Yoğurtla denedim sevmedimBir kez de yogurt ekle bakalim begenecek misin? Hindistan cevizi sutunden falan da olur, ustune 1 2 kasik kadar, sut yerine
Sabah kahvemi içmezsem başım ağrır. Hipnic headache var bende. Doktor reçetesi yani içmem lazımCanim ramazanda cay kahve keserek su tuketimi artirabilirsin. Mümkün oldugunca az kafein öneriliyor bildigim kadarıyla.
Ben sabah lahana sardim
Size de fikir olsun.
Bu sene de bikini olmaz laaaoh valla, her sene yeni bikini
sen yorulma bebisim, ben sana bakarim
(bakip bakip almayangillerden olarak)
Hadeee
Wuww ilk gunden hamarat hanimafiyet olsun
ben spor yapiyosam 10 dk si onunla ilgili o hareketler daha keyifli geliyo lily sabriyle yapiyorumHayırlı ramazanlar kızlar
Sabah sabah 2 saat tempolu ev temizlıgı yaptım cocukları bırakıp spora yürüyüşe çıkamayınca evden destek....kılo verdıkce kalça eridi bende sguat veya kalça büyütmek isteyenler toparlamak isteyenler challenge yapalım mı
evdekiler ne yiyecekSelam
Sabah erkenden sehir disina geziye gittik. Yeni geldik ve canim cikti
Kendime limonlu turta aldimiftar menum belli. Onun yarisini sahura yerim diye dusunuyorum
Bende cok severimBasimiza tas yağacak
Hayatimda ilk kez lahana sarmasi yapıyorum bu arada.
Anneme yardim ederdim de nedense kendim hiç yeltenmemistim, cok severim halbuki. Bakayim cocuklara sevdirebilirsem bundan sonra yaparım
Tazefasulye dun yapmayinca bugune kaldievdekiler ne yiyecek
ne kadar yetenekli hatunSabah namazdan sonra yattım dinlendim. Şimdi temizlik, sonrada makarna eğlencesi var. Renk renk makarna yapcaz. Resim koyarım.
MasallahSabah namazdan sonra yattım dinlendim. Şimdi temizlik, sonrada makarna eğlencesi var. Renk renk makarna yapcaz. Resim koyarım.
burdada gelmis tazesi 45liradanTazefasulye dun yapmayinca bugune kaldiYanina nugget
Buzlukda benim aldigim.burdada gelmis tazesi 45liradan
burdada gelmis tazesi 45liradan
suan en ucuzu brokoli karnabahar 12liraDun yabanci bir hesapta rastgeldim nisan sebzeleri diye:
Karnabahar
Ananas
Enginar
Bahar bezelyesi
Brokoli
Marul
Pirasa
Mantar
Turp
Turta bitkisi??? (rhurarb)
Yaban havucu
Bunlar belki ucuzdur.
Acikcasi bazilarini hic bilmiyorum.
Eger ucuzsa bu sekilde de challenge yapabiliriz. Hem de degisik lezzetleri soframiza eklemeye calisiriz.
Ikisi ilede cok guzel ve cesit cesit menu cikarsuan en ucuzu brokoli karnabahar 12lira
Ikisi ilede cok guzel ve cesit cesit menu cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?