- 7 Şubat 2020
- 2.305
- 11.405
- 138
- 32
Cok sevinirim. Motivasyon lazim bana soyle kirbacli kamcili falan o derece :)
Dönmeye niyetim var ama yogunluktan donemiyorumşu saatlerimi bi ayarlasam duzen oturacak
Temizlikten canim cikti tabanlarim sisti, adim sayamadim
Hafta sonum bol adımlı geçti, etkinlikten etkinliğe koşturdum. Bu hafta izinliyim işe gitmicem.
Selam canim, ben gecen hafta kendimce basladim, henuz cok basarili yapamasam da birseyler oluyor, ctesi tartilmistim 74.20 ciktim, biraz eksilmis ama haftasonu cok misafir geldi bozuldu biraz, bugun tartilmadim... menulerimi toparlamaya calisiyordum gelmeden once
Ekmek karb tamamen kesme zaten önemli oln dengeli yemek. Öyle olunca bi duragan dönemden sonra kilo veriliyor pes etme sakinGunaydin kizlar ,bende ne kadar burda olsamda yok gibiyim tam olarak motive olamiyorum boyle oluncada pek yazmak istemiyorum..
bir gun bile ekmek karbonhidrat turevi yesem aninda arti olarak yansiyor bana cok yoruldum bu surecden bazen hep bu kiloda kalicak gibi hissediyorum
Ekmek karb tamamen kesme zaten önemli oln dengeli yemek. Öyle olunca bi duragan dönemden sonra kilo veriliyor pes etme sakin
genelde azda olsa yiyorum ama gecen iki gun sandvic yedim kucuk kucuk ona raen fat
k muntazamiki ileri 3geri gibi gidiyorum
Ben de kilo vermekten vaz cayma noktasindayim.
Pantolon lazim ertele ertele nereye kadar kis geldi cattialicam artik bu kiloda, zaten zatifladigimda aldiklarim olmuyor
hemen hemen ayni olculerdeyiz tam ara bedensindir diye düşünüyorum giysiler neysede pantalon sıkıntıliBirkac hafta idare edebilsen senin yagdanda olsa gidiyor sonucta aramizda en istikrarli ilerleyenlerdensin sendemi sasirtan vucudu yoksa yedigin ne varki gitmesin
Yok bu aralar kalori saymadim hic, saymaya başlasam iyi olacak.
Alma diyorsun yanibak bir tane üzerime olan kotum var, yolda kalicam bir gün yagmurlu havada da baska sey giyilmiyor, yoksa elbiselerimi daha cok seviyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?