Fit Club 🏋🏻‍♀️

Sabah goz ucuyla bende tartildim ayniyim , donuse kadar takip etmemek niyetindeyim vucutta bzide topluca sasiririz
Havalarda cok soguk kac kat giysi alicaz 1hafta icin sanki cok uzunmus gibi valizi gorunce esim kucuk sok geciricek

30 dak yuzme
11.500 adim

Cocuklarla gezdik bugün tum gün, telefon bu kadar adim saymis, ama ben çok yoruldum yani.

Selam kızlar mental olarak iyi değilim, yorgunum.
Bir süredir böyleyim aslında ama polyannacılıkla ayakta tuttum kendimi. Şimdi onun acısı çıkıyor sanırım.
Bugün 15 e kadar çıkmadım yataktan.
Haftasonları temizlik günümdü.
Ev işide yapmadım, sadece çamaşır yıkayıp koyuyorum bir köşeye katlayıp yerleştirmek bile çok zor geliyor.
Sabah oğluşu okula gönderdim bir sandviç ve sütle, yemek işinide karışmadım sonrasında.
Aç olan ayarlasın bir şeyler dedim, artık evde herkes yetişkin sayılır.
Çevremde herkesin benden beklentisi olmasından ama benim kendim dışında herkese herşeye yetişmeye çalışmamdan sıkıldım artık.

Karar verdim işide bırakacağım bir süre kendime odaklanmak istiyorum. Yılbaşından önce olmaz sanırım, yerime birini bulup yetiştirmem lazım.

Yemek yiyesimde yok akşam tek öğünüm bugün yine. Eşim balık kızartmış
İki dilim balık ve bir kaç çatal salata atıştırdım.
Şimdi yine yorgan altına gömüleceğim.

Coooook anliyorum seni cicegim

Sona kadar iyi gidiyordun, son yine olmadi. Hani artik kendinle daha cok ilgilenecektin?

Kendini ac veya daha dogrusu vitaminsiz birakiyorsun. Vücudunu da strese sokuyorsun.

Kis da geldi üstüne tüy dikti zaten.

Yine de bir dön bak derim, ne geliyorsa basimiza ya hep ya hiç demekten geliyor.

Ya evim temiz olsun ya da bok gotursun.
Ya diyetim tam olsun, ya da cheat day.
Ya çalışan üreten her ise yetişen anne olayim, ya da kendi seyimde bogulayim.

Arasi da var, umarim orada herkesle bulusuruz öpüyorum cok, kendine nazik davran bugün bir yürüyüş ya da ufak bir yoga yap kendin için. Bir adet meyve ye, bir bardak su ic, kahveni köpüklü yap, kociskona kötü davranma

Size kotu bi haberim var. Lori geri döndü

Loriko kaslar kara,
Lorika gozler ela heyyyy

Welcome baby lori, hollandali komsularima pide yapiyorum bugün. Yanina tursu ve salata, kabak tatlisi. Bir cesit daha yapsam yedek olarak da ne yapsam. Bruksel lahanasi yapayim zeytinyagli diyom. Yiter mi ki corba yapayim mi senin menulerin yanindna gecmez ama mutfakla aram bu kadan ben napam

Son düzenleme:
Hollandalilar pide yemis daha ne istiyorrr bence yanina corba yap yeter.
Onlar aksam yemegine sadece corba iciyorlar ya

Gunaydin kizlar,

Bugün sabah 30 dak bisikler sürdüm.
Gun icinde de 10 bin adimi tamamlarsam yeter

Aksama küçük sipaya pasta kesicez, oyunlar falan filan keyifli olacak, misafirimiz yok, biz bizeyiz

Gunaydin kizlar,

Bugün sabah 30 dak bisikler sürdüm.
Gun icinde de 10 bin adimi tamamlarsam yeter

Aksama küçük sipaya pasta kesicez, oyunlar falan filan keyifli olacak, misafirimiz yok, biz bizeyiz
Iyiki dogmus yakisikli pasam

Sporun iyi kuzum. Bende 10binle eve geldim. Simdi spor yapacam evde.
Aksam yemegi hazirlarsam bide aksamki chill moduse gececem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…