Fit Club 🏋🏻‍♀️

Cok sevinirim. Motivasyon lazim bana soyle kirbacli kamcili falan o derece :)

Bugün temizlik günümdü. Dip bucak giriştim her yere sonra hava mis gibiydi çoçuğu parka götürdüm. Kahvaltı yapmadım. Aksam da 4 te yarım simit yedim dengesiz oldu menü diye bir şey yok ortada bol kahveli gün var

Hafta sonum bol adımlı geçti, etkinlikten etkinliğe koşturdum. Bu hafta izinliyim işe gitmicem.
Hem bazı sağlık sorunlarımı halledicem hemde evin tüm dolaplarına girişmem lazım.
Yoğun ve bol hareketli bir hafta olacak.Tüm hafta güne yürüyüşle başlamayı planlıyorum.
Bu hafta adım yarışı varsa iddialıyım

Günaydın güzeller, hepimiz için harika bir hafta olsun. Bugün evdeyim diye yatmadım erkenden kalktım. Enerjiğim, mutluyum çok şükür.
Şimdi biraz meditasyon yapıp, eliptik çalışıcam.
Sonra eve girişmem lazım.
Çok iş var gözümde büyüyor, taşınma gibi tüm dolap ve çekmecelerin elden geçip yeniden yerleşmesi lazım. Yastıklar, yataklar, koltuklar herşeyin temizlenmesi gerekiyor.
Güzel enerjinizilerinizi gönderin bana, kolaylıkla geçip gitsin bu hafta.
Öpüyorum hepinizi, kocaman sevgiler

Selam canim, ben gecen hafta kendimce basladim, henuz cok basarili yapamasam da birseyler oluyor, ctesi tartilmistim 74.20 ciktim, biraz eksilmis ama haftasonu cok misafir geldi bozuldu biraz, bugun tartilmadim... menulerimi toparlamaya calisiyordum gelmeden once

Gunaydin kizlar ,bende ne kadar burda olsamda yok gibiyim tam olarak motive olamiyorum boyle oluncada pek yazmak istemiyorum..
bir gun bile ekmek karbonhidrat turevi yesem aninda arti olarak yansiyor bana cok yoruldum bu surecden bazen hep bu kiloda kalicak gibi hissediyorum

Ekmek karb tamamen kesme zaten önemli oln dengeli yemek. Öyle olunca bi duragan dönemden sonra kilo veriliyor pes etme sakin

Ekmek karb tamamen kesme zaten önemli oln dengeli yemek. Öyle olunca bi duragan dönemden sonra kilo veriliyor pes etme sakin

genelde azda olsa yiyorum ama gecen iki gun sandvic yedim kucuk kucuk ona raen fat
k muntazam iki ileri 3geri gibi gidiyorum

Ben de kilo vermekten vaz cayma noktasindayim.

Pantolon lazim ertele ertele nereye kadar kis geldi catti alicam artik bu kiloda, zaten zatifladigimda aldiklarim olmuyor

hemen hemen ayni olculerdeyiz tam ara bedensindir diye düşünüyorum giysiler neysede pantalon sıkıntıli Birkac hafta idare edebilsen senin yagdanda olsa gidiyor sonucta aramizda en istikrarli ilerleyenlerdensin sendemi sasirtan vucudu yoksa yedigin ne varki gitmesin

Yok bu aralar kalori saymadim hic, saymaya başlasam iyi olacak.

Alma diyorsun yani bak bir tane üzerime olan kotum var, yolda kalicam bir gün yagmurlu havada da baska sey giyilmiyor, yoksa elbiselerimi daha cok seviyorum da

Yok bu aralar kalori saymadim hic, saymaya başlasam iyi olacak.

Alma diyorsun yani bak bir tane üzerime olan kotum var, yolda kalicam bir gün yagmurlu havada da baska sey giyilmiyor, yoksa elbiselerimi daha cok seviyorum da

Hic yoktan iyidir diyip bende başladım verdirmesede korur en azindan

Iste kullanabilir misin bilmiyorumda su fitilli tayt pantalon tipi olanlardan kullanabilir misin bilindik tum markalrdada var su an ,birkac hafta beklerken seni idare edebilir cokta sicak tutuyor
buldum bi tane ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20221025-151019_Samsung Internet.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 28
coucou ,
sabah 3zeytin ,yarim domates, yarim d.ekmek ,1 d.kasar

ogle
yarim kase corba
5kofte , 1yk garnitur, 2yk koz salata , 1.d ekmek

aksam
2catal irmik tatlisi

toplam 1100cal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…