Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yayla corbasi
Kavurma
Gavurdag salatasi
Ali nazik
Kuru dolma ve sogan dolmasi
Pirinc pilavi
2 cesit tatli
Seftali compostu
1 sebze yemegi daha istiyorum ama karar veremedim

bari basit bisi yap kiyamam sana.

Ali nazikten gondersene

Yayla corbasi
Kavurma
Gavurdag salatasi
Ali nazik
Pirinc pilavi
2 cesit tatli
Seftali compostu
Eline saglik kuzum ,baya cesit var kalabalik mi olacaksınız hangi sebze goder menuye bilemedim karisik kizartma turu gecti aklimdan

Biberler çok pahalı kız burada eski bereketi yok memleketin her şey ateş pahası. Dün marul alacaktım küçük marul 13 lira bıraktım almadım evde sebze yetistiricem bu gidişle

goruyorum internette, yedikleri marulun kokunu kesip direk topraga koyuyorlar buyutuyorlar, denedim bir kac kere yemedi ama

LadyMiami bilir ot yetistiriciligi az taktik versin ben de isterim

Sabah aciktim aciktim diye uyandirildik oglum tarafindan simdi kah.hazirliyorum tek lokma yemeden kalkicak ,istah kesilmesi isteyene gonderebilirim
Biz her gün zaten çok erken kalkıyoruz en geç 6:30 O yüzden alışkınım erken yemeye.
Yarın gece kalkıp cumartesi oruçlu olunacak dimi ?
Evet aynen öyle olacak çok heyecanlı
Yayla corbasi
Kavurma
Gavurdag salatasi
Ali nazik
Pirinc pilavi
2 cesit tatli
Seftali compostu
Of mükemmel bir iftar sofrası ben de gelebilir miyim?
Kizartma girmiyor benim eve
Air Fryerla yapmayı denedin mi? Çok az yağlı her şey yapılabiliyor ve çok lezzetli oluyor.
goruyorum internette, yedikleri marulun kokunu kesip direk topraga koyuyorlar buyutuyorlar, denedim bir kac kere yemedi ama

LadyMiami bilir ot yetistiriciligi az taktik versin ben de isterim
Ben çok yetiştiriyordum eskiden ama şimdi çok seyahat ettiğim için bakamıyorum bir de bu yeni evin arka cephesi çok fazla rüzgâr alıyor kuruyor her şey.

Buyur gel yavrukus
Airfryer yeni sattim la

Erken kalkıyorum canimda hem kendim biraz erteliyorum hemde midem rahatsiz oluyor ,onlar en gec 7h30 yerler anneleri yapsada alissinlar kahvalti yapmaya
Airfrey bu yeni fritozler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…