- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
o kadar tok tutuyorsa ogun yerine tuketilebilir tabi , tartidan once guzel olmusBen porsiyon yedim, 2 gundur tokumnasil bir seyse artik.
Kalorisini bilemiyorum, her yerde farkli yaziyor, ama cok asiri kalorili bisi de degil.
Sabahtan 20dk yürüyerek dondum ,
Aksam uzeri oglumu okula almaya cikicam .
Bugun ne yiycegim konusunda fikrim yok
orucluyum kuzenimize caya gidicektim fakat annesi yemek anlamis hazirlik yapmis aksam birlikte yiyoruz cikmadan once orucu bozar hafif birseyler atistirip cikarim
Herseyi yapmis olabilir ,ins cok yapmamistir diyorum tatli yemeyebilirim ama borek yaptiysa soz verememDon don iyidir
Ne yapacak acaba, guzel misafir menusu lazim da
Herseyi yapmis olabilir ,ins cok yapmamistir diyorum tatli yemeyebilirim ama borek yaptiysa soz veremem
oyle olucak bugunlukLittle little into the middle dan zarar gelmez.
Az ye her seyden ye.
Tatliyi zaten guzel yapamamistir
menu yazayim bari
Karb gunu olmus ama reglimin ilk gunu
Sabah
1 dilim recelli fistik ezmeli ekmek
Ogle
2 kraker ustune haslama yumurta, peynir ve az salata
5 zeytin
Ara
Meyve
1 avuc kuruyemis
2 mini hurma
Aksam
Cok az Noddle ile sebze corbasi
1550 kalori oldu toplam.
Duruma gore gunu boyle kapaticam.
Yuruyus yalan oldu gibi,
Yine de min 30 dakikalik bir aktivite eklicem.
Menu yazmaya geldim uyumadan
Sabah 9da
Iki adet kan portakali
30 gr findik ve kaju karisimi
Ogle 13.30 da
6minik balik koftesi
2 minik salatalik
3 minik havuc
Aksam
4 sebze koftesi
3yk yogurt
3 yk makarna
Iyi,hos güzeldi. Fakaat aksam film izlerken 7-8 adet seker yedimguzel olmus bence afiyet olsun ,asiri karbon yok zaten normalde tuketmedigin icin erir gider vucudunu ac birakip surekli yemektense yaptigin daha mantikli .
benim menude gelicek karbonhodret asil onda
afiyet olsun bugun birseyler yemissin ,daha doyurucu menu olmus :)
Bende yapmadim zaten size sorayim dedim.. ya zaten icinde tereyag var mesela.. sonsuz yiyebilecegmz birsey degil ki..Ya acikcasi ben de evde yaptim bir kac kez olmadi boyle tam.
Disarida yediklerim hep guzeldi ama, yapan yapiyorsa demek
Agauahha yok yapmayacagm zaten.. yani tereyag kakao ve fistik var icinde.. saglikliBen online bir etkinlige katildim, 3 degisik cikolata yaptik, hepsi mukemmel oldu
Yok yapma, tehlikeli
Muhtemelen hurmayla filan yapiliyodur ama cogunda biskuvi filan oluyor sanirim.. ama bak bi tarif ver belki yapariz.. tatlicikolata degilde sekersiz 21 gundeyapilan toplar var ,kaloriyi dengelersen onlar bastiriyor istegi
kakao ,tahin ,kuru meyve ekleyebiliyorsun tam tarifi bulabilirsem yaziyim bi bak istersen
Hah iste saglikli olur olmasina ama oturup hepsini yersen sagliksiz olur.. ama yinede bi alternatif guzel olur tatli krizine vsYapma yapma.
Ben keto abur cubur yapacaktim. Sonra dedim birak ya, hep yersin
Masallah menulerin cok guzel senin.. buarada ayni gune denk gelmis regl gunumuzmenu yazayim bari
Karb gunu olmus ama reglimin ilk gunu
Sabah
1 dilim recelli fistik ezmeli ekmek
Ogle
2 kraker ustune haslama yumurta, peynir ve az salata
5 zeytin
Ara
Meyve
1 avuc kuruyemis
2 mini hurma
Aksam
Cok az Noddle ile sebze corbasi
1550 kalori oldu toplam.
Duruma gore gunu boyle kapaticam.
Yuruyus yalan oldu gibi,
Yine de min 30 dakikalik bir aktivite eklicem.
Aksamlar yakiyo bizi bebeyimIyi,hos güzeldi. Fakaat aksam film izlerken 7-8 adet seker yedim
Canisi benim eski kilom neydi hatirlamiyorum gecen hafta sanirim guncellemedin..
Isim Baslangic Kg Güncel Kg Fark Haftaya Hedef Kg Arrietty_ 74,3 73,6 -0,700 73,2 @Lori 86,0 86,4 @sedulu 73,3 71,9 Alys 63,3 62,0 -1,300 tavsannesi 61,85 61,7 -0,150 @H3RA_ MUAF tontriko 58,1 59,0 +1,100 @Sismaniye 74,4 74,0
Cumartesi / Pazar Tarti günü
Masallah menulerin cok guzel senin.. buarada ayni gune denk gelmis regl gunumuzunutursam sana sorarim
Muhtemelen hurmayla filan yapiliyodur ama cogunda biskuvi filan oluyor sanirim.. ama bak bi tarif ver belki yapariz.. tatli
Krizleri cok kotu bence birde mideyi kucultup istahi kesmek
Lazim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?