi yine yorgan altına gömüleceğim.
Hosgeldin, ben de geldim... yani gelmeye calisiyorumSize kotu bi haberim var. Lori geri döndü
Yiye yiye gectiGünaydin kizlar,
Napansiniz?
Yiye yiye gectidun cocuklarla dans ettim iki bugun acisini cikardim
Yarin tarti gunu mu yine10 bin adim
Reglim diye izinliyim
Bakalim yarın tarti ne diyecek
Yarin tarti gunu mu yine
Haftalar gun gibi oldu yahu
Ben kaptirmisim kaptiracagimi sende olan su istikrardan 1 gr olaydiYarin ya da cumartesi.
Yarini eksem mi diye düşünüyorum su anda.
Esim hasta, ben de hafiften kirginim öyle
Kış psikolojisi cok zor ya, bir şekilde kurtarmak lazim bence. Beni bi yakalarsa zor birakiyor valla. O yüzden moralimi yüksek tutmaya calisiyorum. Sen de kaptirma kendini.
Ben kaptirmisim kaptiracagimi sende olan su istikrardan 1 gr olaydi
Gecen kizi okula almaya yuruyerek gittim aklima sen geldin dogrusuIstikrar en zoru ve de en gereklisi gercekten.
Ama ben de yillardir buradayim yani, azicik taktik ogrendim diyelim
Benim için en cok calisan taktik azi hedefle, yapinca sevin
Oyle büyük hedefler koysam gözümde büyür, daha yapmadan yorulurum. Kac kere spora başladım bıraktım. Sonra dedim, ya yarim saatlik program yap ama devam et. O gunden beri devam. En kotu veya en yogun haftada bile yarim saat ayirabilirsin bir iki kez kendine.
Diyette de hedefim gunde 250 gr sebze. Her gun buna dikkat ediyorum. Kalan da günün durumuna gore karb ya da protein agirlikli olabiliyor. Karb agirlikli olsa bile bence sebze dengeliyor, abartmiyorsun.
Ufak hedefler ama ise yariyor
Seni de yurutucem
Gecen kizi okula almaya yuruyerek gittim aklima sen geldin dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?