Yayla corbasi
Kavurma
Gavurdag salatasi
Ali nazik
Kuru dolma ve sogan dolmasi
Pirinc pilavi
2 cesit tatli
Seftali compostu
1 sebze yemegi daha istiyorum ama karar veremedim
Eline saglik kuzum ,baya cesit var kalabalik mi olacaksınızYayla corbasi
Kavurma
Gavurdag salatasi
Ali nazik
Pirinc pilavi
2 cesit tatli
Seftali compostu
Biberler çok pahalı kız buradaSade Ama enfestürk yesil biberide olsa. Yemede yaninda yat
Kizartma girmiyor benim eveEline saglik kuzum ,baya cesit var kalabalik mi olacaksınızhangi sebze goder menuye bilemedim karisik kizartma turu gecti aklimdan
Geçmiş olsun canım ya Hemen geçmesini diliyorumCok rezilce sekilde bilegimi kirdim
70 oldum heralde ya
Hayy babayın köprücük kemiği idam verelermiş nasıl ban bu böyle7 nisana kadar canım banı. Epey yemiş ceza
Biberler çok pahalı kız buradaeski bereketi yok memleketin her şey ateş pahası. Dün marul alacaktım küçük marul 13 lira bıraktım almadım evde sebze yetistiricem bu gidişle
Biz her gün zaten çok erken kalkıyoruz en geç 6:30 O yüzden alışkınım erken yemeye.Sabah aciktim aciktim diye uyandirildik oglum tarafindan simdi kah.hazirliyorum tek lokma yemeden kalkicak ,istah kesilmesi isteyene gonderebilirim
Evet aynen öyle olacak çok heyecanlıYarın gece kalkıp cumartesi oruçlu olunacak dimi ?
Of mükemmel bir iftar sofrası ben de gelebilir miyim?Yayla corbasi
Kavurma
Gavurdag salatasi
Ali nazik
Pirinc pilavi
2 cesit tatli
Seftali compostu
Air Fryerla yapmayı denedin mi? Çok az yağlı her şey yapılabiliyor ve çok lezzetli oluyor.Kizartma girmiyor benim eve
Ben çok yetiştiriyordum eskiden ama şimdi çok seyahat ettiğim için bakamıyorum bir de bu yeni evin arka cephesi çok fazla rüzgâr alıyor kuruyor her şey.goruyorum internette, yedikleri marulun kokunu kesip direk topraga koyuyorlar buyutuyorlar, denedim bir kac kere yemedi ama
LadyMiami bilir ot yetistiriciligi az taktik versin ben de isterim
Buyur gel yavrukusBiz her gün zaten çok erken kalkıyoruz en geç 6:30 O yüzden alışkınım erken yemeye.
Evet aynen öyle olacak çok heyecanlı
Of mükemmel bir iftar sofrası ben de gelebilir miyim?
Air Fryerla yapmayı denedin mi? Çok az yağlı her şey yapılabiliyor ve çok lezzetli oluyor.
Ben çok yetiştiriyordum eskiden ama şimdi çok seyahat ettiğim için bakamıyorum bir de bu yeni evin arka cephesi çok fazla rüzgâr alıyor kuruyor her şey.
Biz her gün zaten çok erken kalkıyoruz en geç 6:30 O yüzden alışkınım erken yemeye.
Evet aynen öyle olacak çok heyecanlı
Of mükemmel bir iftar sofrası ben de gelebilir miyim?
Air Fryerla yapmayı denedin mi? Çok az yağlı her şey yapılabiliyor ve çok lezzetli oluyor.
Ben çok yetiştiriyordum eskiden ama şimdi çok seyahat ettiğim için bakamıyorum bir de bu yeni evin arka cephesi çok fazla rüzgâr alıyor kuruyor her şey.
Poseti acamadim. Protein bar ve 1avuc kaju yedim.
Sonra 1 avucum kadar ekmek aldim,acili humus a batirip yedim
Kes gitsinPoseti acamadim. Protein bar ve 1avuc kaju yedim.
Poseti acamadim. Protein bar ve 1avuc kaju yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?