Fit Club 🏋🏻‍♀️

zaten yazdigini sonradan farkettim hic vegan baklava mi olur ,tereyagsiz kaymaksiz iyi yapmissin yememekle
Afiyet olsun

Günaydın
Dün baya yoğundum ama yemek olarak abartili bir sey yemedim. Aksam balik ve salata yedim.

Bugün de nohut yemeği yapicam.
Spor agirlik ile calisma günüm dun hiit cardio yaptım.

Tartildim yine basladigim yerdeyim. 74.4 nolacak bu halim yvas yavas vereyim dedim ama bi anda 65e isinlanasim var su anda
Neye ara verdim dedin anlamadim.
Diyet/ saglikli beslenme disina ciktin diye mi

Bugun ketoya uygun degil beslenmem. Cavdar ekmegi attim cantama.

Aksam tavuk koftesi var.

Hello

Sabah
Kucuk porsiyon meyveli granolali yogurt

Ogle
Karisik tost

Aksam
Eristeli mercimek
Salata
Tursu

1300 kalori, dunku kalori fazlasini giderdim saniyorum.

30 dak agirlik,
30 dak yuruyus

Yuruyusler boluk borcuk aslinda ama 10 dakika full yuruduysem onu sayiyorum nabim.

Kizlar keto ile yavas yavas da olsa guzel veriyorum. Fakat su ara yorgunlukdan ve yogunlukdan dogru duzgun plan yapmadim o yuzden Keto da olmuyor.
Sadece kalori mi saysan.
Onemli olan kalori acigim diyorlar ya Hani

Afiyet olsun ,sporun var yinede her turlu acik olustugunu dusunuyorum

menu,
sabah
1/2 elmali ekmek ,cay

Aksam
patlicanli bulgur pilavi 1por
Dunden zeyti yagli kereviz
pancar tursusu

Ara
kahve, 2parca cikolata
1.5ltsu

1300cal

Kizlar keto ile yavas yavas da olsa guzel veriyorum. Fakat su ara yorgunlukdan ve yogunlukdan dogru duzgun plan yapmadim o yuzden Keto da olmuyor.
Sadece kalori mi saysan.
Onemli olan kalori acigim diyorlar ya Hani

Ben 250 kalori acik veriyorum, bakalim ne olacak bu hafta. (Min 250 max 500 acik verin kilo vermek icin diyorlar)

Koruma kalorim (eger spor planima sadik kalirsam) 2000,
1600-1700 civari aliyorum, ama vitamin su bu eklemiyorum hesaba. Bakacagiz ne olacak bir aylik deneme sonunda.

Once koruma kalorini hesapla, bir kac kaynaga bak, ona gore bir rakam belirle. Ne ustune cik, ne de cok altina dus, metabolizma yavaslamasin enerjin sporuna falan yetsin diyerek.

Geceb bir app indirdim bana 1200 kalori hedef koydu, hemen sildim o zaman hic bir sey yapacak enerjim olmuyor.

Arrietty_ sana aksamdan dolaba konan yulafli tarifler falan mesela cok iyi olur, sabahin korunde gidiyorsun. Hazir elinin altinda, bir de meyve ekle bitti gitti, ki 4-5 gunluk tek seferde de hazirlayabilirsin.

Ogle yemegine de ben is yerine bir kac seferdir bakliyatli salata goturuyorum, cok doyurucu oluyor.

Bunlarin hic biri de ketoya uymuyor
Ketoya hep ozel seyler yapcan, biri yapsa yesek ne guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…